Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Recenze (110)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ani propadák, ani skvost, ale mírně nadprůměrná teenagerská vyvražďovačka. Plusem je hlavně to, že místní omladina je poměrně snesitelná, dá se na ní koukat a smrt jsem ani jednomu z nich vysloveně nepřál. Originalitou film zrovna nehýří, vraždy jsou nenápadité, a když už to vypadá, že přecijenom nějaký mord originální bude, tak najednou pic a je po mordu. Za vidění stojí především konec (mimochodem neskutečně předvídatelný), jenž disponuje slušnou dávkou brutality, když už ničím jiným. Pochválil bych hudbu, díky níž snímek získal trochu té letní jižanské atmosféry, a kvůli které jsem se podíval i na kus závěrečných titulků. Možná bych se rozmýšlel i o čtyřech hvězdičkách, ale to jenom kdyby mě zdejší pointa nenapadla ještě předtím, než jsem si ten film vůbec pustil (a vůbec bych se nedivil, kdyby se tak stalo více hororovým fanouškům). Takže nakonec tak 55% - stejná liga jako třeba Prom Night (2008), jen o pár příček výše v tabulce. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud se hodně nudíte, tak je to docela koukatelný teenagerský horrůrek. Sympatičtí herci, pěkné prostředí, dost mi tam ale chyběly brutální scény - film byl zřejmě jen do 12 let nevhodný. Trošku se to táhlo. Taky jsem moc nechápal, co všichni na Mandy viděli??? Když už chtěli, abychom si mysleli že MANDY je MISS PLANETY, měli vybrat hezčí holku a né průměrnou nezajímavou kačenu! No a konec byl dost trapný...... Suma sumárům : průměrný horror na jedno podívání ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já také Miluji Mandy Lane! Byla to Fajn Neposkrvněná, nedotknutelná Číča, která byla i tak trošku Mrška! :D Příjemný Slasher po dlouhé Době!:) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tuctový slasher, jehož dominantou kupodivu není zadek hlavní hrdinky. Tou tentokrát považuju nejistou atmosféru odlehlého ranče uprostřed ničeho, kde se odehrává už víceméně klasická naháněčka. Žádná nápaditá hra na vraha se však nekoná, tu musí divák, co viděl už pár hororů, okamžitě odhadnout s téměř stoprocentní jistotou. Ale nebudu vrták, jelikož je zase fakt, že se na to kouká dobře. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Tak trošku podezřívám Kevina Williamsona, že vykradl tuhle vizuální pecku pro svůj ambicióznější SCRE4M. Na Jonathana Levinea si dám větší pozor, vypadá to, že se tu rýsuje zatraceně velký talent. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na daný žánr hodně netradiční pojetí, které tlačí nahoru i poměrně slušně hrající omladina. Nějakou originalitou tahle žánrová jednohubka neoplývá, brutalitou jednotlivých mordů jakbysmet, i tak ale láká na solidní atmosféru. Pointa nešokuje, ani až tak zásadně neurazí, přiznám se oproti jiným vědátorům, před jejím poodkrytím jsem na ni nepřišel. 50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je nádherná, sexi, všetci chlapi o nej snívajú, všetky rovesníčky sa s ňou chcú priateliť. Mandy Lane, v minulosti prehliadnuteľná slečna, získava vďaka svojej kráse pozornosť okolia. Posledný krok k zapadnutiu medzi nových priateľov musí Mandy zvládnuť sama. Chatovačka na odľahlom mieste však nedopadne tak, ako by si väčšina priala. Vďaka niekoľkým zvratom v samom závere ma snímok celkom potešil. Škoda, že si režisér neodpustil jeden "zbytočný" záber. Verím, že by bol divák vo väčšom šoku z rozuzlenia. Taktiež ma mrzí, že "All the Boys..." neobsahuje viac gore scén. Ale inak, celkom spokojnosť - 55%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

High school movie slasher. Stredoškolská vyvražďovačka. Teenagerský soft-horror. Mladí, nadržaní chalani. Vymleté blbky s peknými tváričkami, postavičkami a kozami. Chlast, tráva, drogy. Trapné sexuálne narážky. V partičke samozrejme nesmie chýbať afro-američan. Výlet na odľahlé miesto. Zábava, bezstarostnosť a hlúposť, ktorá ich bude stáť život. To všetko som už videl tisíc krát pred tým a v omnoho lepšom, brutálnejšom a krvavejšom spracovaní. To ako to bolo podané v tomto filme na mňa vôbec nezapôsobilo. "Všetci milujú Mandy Lane"? Je teda rozhodne nie! * ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus docela slabý thriller s prvky hororu, který těží především z jednotlivých, dílčích scén. Některé momenty stojí za to a dokáží jak zhnusit tak také překvapit. Ale jinak mi to přišlo zmatečné, divné a málo poutavé. Amber Heard je ovšem kóča. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jak to, že je máš tak tvrdý?",,To je tajemství." Spíše podprůměrný slasher v osmdesátkovém looku, kde ale chybí sex a gore se smrskne na jednu roztrženou hubu a pár zakrvácených ran. Postavy klasicky nesympatické, tudíž mi byl jejich osud lhostejný. Vlastně nebyl, těšil jsem se, až zařvou. Kdo jiný by mohl ječet na chlapa s kulkou v zádech, aby rychle vstal ze země, než blbá blondýna. Kdo by se místo schování na poli s kotouči slámy rozběhl na cestu, když ho pronásleduje auto, než blbá blondýna. Kdo jiný by věřil blondýně, než blbá blondýna..... Akorát jsem přesvědčený, že když někdo se zraněními (řezné rány) spadne do hromadného hrobu s krávami, které byly utraceny kvůli nemoci, musí se nakazit. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

A vy jí budete milovat taky. Amber Heard je naprosto neuvěřitelná kočka. To všichni víme, ale představte si jí před sedmi lety. Jesus Fucking Christ. V tom filmu by klidně mohli souložit krysy a tlusté černošky, ale stejně by ste na to koukali. Je to klasickej příad hororu, kdy banda mladejch nesympatickejch lidí vyjede do divočiny do nějaký chaty (domu) a něco (někdo) je začne terorizovat. Film je průmer, nějaké té pointy se taky dočkáte, ale to hlavní je tady tentokrát opravdu ta Amber. Budete tu slintat a nepůjde tomu zabránit. Nueskutečná kočka to tentokrát vytáhla o jeden bod nahoru. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšie na filme je, že je to dosť verný update raných 80s slasherov, azda s jediným rozdielom v úplnom konci. Tragédia na začiatku, nudné vatovité plky teenagerov a postupné mordy. Bez postáv-karikatúr a nadhľadu 90s revivalu. Záverečný zvrat, ktorý sa odkazuje k school shootings, je zaujímavý, ale ani ten nevytrhol film z priemeru. Ak by v ňom boli lepšie postavy, bolo by to o poznanie lepšie. Napríklad to, že každý chce Mandy, je zjavné iba z ich kecov, na tej postave nie je vôbec nič výnimočné, pri všetkej úcte k Amber Heard, nebudí ani dojem, že je oveľa krajšia ako jej spolužiačky. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu celkem ujde. Snad to bude tím mládím a četnými záběry kameramana na pučící ňadra a kulaťoučké prdelky amerických teenek, které se rozhodnou s partou kámošů ze střední zapařit na ranči jednoho z nich. Naloží auta chlastem a nějakým tím matrošem a vyrazí. Na holky se celkem dobře koukalo a člověk tak trochu zavzpomínal na školní léta a podobné akce. Na ranči se samozřejmě začne pít, šňupat koks a páry se postupně začnou rozdělovat. Divák tak zprvu odhaduje který z hrdinů položí svoji vyvolenou do orosené louky na záda... Mimo tato očekávání ale již krve chtící divák sleduje, kdo nebo co bude ten vyvražďovací element... No nebudu vás napínat, to by jste neuhádli. Podle mně si rejža v půlce filmu také švihnul lajnu a tak se film řítí z kopce nelogiky bez jakéhokoliv brždění... Nelogika v závěru graduje víc a víc a já zvažoval stisknutí OFF na DO. Dokoukal jsem, ale vysílen. Závěr? Slabé dvě hvězdy a hrát tam nějaké nekoukatelné dívčiny, šel bych ještě níž... * * ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Další film z řady vyvražďovaček jako několik. Takové filmy už přestávají bavit a víc si nezaslouží. Od začátku předvídatelný příběh a děj. Dokud budou pořád stejné vyvražďovačky nikdy nedám vyšší hodnocení než 3*.. Pomalu by se mělo vymýšlet něco originálnějšího než vzít do ruky pistol, nebo nůž a zabít partu lidí. Toto už je moc ohrané. Možná ten závěr jsem trošku nečekal. Film byl tak v celku zkousnutelný a ty 3* si zaslouží. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za slušný, žel naprosto nevyužitý a nedotažený nápad. Druhá za mladou kočíčku Amber Heard. Je dost pravděpodobný, že jsem se na to vydržel dodívat jen kvůli ní. Není to nejhorší, ale klidně to přeskočte. 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka bez špetky vlastní invence. 1000x viděná nudná vata. Tahle story o neodpaněné Mandy "Lejnové" je podle mě ztráta času. Navíc je celej děj průhlednej jak jednovrstvej hajzlpapír. A závěr je tak stupidní až to bolí. Hodně podprůměrnej slasher. Těsně nad hranicí odpadu. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Amber Heard v tomhle hororu hraje chladnou, ale přemýšlivou krásku, která je nedobytná jako pokladna. Všichni kluci ze střední za ní pálí a její kamarád Emmet je jí posedlý tak, že neváhá pozabíjet všechny její přátele, se kterými tráví víkend na ranči. Tenhle horor, který od počátku klame tělem, mě svým syrovým až realistickým přístupem dostal. Nemalou měrou se na tom podílel výborně režírující Jonathan Levine, jehož režie, zcela prostá emocí, dodává filmu až dokumentaristickou podobu. Rovněž zabiják Michaela Welche působí celkem realisticky a obyčejně, stejně dobře svou postavu vystihla Amber Heard. Ovšem odpustil bych si postavu, kterou hrál Anson Mount, která byla naprosto zbytečná. V poslední čtvrthodince přijde pointa jak bič a do té doby přehledný film zcela obrátí naruby, ke slovu se dostanou mírná hororová jatka. Mě to dostalo, a když mě něco položí na lopatky, dávám plný počet. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

No, bez mučení se přiznám, že já rozhodně Mandy Lane nemiluju a rozhodně nechápu, co na ni všichni vidí... A s tím koncem si snad tvůrci dělali srandu... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Keďže tu ešte absentuje slovenský názov, dovolil by som si ho doplniť. Mohol by napríklad znieť: "Šicke hlope ľubia Mandy Lajnovú", čo by ale nebola pravda, lebo ja nudné a predvídateľné strigy vôbec nemám rád. ()

Reklama

Reklama