Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním místem kde se film odehrává je golfové hřiště, na kterém tlustší běloši v oblecích hrají golf, popíjejí drahé drinky a chovají se nějak „divně.“ A vůbec netouží mezi sebe přijmout černošskou hiphopovou hvězdu jménem C-Note. On si tedy pozve svoji skupinu kamarádu a rozhodne se o své právo na sport gentlemanů bojovat. Vše míří k jediné věci k rozhodujícímu zápasu bílí namyšlení VS rapující frajeři. Na hřišti je místo jen pro jedny z nich. Kteří to budou? (distephano)

(více)

Recenze (5)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Nič moc extra, ale pozerať sa na to dá. Celé je to farebné, rapové a miestami vtipné. Jeden rebel vs. zlý nečestný majitel golfového klubu, ktorý sa ho snaží zbaviť. Hádaj ako to dopadne? ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tahle věcička má všechno co se od tohoto typu komedie určené pro ty, kdo si umí dělat srandu z hip hopové kultury (děvky, drogy a rychlý auta, v tomhle případě golfový auta), dokonce mého oblíbence Terryho Crewse. Samozřejmě, že je to hrozná blbost, ale pokud máte rádi tento typ trochu šílenější komedie, nemusíte věřit těm hodnocením, co jsou zde pod tři hvězdičky. Jestli tohle je jeden z nejhorších filmů na imdb, chci vidět zbytek:-) ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

"Play big, or go home!" Bláznivá komedie o partě raperů, kteří se chtějí vecpat do golfového klubu. Musíte tento film brát s nadsázkou, nejedná se o sportovní drama, ale o oddechovou komedii se spoustou černého humoru. Mě osobně příběh slušně pobavil a můj velký oblíbenec Terry Crews mě zde opět nezklamal, ikdyž svojí přítomností dal do filmu jen malý příspěvek, jak už to u něj bývá. Shrnul bych jako film kterým zcela příjemně zabijete 90 minut, ale jako skvost filmového umění si ho nezařadíte. Hodnocení:6/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama