Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sara Foster musí kvůli sérii vražd v nemocnici přetřídit záznamy pacientů a vše dát do kupy. Když záznamy přerovnává, začínají se jedné noci dít divné věci. Nejhorší na tom je, že mají souvislost s nedávnými vraždami. (darek kartac)

Recenze (20)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Stylově komorní, mírně konverzační psychothriller s potemnělou atmosférou bez krve a explicitního násilí a se sympatickou mini-partičkou herců, které dominuje traumatizovaná ale stále sexy pozérka Sara Foster s nožem od Tescomy. Pomalé tempo příběhu, jakoby bez napětí, příliš nenudí. Předvídatelnost děje a obehranost některých replik mi kupodivu divácký požitek moc nenarušovaly. Z režijního hlediska nápaditý a slibný debut, který zvlášť nenadchne, ale do odpadu určitě nepatří. 58% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Další hororový thriller s šiblou hrdinkou v hlavní roli. Na to já už nemám nervy :-D. Natočené je to vcelku slušně, opuštěné nemocniční chodby jistou znepokojivou atmosférou oplývají, ale bavil jsem se tak prvních 15 minut, zbytek stopáže mě Psych 9 už jenom vytrvale otravoval. Verdikt: nesympatický průměr. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Atmosferický kúsok, ktorý nie je ani trochu krvavý, ale zľaknúť sa občas dá. Prvá polhodina bola veľmi slušná, potom to už začalo poriadne zadrhávať a čoraz častejšie som sa pozeral na hodinky, kedy to skončí. Záver však príjemne prekvapil, zmenilo sa to na celkom slušné psycho, na druhej strane som sa kvôli tým flashbackom a rýchlym prestrihom začal strácať v deji. Taktiež to dosť divne skončilo a ostalo mi len množstvo nezodpovedaných otázok. Pochválil by som interiéry nemocnice a výber hlavnej hrdinky - bola pekná a zahrala to fajn. Lepší priemer... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Film má svoje chyby, ale kto nič nerobí, nič nepokazí. Nezľaknete sa viac ako tri krát, ale kto má rad filmy kde do poslednej chvíle netuší o čo ide, nepozná pointu - príde si na svoje. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Roslyn nastoupí novou práci - v nemocnici, která je uzavřena, dostane za úkol třídit složky bývalých pacientů (žádných zavražděných). Tolik ke zdejšímu matoucímu obsahu. Vybere si noční směnu, aby se mohla vídat s manželem, který je taxikář a pracuje rovněž v noci. V okolí řádí vrah žen, jemuž přezdívají Noční jestřáb. V podezření je několik osob - Roslyn manžel, doktor Clement, pracující na 5. oddělení, a nakonec i Roslyn. Mohl by to být ale někdo úplně jiný a tvůrci záměrně vedou diváka, aby si nemohl jen tak vybrat. Víc jak polovina filmu se však táhne, poslední čtvrtina je naopak smršť obrazů a flashbacků. Roslyn je magorka a Fosterová ji ztvárnila vskutku věrohodně. Kladem je také neutěšené prostředí prázdné nemocnice + atmosférická hudba. Velmi nevyvážený snímek, kterému by pomohly větší přímočarost a kratší stopáž. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobře zpracovaný psycho horor, ale jen lehký nadprůměr. Sice znepokující atmosféra a pár scén při kterých člověk ztuhne. Sara Foster jako psychopatická pacientka zvládla svojí roli solidně, ale jinak nic nového snímek nenabídne a jsou daleko lepší psycho horory... 6/10 = 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hm, to musela být pro Barrandov úžasná koprodukce. Sice uzavřená nemocnice v noci je zajímavá scéna, ale nakonec zcela nevyužitá (jako třeba v Kingdom), děj zcela zmatený, a jak si člověk myslel, že to je a dopadne, tak to taky bylo a dopadlo. Nuda. Zmatená nuda. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku vyborna atmosfera opustene nemocnice/psychiatricke lecebny a jedna tvrda lekaci scena, tot vse. Zbytek je nuda s nulovou porci jakekoliv originality, nesympatickou hlavni hrdinkou a nevyuzitym Michaelem Biehnem. 4/10 ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

To, že hlavní hrdince solidně šplouchá na majáček, je jasné docela rychle, ale otázkou je jestli je blázen, kterému nikdo nevěří, že zná vraha, a nebo jestli náhodou ty nevinné bloncky nelikviduje sama. Sara byla ve své roli přesvědčivá a potkat jí v nemocnici, uteču s křikem pryč...vlastně ne, nejsem blondýna a navíc muž, takže jsem v bezpečí. Jinak snímek je - špinavej, temnej, depresivní a ano hádáte správně dost ponurej. Pro někoho nuda, pro mě osobně film, ze kterého slabší jedinec chytne depku a vezme si prášky na uklidnění jen tak pro jistotu...a abych nezapomněl, Biehn opět potěšil, ten chlapík umí zahrát vždy a vše. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jak už tady někdo psal,začátek byl celkem napínavej.Prázdný,strašidelný chodby vcelku hnusný budovy,různý zvuky,prostě skvěle navozená atmosféra,prostě už jen čekáte,co bude.Trochu mi to připomínalo atmosféru filmu Hlídač mrtvých O.Bornedala s E.McGregorem.Jenže postupně se napětí vytrácí,a čim blíž ke konci jsme,tim větší cvokárna to je.50%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Roslyn (Sara Foster) se podaří najít novou práci. Vzhledem k tomu, že její manžel je taxikář, a většinu času pracuje v noci, tak je ráda, že i ona může pracovat přes noc - v místní nemocnici, která bude brzy zavřena, bude třídit záznamy bývalých pacientů. Jenže nemocnice není tak úplně opuštěná, jak na první pohled vypadá - a navíc Roslyn začíná shledávat, že právě záznamy pacientů mohou vést až k sériovému vrahovi, který terorizuje ulice ... Největší devízou tohoto hororu/thrilleru je bezpochyby atmosféra. Prostředí zavírané nemocnice, navíc skvěle nasnímáno působí nadmíru depresivně, a pokud by bylo na mne, tak bych zde nezůstal ani vteřinu. Bohužel - to je asi tak všechno co film může nabídnout, a tohoto prostředí se nabažíte tak během první půl hodinky. Pak ale začnete zjišťovat, že víc film nenabídne - psychicky labilní hrdinka (ač se na ni vcelku dobře dívá) je .. prostě psychicky labilní, a pokud čekáte nějakou zajímavou zápletku či rozuzlení, tak to v tomto filmu nenajdete. Stále jsem čekal co z toho všeho vyleze, a najednou závěrečné titulky .. škoda.. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to celé poctivě a měl bych pár doplňujících dotazů. Takže vrah byl kdo? A proč? Koho teda zabili? Zneužívala dcera otce, či otec dceru? Zpíval tam duch, nebo to byla meluzína? A proč? Tenhle horor byl tak mysteriózní, že byl thriller to rozluštit a nakonec mi z toho vyšlo sci-fi s prvky komedie. Andrew Shortell se tak snažil, ale jestli ho při tvorbě políbila múza...to nevím, ovšem jestli jo, tak to musela bejt nějaká sjetá čubka, co jí z pusy táhl toluen. Pan režisér by se měl držet názvu svého příjmení a točit v budoucnu opravdu výhradně short tells. V ideálním případě reklamy. 20% ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavé, pomalé, otrepané a neoriginálne. Myslím, že pokračovať už viac ani netreba. Je mi len ľúto nevyužitého prostredia opustenej nemocnice, ktorá určite ponúka mnoho príležitostí na strašidelné, atmosferické scény, či už aspoň nejakú tu ľakačku. Pointa, ktorou sa nás tvorcovia snažili šokovať sa javila jasná už takmer od začiatku a tak aj táto posledná nádej na niečo zaujímavé vyfučala ako prepichnutý balón. Škoda toho, pretože námet úplne márny nebol a pri troche invencie a nápadu to mohla byť prinajmenšom napínavá žánrovka, ak nie aj niečo viac. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

A tak všechno už tu bylo. Jednotlivé scény, stejně jako celý příběh, je jedno velké klišé. Ovšem prostředí, do kterého je story zasazena je celkem zajímavé. Ne že by nebylo dost hororů z uzavřených nemocnic, pohotovostí a psychiatrických klinik, ale tady se interiéry vyloženě povedly. Je fajn, že se tu objevuje Biehn, který až na pár vrásek navíc, vypadá od Terminátora pořád stejně, potěší i přítomnost Elwese, kterého udělala první Saw. Suma sumárum, pěkná podívaná, ovšem bez překvapení. ()

LudeCZek 

všechny recenze uživatele

hodně zmatené, klišovité ( wow zneužívání, ztráta dítěte, jak orifinální), nudné, divně natočené a nekoukatelné. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Mysteri Thriller s ducharskym podtónom o žene, ktorá prijme prácu na triedenie záznamov v opustenej nemocnici a začnu sa jej vynárať traumy z detstva až príde na pointu s vraždami 2* ()

Reklama

Reklama