Reklama

Reklama

Na scénu přicházejí bratři Alvin, Simone a Theodor. Jsou to neobyčejné veverky, které nejen že umí mluvit, umí i výborně zpívat. Jednoho dne narazí na Davida, který si jejich talentu všimne a nechá je natočit desku. Následují koncerty, davy fanoušků a Chipmunkové se čím dál tím víc pouštějí do různých dobrodružství s dramatickými následky. Davidova trpělivost pomalu naráží na strop. Podaří se Alvinovi a ostatním zachránit přátelství s Davidem, jak se budou smiřovat s nově nabytou popularitou... Alvin a jeho parta jsou totiž nezbední až běda a David bude mít co dělat, aby je uhlídal před mnoha nástrahami, o kterých se doposud domníval, že nemohou mít žádné následky. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (292)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Slabé hodnotenie je tu hlavne preto, lebo veľká časť ľudí videla Chipmunkov až ako dospelí. Tento film proste musíte vidieť ako dieťa. Pre mňa je to veľká klasika, ktorú som mal a stále mám dosť rád a to rozhodne nie som jediný. Chipmunkovia sú veľmi úspešná séria, ktorú pozná takmer každé dieťa alebo mladší dospelý. Atmosféra filmu je veľmi milá, aj keď niekedy umelo optimistická, ale to je prežitelné a navyše sa na tom dá zasmiať aj na neviem kolkaté zhliadnutie. 7,5/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +zábavné, poslouchatelné, český dabing -vývoj příběhu, slabší obsazení a herecké výkony/// Tohle je moje první setkání s Alvinem, Simonem a Theodorem (tak se jmenuje i syn od bratránka) a popravdě tihle lumíci mě docela zaujali. Sice jejich předešlé příběhy neznám (nějak se ke mě nedostali), takže nějaká ta nostalgie nebo převedení mích oblíběnců na plátno se nekoná. Ale i přesto jsem si film užíval. Je to sranda, k tomu kopa dobrejch songů a jsem jakž takš spokojenej. Přesto bych pár věcí vytkl. Jednak se děj ubírá stršně rychle a pořádně není čas si jednotlivá zjištění "oni umí mluvit" užít. Dále jsem čekal že Jason Lee nebude hrát druhé housle a taky že to budou jeho hitovky a on se díky nim proslaví. No spíše tomu bylo tak že se proslavili veverky a spolu s nimi zlotřilí David Cross. A našlo by se pár dalších neduhů, ale nebudu do těch nebohejch hlodavců vrtat a prostě jen řeknu, že takový film mi byl ušit namíru./// Celkem 78%/// ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je právě ta komedie, na kterou se musíte podívat jen jednou, jinak by vás už vůbec nemusela bavit. Chipmunkové jsou upištění a trochu naspeedovaní, možná proto tak lidé žerou jejich hudbu  Sem tam tu Jasonovi trochu dochazí dech, ale stačí malým veverkám stíhat, zato hlavní záporak ,,strýček,, byl zas tak americky umělý (můj výraz  ) Kvalitní animace…slabších 6/10* ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Alvin, Simon a Theodore jsou vykutálení chipmunkové, kteří mě dokázali jedno nudné odpoledne dobře zabavit. Neřekl bych, že film je určen jen pro děti, velmi dobře se u něj dokáží zabavit i dospělí. Chce to jen vypnout, nemít velké nároky a mít trochu smysl pro humor k jemným chipmunkským hláskům. Příběh na rodinnou komedii ujde a zábava je dobrá. Čekal jsem že to bude trapné, ale dokázal jsem se zabavit po celou dobu sledování a občas jsem se i zasmál, protože některé hlášky stály za to. Navíc písničky byly pěkné a chytlavé. 60% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Slušný opruz. Zoufale nevtipné, herecká bezradnost Jasona Lee téměř hmatatelná. Na filmu byla převážná většina děcek (jak jinak, že) a většinu z nich to po 15ti minutách výrazným způsobem nebavilo - což je u filmu pro děti docela pohroma. Nechápu tu mega úspěšnost za mořem (vydělalo to tu přes 200 miliónů na tržbách a je to v první desítce finančně nejúspěšnějších filmů roku 2007), ale je pravda, že v USA mají chipmunkové trochu jiný background. Jestli mi ale v poslední době něco víc tak šíleně lezlo na nervy než pištění těch krys, ať mne polijí horkým dehtem a vyválejí v peří. II Scénář: Jon Vitti, Will McRobb, Chris Viscardi. 20% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (17)

  • Na BMI Film and TV Awards získal snímek cenu BMI Film Music. (J*A*M*A*L)
  • Na Young Artist Awards byl snímek nominován na Best Family Film. (J*A*M*A*L)
  • V originálním zvukovém zpracování každého chipmunka mluví a zpívá jiná osoba. (J*A*M*A*L)

Související novinky

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Comeback sympaťáka Yogiho

Comeback sympaťáka Yogiho

05.10.2008

Yogiho má každý rád. Neříkejte, že ne. Pohodový medvěd s kloboučkem a kravatou žije v Jellystonském parku a jeho jedinou starostí je ukrást nějaký ten piknikový košík s jídlem a nenechat se u toho… (více)

Reklama

Reklama