Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale příběh mě tak trochu okouzlil. Trošku netradičně vizuálně nezajímavá dvojice, kterou si kvůli tomu o to více oblíbíte. Hlavně Andie si tak trošku zamilujete kvůli jejím trablům a pak s ní prožíváte pohádku s pár vroubkama až do finálního street dance v dešti - jaký konec by byl romantičtější? A Blake Collins jako ředitěl a star baletu byl podle mě nejuvěřitelnější herec ve filmu. Mimochodem už hrál hlavní roli v Labutím jezeru, takže tady náhodou nebyl. O zábavu se staral především Moose, a nejkrásnější slečna ve filmu byla Cassie Ventura jako Sophie.... Choreografii dělal můj jmenovec Jamal Sims a strhující hudbu se postaral AARON ZIGMAN, který se posaral jak o předchozí díl, tak i na hitech John Q, Most do země Terabithia nebo Alpha Dog. Podle mě nejen pro fanoušky tance. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Celovečerní videoklip (tohle film vážně není) snažící se přesvědčit cílové prepubertální a pubertální publikum, že se nemá podřizovat konformitě a mají být sví, pŕičemž obsahuje všechnu "konformitu" žánrové podívané: schéma na schéma, klišé na klišé._____ Natočit choreograficky dech vyrážející a kompozičně zvládnutou, i když pozérskou show, chce myslet nad jednotlivými záběry a ne stříhat je tak, aby byly co nejvíc efektní, nikoliv efektivní. Postavy po lobotomii lobbují za vlastní styl a způsob vyjadřování - návrat do ulic, ale přitom si LET´S DANCE 2 (STEP UP 2 THE STREETS - schválně, jestli uhádnete, který názevz těch dvou je originální :-)) hodně bere z Parkerovy SLÁVY (FAME) a v závěru se pokouší dokonce při "dance in the rain" přepisovat žánrovou minulost._____ Tepe v tom život, někde pod nánosem tun pozlacených cetek, a má to rytmus, i když je to pozérské, hloupé a neoriginální. Dvě hvězdičky za to, že bych z toho dokázal vystřihnout max. čtvrthodinu, na kterou bych se dokázal koukat, kdybych neměl po ruce MTV a internet. Chcete-li ale filmy, které hudbou vyjadřují životní postoj a nejsou hloupé, ale opravdu stylově podvratné, doporučuji HUSTLE AND FLOW a BLACK SNAKE MOAN. ()

Reklama

Bart 

všechny recenze uživatele

O co byla jednička horší než běžná produkce hudebních a tanečních filmů, o to je dvojka ještě horší než jednička. Dvojka totiž navíc ještě postrádá poutavý příběh. Rolička hlavního hrdiny z jedničky (Channing Tatum) byla naprosto zbytečná. Celý film se dá charakterizovat slovy Street Dance. O tom to opravdu tentokrát je. Ale bohužel jen o tom. Jen pro skalní. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Nechápu komentáře lidí, který píšou, že nesnáší hip hop apod. a koukají na tenhle film. Hodnocení je pak maximálně zaujaté. Ale to je jejich problém (pro mě nepochopitelný). Já musím film hodnotit převážně kladně. Je to taneční film, kde je taneční choreografie zvládnutá na jedničku. Opravdu mě dostala závěrečná scéna. Příběh je typicky Made in USA, ale ten moc neřeším. Film mi za návštěvu kina určitě stál. Hodnocení: 60% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Pri týchto tanečných filmoch sa nikdy nenudím a Step Up 2 priniesla niekoľko skvelých tanečných prvkov či breakdanceových alebo rôznych iných........................ Soundtrack Aaron Zigman: 1. Low - Flo Rida/T-Pain [3:50] ,2. Shake Your Pom Pom - Missy Elliott [4:00] ,3. Killa - Cherish/Yung Joc [3:50] ,4. Hypnotized - Plies/Akon [3:08] ,5. Is It You - Cassie [3:57] ,6. Can't Help But Wait - Trey Songz/Plies [3:24] ,7. Church - T-Pain [4:00] ,8. Ching-a-Ling - Missy Elliott [3:38] ,9. Push - Enrique Iglesias [3:28] ,10. 369 - Cupid/B.o.B [3:31] ,11. Impossible - Bayje [4:08] ,12. Lives in Da Club - Sophia Fresh/Jay Lyriq [3:28] ,13. Girl You Know - Scarface/Trey Songz [4:15] ,14. Say Cheese - KC [4:05] ,15. Let It Go - Brit & Alex [3:21] ,16. Ain't No Stressin - Montana Tucker/Sikora/Denial [4:19], ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)
  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)
  • V závěru filmu je možné si všimnout, že Moose (Adam G. Sevani) má v každém záběru kšilt čepice na jinou stranu. (Roland Sands)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama