Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (345)

vurhor 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto na naléhání mých nových drahých spolužáků (lav jů <3 ), vycházející z faktu, že se podobám jedné z vedlejších postav. (Roztomilý ťuťu ňuňu vtípkař, to sedí. Ale že na konci sakra zabodoval s tou fešandou! Good job, mate!) První takový mind fuck je v samotném názvu: V anglickém originále se snímek nazývá "Step Up 2". Zato oficiální ...ehm... "český" název, je "Let´s Dance 2". O__O Počítám protože jakýkoliv překlad typu "Tančeme." nebo "Pojďme tančit" asi zní moc uhlazeně. Film sleduje osud holčiny, která fakt strašně úplně hrozně nadevše moc ráda ukazuje světu svůj pupík, přičemž v případě, že to zrovna není možné, tak aspoň vyvaluje kozy. Upřímně je film docela složité hodnotit. Má naprosto katastrofální scénář, příšerné dialogy, je tam jedno klišé za druhým, plus je to předvídatelný jak kráva. ALE nebudu vůbec lhát - na ty taneční sekvence se hrozně hezky koukalo. Mělo to švih, energii a náboj. A přesně na tohle se ty filmy soustředí. Nejde jim o budování dramatu, o práci s postavami atd. (teda jestli jo, tak tohle byl fakt epic fail), ale o soustředění se na předvedení oněch tanečních choreografií, které jsou hlavní sílou filmu. A to jim jde dobře. Alespoň v tomhle případě. Můžu říct, že snímek stál z filmového hlediska za hovno a fláknout mu jednu dvě hvězdičky, nicméně byť by to bylo pochopitelné, nemyslím si, že by to bylo úplně spravedlivé. Samozřejmě, že to není žádný Bergman nebo Kubrick. Ten film to ví. Chce se pouze zaměřit na jeden aspekt, který mu jde opravdu dobře. Tudíž to nechám na takovém pěkném průměru. A to jsem sakra hodnej! Průměrné 3* ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, jiná holka de na školu a potká super kluka, s tim začne tančit a ukáže všem, že oni jsou divní a ona je super a pak jsou všichni super. Hip hop není hudba. Let's dance pouhá slátaninka s pěknym zadkem hlavní hrdinky a nehorázně toporným Hoffmanem (na charisma Channing Tatum prostě NEMÁ). Klasický film, na který se moje spolužačka těší rok dopředu a pak nadšeně vyvolává jak je dokonalej a chce po mně sehnat plakát. Plakát bych spálil. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Nedavno som videl trojku, ktora pribehovo sice nic noveho nepriniesla podobne ako aj dvojka, ale pacila sa mi o trosku viac. Neviem cim to je, zrejme asi len tym tancom, preco ma tieto filmy bavia. Moderna hip hopova hudba spojena s breakdancom a roznymi dalsimi tanecnymi kreaciami je pre mna zaujimavo zmiesana a aj natocena (hlavne v tom dazdi) a nenudil som sa pri tom. Preto ak nemate radi tento tanec, vyhnite sa tomuto filmu velkym oblukom, nema zmysel s nim stracat cas... 10.12.2010 _______ Briana Evigan (Andie) +++ Robert Hoffman - (Chase) +++ Adam G. Sevani - (Moose) +++ Cassie Ventura - (Sophie) +++ Danielle Polanco - (Missy) +++ Christopher Scott - (Hair) +++ Produkcia: Anne Fletcher, Adam Shankman +++ Hudba: Aaron Zigman +++ ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Miluju tanecni filmy a ocekavam od nich pouze uchvatne tanecni cisla, ktere me nadchnout natolik, ze si je pak na youtubu budu sjizdet jeste nasledujicich par dni. Temto filmum pak i odpoustim a velkoryse prehlizim mizive scenare, ale nejak ty tanecni sceny pospojovat musi, takze veskere sceny mezi temi tanecnimi beru jako prestavky :) rozhodne pokrok od jednicky, nejen co se tyce tanecnich cisel, ale i ty "prestavky" se daji lip preckat. Jestli bude trojka, opet si ji hodlam uzit na velkem platne :) Proste film pro milovniky tance. Jinak Robert Hoffman je vynikajici tanecnik a choreograf, ale herec prisernej. V zanru tanecnich filmu to ma u me 90 % ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Celovečerní videoklip (tohle film vážně není) snažící se přesvědčit cílové prepubertální a pubertální publikum, že se nemá podřizovat konformitě a mají být sví, pŕičemž obsahuje všechnu "konformitu" žánrové podívané: schéma na schéma, klišé na klišé._____ Natočit choreograficky dech vyrážející a kompozičně zvládnutou, i když pozérskou show, chce myslet nad jednotlivými záběry a ne stříhat je tak, aby byly co nejvíc efektní, nikoliv efektivní. Postavy po lobotomii lobbují za vlastní styl a způsob vyjadřování - návrat do ulic, ale přitom si LET´S DANCE 2 (STEP UP 2 THE STREETS - schválně, jestli uhádnete, který názevz těch dvou je originální :-)) hodně bere z Parkerovy SLÁVY (FAME) a v závěru se pokouší dokonce při "dance in the rain" přepisovat žánrovou minulost._____ Tepe v tom život, někde pod nánosem tun pozlacených cetek, a má to rytmus, i když je to pozérské, hloupé a neoriginální. Dvě hvězdičky za to, že bych z toho dokázal vystřihnout max. čtvrthodinu, na kterou bych se dokázal koukat, kdybych neměl po ruce MTV a internet. Chcete-li ale filmy, které hudbou vyjadřují životní postoj a nejsou hloupé, ale opravdu stylově podvratné, doporučuji HUSTLE AND FLOW a BLACK SNAKE MOAN. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • V závěru filmu je možné si všimnout, že Moose (Adam G. Sevani) má v každém záběru kšilt čepice na jinou stranu. (Roland Sands)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama