Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (347)

Adman 

všechny recenze uživatele

Pokud jakkoliv a rádi tancujete tak si přidejte jednu hvězdičku. Jinak je to sladký a ucucaný Béčko jak jinak než s happyendem. Choreografové se vyblnuli dosyta a je to znát. Střihači se v postprodukci pomocí svých nůžek snaží taneční scény urychlovat, což sice přidává na dynamice, ale občas je toho vskutu příliš. Dalším důvodem proč toto, bude i zamaskování hereckých a tanečních nedokonalostí. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Mladí tančí a tančí, kamera je zabírá z atraktivních úhlů a všechno je to pěkně sestříháné. Předtím, potom i v průběhu se však dostavuje ostudná dialogová lobotomie a posílá tuhle ideově břitkou pohádku do intelektuálních pekel. Prototyp "filmu podle mustru", který uspokojí pouze zanícené zájemce o taneční kreace. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Pri týchto tanečných filmoch sa nikdy nenudím a Step Up 2 priniesla niekoľko skvelých tanečných prvkov či breakdanceových alebo rôznych iných........................ Soundtrack Aaron Zigman: 1. Low - Flo Rida/T-Pain [3:50] ,2. Shake Your Pom Pom - Missy Elliott [4:00] ,3. Killa - Cherish/Yung Joc [3:50] ,4. Hypnotized - Plies/Akon [3:08] ,5. Is It You - Cassie [3:57] ,6. Can't Help But Wait - Trey Songz/Plies [3:24] ,7. Church - T-Pain [4:00] ,8. Ching-a-Ling - Missy Elliott [3:38] ,9. Push - Enrique Iglesias [3:28] ,10. 369 - Cupid/B.o.B [3:31] ,11. Impossible - Bayje [4:08] ,12. Lives in Da Club - Sophia Fresh/Jay Lyriq [3:28] ,13. Girl You Know - Scarface/Trey Songz [4:15] ,14. Say Cheese - KC [4:05] ,15. Let It Go - Brit & Alex [3:21] ,16. Ain't No Stressin - Montana Tucker/Sikora/Denial [4:19], ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

V Let's dance 2 vystupují profesionální tanečníci, kteří předvádějí ty nejlepší taneční až akrobatická čísla. Zbytek, kde se odehrává příběh, je na tom o dost hůř a jen vyplňuje prázdná místa mezi jednotlivými tanci, aby se tomu dalo říkat film. Fanouškům tancování to ale může stačit. Fanoušci filmu se podívají na něco jiného. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vývar všetkých možných športovo-tanečných filmov s absolútne zbytočným scenárom. Tancovanie je fajn, ale nie je natočené tak pekne ako v jednotke. Naivnosť cítiť dosť často. Film nenudí a má pekne spravený finálny tenec - aj keď najviac tam funguje svetlo a dážď. Dvojhviezdičkovka, ktorá neublíži, ale neprinesie ani štipku nového... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)
  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama