Reklama

Reklama

Údolí Divokých růží

(seriál)
  • Německo Im Tal der wilden Rosen (více)
Německo, (2006–2008), 19 h 30 min (Minutáž: 90 min)

Scénář:

Barbara Engelke

Hrají:

Carin C. Tietze, Ursula Buschhorn, Kyra Mladeck, Christina Beyerhaus, Sonsee Neu, Hendrik Duryn, Inez Bjørg David, Sebastian Deyle, Jessica Boehrs (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Romantické příběhy, podobné příběhům z Divokému západu, tentokrát z ženské perspektivy. Natáčeno v majestátních kanadských horách. Série TV filmů znázorňuje silnou vůli, nezávislost žen bojujících s těžkostmi příhraničního života, žen hledajících skutečnou lásku a silných, zamlklých mužů, kteří dokazují hodnotu jejich lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantika s dobrým koncem, kdy každý dostane, co si zasloužil a po čem jeho srdce toužilo. Je to film z červené knihovny, proto víme, co od něj očekávat a v těchto mantinelech to zvládl se ctí. Mezi filmy tohoto typu určitě patří k těm lepším. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě kýčovitější představa z Divokého západu než http://www.csfd.cz/film/70453-doktorka-quinnova/. Opravdu nením, proč si tu dobu idealizovat tímto způsobem. Je mě to divné a odporné, stejně jako představa romantiky v koncentráku, kde hrdinové jsou v sněhobílých košilých, s plným žaludkem a v ruku v ruce se přes plot z trnitých růží dívají na komín z krematoria a nad hlavou jim vrkají holoubci a stráže z SS v růžové uniformě jim zpívají serenádu. Je mě na zvracení!!!!!!!!!!!!!! ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Pozeral som len jednu časť a len preto, že som bol v nemocnici a zabil som tak aspoň trošku času. Inak film zapadá tam, kde ostatné romantické snímky, teda presne do... ()

Reklama

Reklama