Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (347)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To, že příběh je onošenej jak pradědečkovi fusakle by mě ani tak nevadilo, ale to, že hudbě chybí údernost, finále postrádá emoce a celkově film působí jako letadlo bez křídel už považuju za průser. Co se dá ocenit je bříško hlavní baby. Většinou oceňuju zadek případně kozy, teda ne, že by hlavní představitelka neměla kozy a prdelku připravenou na světovou výstavu expo 2015 v Milánu, ale to bříško mě tak nějak zaujalo kupodivu nejvíc. Pěkná holka s pěkným břichem, tak by to mělo zkrátka být. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Našlehanější hollywoodskou pohádku pro dospívající chlapce a převážně dívky jsem ještě neviděl. Sice je to taky největší přehlídka filmových klišé, ale whatever :-) Místní hodnocení z toho taky vyplývá, ale tady by měl člověk zaměřit svojí pozornost na taneční kreace než na scénář. Poslouchat hudbu než zaostřovat na „brilantní režii“, která se zajisté nekoná. Sledovat spíš nasvícení kamery, než její záběry. Lidi, Shawshank ani Kmotr nevznikají každým dnem, jsou i oddechový filmy, při kterých se máte bavit jako je třeba Step Up 2, který ve všem předčil první díl. Nečekal jsem to, ale hodinu a půl dlouhý videoklip, i přesto si to dovolím nazvat filmem, mě neskutečně bavil a nestačil jsem se ani na minutku nudit i přesto, že za prvé, hip hop zdaleka neposlouchám a raději bych zvolil Raye Charlese než takového 50 Centa. Za druhé, nejsem příznivcem hudebních filmů a za třetí, se mi první díl nelíbil. Ano, všem nám bylo známo jak asi Step Up 2 the Streets skončí, byla jasná velká závěrečná scéna, při které všichni oněmí. Tohle přesně přišlo a co si budeme nalhávat, taneční kreace par excellanc, oslnivé efekty a výborně vybraná muzika, takové Get Low od Floridy aspiruje na písničku roku. Jsem rád, že jsem to viděl a i když to má jen 57%, stačilo to vydělat neskutečné peníze, protože každá mladá kočka na to šla do kina… ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Do série Let's Dance se mi dost dlouho nechtělo. Tyhle filmy mají jednu velkou vadu na kráse, a tou je stupidní scénář, klišoidní závěry a hloupé dialogy - živým důkazem toho byl 3. díl, který jsem si pustil jako první z celé série (no dobře, dobrovolně jsem si to sám nepustil, byl jsem donucen :)) Musím ale uznat, že taneční choreografie jsou povedené. U Let's Dance 2 šla oproti 3. dílu úroveň nahoru. Taneční stránka sice byla podle mého malinko chudší než u trojky, za to však měl film poměrně solidní příběh, který se mladým divákům prostě líbí a který zvedá rating filmu nahoru. No jelikož dávají v kině čtvrtý díl, který podle traileru docela nabudil, musím si doplnit vzdělání (první díl) a pak hurá do kina :-) Jinak Let's Dance 2 hodnotím ve skrze pozitivně, trapné scény nebyly zas tak do očí bíjící a taneční scény povedené. Takže když přivřu obě oči a zacpu si noc, nakonec vytlačím takové hodnocení, které přisuzují filmu těsné 4 hvězdičky. 70% (with J.) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Sestříhat z toho jen taneční sekvence a vydat to jako alternativní film k tomu normálnímu, tak by to bylo nejlepší, protože o nic jiného opravdu nejde. Nicméně, tancování se mi v tom líbilo, fnální vystoupení ve vodě bylo efektní a zapůsobilo, jen mi přišlo divné, že Andieina taneční crew tak nějak nic netrénovala, nic nepředvedla a pak najednou tohle, ale je to film tak co. Když to tak vezmu, za podívání rozhodně stojí úplný začátek a konec, to uprostřed je jen cool přislazený film, s herci kteří vypadají průměrně, Chaning Tatum proti nim překypuje charismatem. Tím se dostávám k prvnímu Lets Dance, ten nebyl žádný vrchol filmového umění, ale měl uvěřielnější děj, schopnější herce a lepší hudbu. Finální taneční scény mi přijdou u obou filmů stejné. (3/10) Lets Dance 8/10:) ()

draggo 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil, ale dvojka mi bohužel přišla o dost slabší. Nejvíc mi ais vadilo ústřední duo, které mi prostě nebylo vůbec sympatické. Děj mi tentokrát přišel vyloženě blbý, a bohužel né tou sympatickou formou jako v jedničce. Naštěstí tu zůstává stále povedená choreografie a hudba, což jsou dvě věci, které z toho dělají nakonec celkem koukatelný filmek. Na rozdíl od jedničky ale nemám chuť to vidět znova, a ani z toho nemám takový hezký pocit. Škoda. /viděno na PC(DVDrip): 45% a 2*/ ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)
  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama