Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně ovlivněn názorem Honzy Vojtíška jsem sledoval tenhle snímek, kde hraje onu Mandy Lane Amber Heard, což je herečka, kterou moc nemusím a která se mi nikdy nijak nelíbila. Popravdě, já na ní nic zajímavého nevidím v roce 2006 ani dnes. A stejně, jako je nezajímavá ona, je nezajímavý i tenhle film. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších teenagerovských horrorů. Je na něm zvláštní to, že se až do poloviny filmu (tedy až na tu smrt) tenhle film tvářil jako prima oddychový příběh. Pak nastalo klasické vyvražďování. Tady nebylo nic zajímavějšího, než v ostatních tuctových horrorech. Ovšem luxusní byl konec, i když skvrnku to mělo. Nějak tu zapomněli vysvětlit Proč? A ještě musím dodat pro tady ty pochybovače v Komentářích: Je krásná, jen mě trochu udivuje že si toho borečci nevšimli. Moje vysvětlení toho, proč to dělalal je, že asi proto, že přišla o rodiče. Všichni ostatní měli všechno, na co si vzpomněli a ona se asi cítila ukřivděná. A navíc byla krásná, a ti borci na ni pořádali pořád hony, jak na nějakou trofej. A to jí mohlo narušit duševní rovnováhu. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takovej trochu víc retardovanej teen slasher. Blboučké to je asi záměrně, 2/3 filmy se nic moc neděje, sem tam nějaký ten mord mimo kameru a divák musí přetrpět hromadu debilních sexistických narážek, které sice sem tam pobaví, ale intelektuální nijak zvlášť neobohatí... Konec vcelku dobrý, ale mdlá pachuť zůstává. Díky Amber Heard se na to celkem koukat dá, ale zejtra nebudu vědět, o co šlo, a za týden si už ani nevzpomenu, že jsem to vůbec viděl. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka promrhaného potenciálu. Ti teenageři zoufale obletující bliznu by bývali mohli být skvěle s nadsázkou vyobrazeni a pak vesele s gustem povražděni, ani by nám jich nemuselo být líto.V té partičce se to dalo opravdu rozehrát báječně, a karty byly rozdány docela dobře. Vyznělo to ale naprosto blbě a do ztracena. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jak to, že je máš tak tvrdý?",,To je tajemství." Spíše podprůměrný slasher v osmdesátkovém looku, kde ale chybí sex a gore se smrskne na jednu roztrženou hubu a pár zakrvácených ran. Postavy klasicky nesympatické, tudíž mi byl jejich osud lhostejný. Vlastně nebyl, těšil jsem se, až zařvou. Kdo jiný by mohl ječet na chlapa s kulkou v zádech, aby rychle vstal ze země, než blbá blondýna. Kdo by se místo schování na poli s kotouči slámy rozběhl na cestu, když ho pronásleduje auto, než blbá blondýna. Kdo jiný by věřil blondýně, než blbá blondýna..... Akorát jsem přesvědčený, že když někdo se zraněními (řezné rány) spadne do hromadného hrobu s krávami, které byly utraceny kvůli nemoci, musí se nakazit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)

Reklama

Reklama