Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Black Water mě překvapil především tím, jak se mu povedlo navodit pocit realismu. Na zvířecí horror tu neumírá moc lidí, ale zato je tu pečlivě vytvářeno napětí, které film úspěšně zužitkovává v několika poloinfarktových situacích. Přesně takhle si představuju, kam by se měly vydat zvířecí horrory. Ale doufám, že ne úplně všechny - bez zábavných béček jako Frankenfish by to nebylo úplně ono... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Natočené podľa skutočného príbehu...to je teraz "cool"...všimli si aj v ďalekej Austrálii...horor, ktorý vyzerá ako ďalších 100, ktoré som videl. Mám rád mimo-USA natočené horory ako O 28 dní, ale toto je slabota. Hodina desať nudy, päť minút boja s krokodílom, ktorý vyzerá dobre, "nečakaný koniec", no proste nuda, herci a herečky nezaujímavé, ženy vrieskajú ako v nejakom "slasher" horore, no proste nuda, zachraňuje to iba ten žralok a pekná herečka, ktoré to prežije... ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Pojetím odlišné od Rogue, kvalitativně nakonec tak nějak srovnatelné. Zatímco Rogue totiž ve své béčkové kategorii body získávalo, Black Water v žánru realistického hororu říznutého psychologií pár bodů vinou několika nelogičností ztrácí. Přesto opět v žánru něco nevídaného, napínavého a na pár místech vyloženě výborného (scéna s bouří a praskání vy víte čeho, tichý výjezd z vody atd.). ()

Rm. 

všechny recenze uživatele

Béčko na odreagování, nemohu však dát vyšší hodnocení - scény s krokodýlem bohužel působí velmi nerealisticky až vtipně. Při setkání s krokodýlem má člověk tendenci se spíše smát než bát. V tento rok vyšel ještě jeden krokodýlí a tím je Rogue, který je dle mého názoru akčnější a celkově o třídu výše. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

KROKODÍL: NÁVRAT DO KRVAVEJ LAGÚNY je podstatne lepší a profesionálnejší film. Ak však Lagúnu berieme ako poloamatérsku zábavku, dá sa to pozerať a človek pocíti aj zimomriavky. Stačí nemyslieť na to, čo sa učí na zoológii o stisku krokodílej tlamy, netreba si predstavovať zábery z dokumentárnych filmov, kde krokodíl strháva do vody býkov... a potom aj uveríte, že človek patrí k najodolnejším živočíchom v prírode a krokodíl môže byť psychopat, ktorý sa zo svojou korisťou zabáva viac ako pes s pískacou hračkou. Jednoduchými a viac-menej účinnými postupmi vystavaná zookillovačka, ktorá je sympatická hlavne svojou obyčajnosťou a jednoduchosťou... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně v Sydney v obchodní čtvrti zvané Oatley. (Terva)
  • Na festivalu Undergroundového filmu v Melbourne byly snímku uděleny dvě ceny, které si odnesli John Biggins za nejlepší kameru a David Nerlich a Andrew Traucki za nejlepší režii. (Terva)

Reklama

Reklama