Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tuctový slasher, jehož dominantou kupodivu není zadek hlavní hrdinky. Tou tentokrát považuju nejistou atmosféru odlehlého ranče uprostřed ničeho, kde se odehrává už víceméně klasická naháněčka. Žádná nápaditá hra na vraha se však nekoná, tu musí divák, co viděl už pár hororů, okamžitě odhadnout s téměř stoprocentní jistotou. Ale nebudu vrták, jelikož je zase fakt, že se na to kouká dobře. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je to úchylný,ale nebylo to ani strašidelný,ani hnusný.Tak co to bylo?Asi psychosonda do života psychopatickej puberťáků.Všichni hráli jako dementi,film vypadal jako dement,režisér je dement atd..............?Když budu hodnotit film,dal bych jednu hvězdu(10%),ale za nádhernou Amber Heard (neni totiž tak vyzáblá,jako všechny ty rádoby krásky,z kterejch mám vyrážku)dám hvězdu navíc,ať nežeru!30%. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že 47% je hodně přísné hodnocení. Podle mě to bylo velmi citlivě natočené, parádní práce s hudbou a se světlem. Herci sympatičtí. Možná to chvílema působilo až moc lacině a v prostřední třetině se z toho stala tuctová vyvražďovačka, ale za začátek a konec, hlavně jejich stylizaci, a taky tak trochu na truc, musím dát 71%. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem tuctová vyvražďovačka, s (pro někoho třeba i) šokujícím koncem. Ne, vyústění bylo lehce očekávané, ale stejně dobré a zajímavé. Film stojí na tom, že všechny 3 kočky stojí za stálé sledování, s tím, že A. Heard je fakt moc hezká. A svou roli zde hraje moc dobře. Že jsou tady ti teenageři úplně vylízaní je věc druhá. Krve dost, napětí trocha, akce málo. Neurazí, ale nadšení se taky nedostavilo. * navíc za pěknou tvářičku právě A. Heard. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni milují Mandy Lane? Tak za prvé – a kde všichni nechali oči? Obsadit do role postavy, z níž jsou všichni hotoví a všichni ji milují naprosto tuctovou holku? Čímž nechci říct, že by byla škaredá, ale žádná sex bomba, kvůli níž bych skákal ze střechy to ale také rozhodně není. To ta bruneta mě tedy brala mnohem více. Za druhé – znamená to, že se jí všichni kolem ní (evidentně i včetně spolužaček) chtějí dostat do kalhotek, že ji milují? Ale nechme té sémantiky. Na tomhle filmu je špatně naprosto úplně všechno - ultraslabý scénář operující s dementními, hloupými a velmi nesympatickými postavami, zápletka která postrádá to základní - motiv, kamera, neexistence děje, a i ten "povinný" zvrat na konci není nijak překvapivý. Záporáka film, jenž žánrově stojí zpravidla na neznalosti jeho identity, odhalí film už v polovině? Během prvních pěti miut mi bylo jasné, že mě ten film bude srát a znechucovat každou další vteřonou, která uplyne, přesto jsem ho dokoukal, abych se ujsitil, že tomu tak opravdu je. Ani v tom mě nedokázal překvapit. První půlka filmu je jen ta nejstupidnější teenagerovská komedie, ale bez humoru, a když dojde na krev, s kvalitou filmu to nijak nehne. Opravdu nechápu, že se v té dvacítce hodnotících, co se mi tu ukázala, neobjevil ani jediný odpad. Abych to shrnul - kecy o sexu, drogy, chlast a vrah, kterým jsem chtěl být já sám, abych ty stupidní postavy s radostí a zadostiučiněním pomasakroval. A věřte, že bych se vyřádil mnohem lépe, než ten patlal z filmu. Ani to prostě k alespoň trochu dobrému filmu nestačí. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)

Reklama

Reklama