Reklama

Reklama

Na výpravě s Jeffem Corwinem

(seriál)

Obsahy(1)

S Jeffem Corwinem celým světem po stopách nejzajímavějších zástupců živočišné říše. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný dokument z Animal Planet, u kterého se dozvíte mnoho důležitých informací o zvířatech, Jeff Vás někdy pobaví jemným humorem a zjistíte, že všechny zvířata mají přece jen "něco do sebe", ať už od krysinky, tak po obrovského a inteligentího slona. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Přírodopisné dokumentární filmy jsou ty vůbec nejlepší. Navíc Jeff Corwin je velkej sympaťák a všechno vysvětluje s humorem. Záběry jsou úchvatné a dozvíte se z toho fakt maximum informací o nejrůznějších živočiších, jen některé epizody jsou slabší. Jinak musím říct, že Jeff mě baví mnohem víc než Steve Irwim. Pro mě 90%, luxusní série... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Dokumentární filmy chovám v oblibě. Jeff putuje po světě a ukazuje nám zástupce živočišné říše dokonce někdy i s humorem. Tento dokumentární seriál není vůbec špatný. ()

CaptainNor 

všechny recenze uživatele

V tomto „přírodopisném“ dokumentu se od Jeffa Corwina dozvíme, že slon má chobot, žirafa dlouhý krk a krokodýl spoustu ostrých, nebezpečných zubů.. Krom toho máme v tomto „one man show“ možnost obdivovat nekonečný potenciál Jeffových mimických a komediálních schopností. Ambice jsou naplněny, sledovanost zaručena. Nemám to tvůrcům za zlé, protože americké rodinky by se na to jinak nedívaly… ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama