Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (345)

Dever 

všechny recenze uživatele

Pri týchto tanečných filmoch sa nikdy nenudím a Step Up 2 priniesla niekoľko skvelých tanečných prvkov či breakdanceových alebo rôznych iných........................ Soundtrack Aaron Zigman: 1. Low - Flo Rida/T-Pain [3:50] ,2. Shake Your Pom Pom - Missy Elliott [4:00] ,3. Killa - Cherish/Yung Joc [3:50] ,4. Hypnotized - Plies/Akon [3:08] ,5. Is It You - Cassie [3:57] ,6. Can't Help But Wait - Trey Songz/Plies [3:24] ,7. Church - T-Pain [4:00] ,8. Ching-a-Ling - Missy Elliott [3:38] ,9. Push - Enrique Iglesias [3:28] ,10. 369 - Cupid/B.o.B [3:31] ,11. Impossible - Bayje [4:08] ,12. Lives in Da Club - Sophia Fresh/Jay Lyriq [3:28] ,13. Girl You Know - Scarface/Trey Songz [4:15] ,14. Say Cheese - KC [4:05] ,15. Let It Go - Brit & Alex [3:21] ,16. Ain't No Stressin - Montana Tucker/Sikora/Denial [4:19], ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vývar všetkých možných športovo-tanečných filmov s absolútne zbytočným scenárom. Tancovanie je fajn, ale nie je natočené tak pekne ako v jednotke. Naivnosť cítiť dosť často. Film nenudí a má pekne spravený finálny tenec - aj keď najviac tam funguje svetlo a dážď. Dvojhviezdičkovka, ktorá neublíži, ale neprinesie ani štipku nového... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Do série Let's Dance se mi dost dlouho nechtělo. Tyhle filmy mají jednu velkou vadu na kráse, a tou je stupidní scénář, klišoidní závěry a hloupé dialogy - živým důkazem toho byl 3. díl, který jsem si pustil jako první z celé série (no dobře, dobrovolně jsem si to sám nepustil, byl jsem donucen :)) Musím ale uznat, že taneční choreografie jsou povedené. U Let's Dance 2 šla oproti 3. dílu úroveň nahoru. Taneční stránka sice byla podle mého malinko chudší než u trojky, za to však měl film poměrně solidní příběh, který se mladým divákům prostě líbí a který zvedá rating filmu nahoru. No jelikož dávají v kině čtvrtý díl, který podle traileru docela nabudil, musím si doplnit vzdělání (první díl) a pak hurá do kina :-) Jinak Let's Dance 2 hodnotím ve skrze pozitivně, trapné scény nebyly zas tak do očí bíjící a taneční scény povedené. Takže když přivřu obě oči a zacpu si noc, nakonec vytlačím takové hodnocení, které přisuzují filmu těsné 4 hvězdičky. 70% (with J.) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nedavno som videl trojku, ktora pribehovo sice nic noveho nepriniesla podobne ako aj dvojka, ale pacila sa mi o trosku viac. Neviem cim to je, zrejme asi len tym tancom, preco ma tieto filmy bavia. Moderna hip hopova hudba spojena s breakdancom a roznymi dalsimi tanecnymi kreaciami je pre mna zaujimavo zmiesana a aj natocena (hlavne v tom dazdi) a nenudil som sa pri tom. Preto ak nemate radi tento tanec, vyhnite sa tomuto filmu velkym oblukom, nema zmysel s nim stracat cas... 10.12.2010 _______ Briana Evigan (Andie) +++ Robert Hoffman - (Chase) +++ Adam G. Sevani - (Moose) +++ Cassie Ventura - (Sophie) +++ Danielle Polanco - (Missy) +++ Christopher Scott - (Hair) +++ Produkcia: Anne Fletcher, Adam Shankman +++ Hudba: Aaron Zigman +++ ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto na naléhání mých nových drahých spolužáků (lav jů <3 ), vycházející z faktu, že se podobám jedné z vedlejších postav. (Roztomilý ťuťu ňuňu vtípkař, to sedí. Ale že na konci sakra zabodoval s tou fešandou! Good job, mate!) První takový mind fuck je v samotném názvu: V anglickém originále se snímek nazývá "Step Up 2". Zato oficiální ...ehm... "český" název, je "Let´s Dance 2". O__O Počítám protože jakýkoliv překlad typu "Tančeme." nebo "Pojďme tančit" asi zní moc uhlazeně. Film sleduje osud holčiny, která fakt strašně úplně hrozně nadevše moc ráda ukazuje světu svůj pupík, přičemž v případě, že to zrovna není možné, tak aspoň vyvaluje kozy. Upřímně je film docela složité hodnotit. Má naprosto katastrofální scénář, příšerné dialogy, je tam jedno klišé za druhým, plus je to předvídatelný jak kráva. ALE nebudu vůbec lhát - na ty taneční sekvence se hrozně hezky koukalo. Mělo to švih, energii a náboj. A přesně na tohle se ty filmy soustředí. Nejde jim o budování dramatu, o práci s postavami atd. (teda jestli jo, tak tohle byl fakt epic fail), ale o soustředění se na předvedení oněch tanečních choreografií, které jsou hlavní sílou filmu. A to jim jde dobře. Alespoň v tomhle případě. Můžu říct, že snímek stál z filmového hlediska za hovno a fláknout mu jednu dvě hvězdičky, nicméně byť by to bylo pochopitelné, nemyslím si, že by to bylo úplně spravedlivé. Samozřejmě, že to není žádný Bergman nebo Kubrick. Ten film to ví. Chce se pouze zaměřit na jeden aspekt, který mu jde opravdu dobře. Tudíž to nechám na takovém pěkném průměru. A to jsem sakra hodnej! Průměrné 3* ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)
  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)
  • V závěru filmu je možné si všimnout, že Moose (Adam G. Sevani) má v každém záběru kšilt čepice na jinou stranu. (Roland Sands)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama