Reklama

Reklama

Prý že jen hory udělají z chlapců opravdové muže. Inu, o Krkonoše se asi v tomto tvrzení jednat nebude, ale jinak proč ne. Ostatně i půvabný nízkorozpočtový horor, natočený režisérem Stevenem Goldmannem jako adaptace v zámoří relativně známého hororového komiksu, to říká. Pobyt na horách skutečně zocelí. Jen je otázka, jak moc může být takový cesta k dospělosti pro její účastníky příjemná.
V případě snímku Útočiště hrůzy se do hor vydává skupinka šesti nepříliš přizpůsobivých adolescentů, vedená dobrosrdečným pastorem Lewisem a touhou zocelit skrze víru své poměrně svérázné charaktery. Při návratu do civilizace ale jejich autobus během prudké bouře havaruje a oni musí urychleně začít hledat jakoukoli skrýš, kde by mohli přečkat noc a venkovní slotu a posléze se vydat pro záchranu. V nouzi nejvyšší pak nacházejí liduprázdný přívěsový kemp, který vede zvláštní, svůdná a tajemná žena jménem Norma. Už za pár hodin ale začne být jasné, že tenhle příběh nemůže skončit happyendem. Maringotky totiž ožívají. A jejich obyvatelé rozhodně nejsou k návštěvám přátelští. Masakr nejhrubějšího zrna začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi do půlky to vypadalo na zatraceně dobrý a stylový horůrek. Pak to šlo ale všechno do háje. Já na béčkové horory moc nejsem. Co však stojí za zmínku je hudba. Prostě poctivej americkej rock´n roll říznutej country. Pokud bych šel do tohoto hororu s vědomím, že jde o béčkovou kravinu, tak hodnotím asi lépe. Takhle ale musí stačit 3 hvězdy, i když bavil jsem se velmi dobře a uplynulo to nečekaně rychle. :-).......Na poslech doporučuju: http://www.youtube.com/watch?v=TRxEXryTQxo ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Béčko s velkým B. Takovouhle partu krutě hláškujícíh přízraků mrtvých buranů jste už dlouho neviděli, to vám zaručuju. Jenom je škoda, že na nějakou větší akci se musí dost dlouho čekat, ale jakmile začne, tak to fakt stojí za to. Z těch letošních pokusů o natočení 80´s like movie (Zombie Strippers, Return to Sleepaway Camp, Gutterballs) je tento jasně nejlepší a nejzábavnější. Každopádně i tomuto filmu prorokuji velké rozdíly v hodnocení - kdo ví, že nerozdejchá polorozpadlého zombie-vidláka jak hraje na kajtru jednu rockovou pecku za druhou, ať se na tenhle film ani nezkouší dívat. Die! Die! Everybody's gonna die! Cry for the camera! Don't be shy! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Béčková nízkorozpočtová adaptace hororového komiksu s odkazy na filmy - The Texas Chain Saw Massacre, Pink Flamingos, Two Thousand Maniacs! či samotného Herschella Gordona Lewise. Jedná se o celkem povedenou kombinaci hororu a komedie kde nechybí krev, gore, masky, vtipné hlášky a hlavně parádní eskadra nemrtvých killerů. Začátek zaujme a navnadí. Potom přijde slabší pasáž, která se v půli filmu začíná měnit na slušnoě krvavou psycho jízdu. Je to film u kterého budete fandit killerům, protože jsou daleko víc sympatičtější než banda adolescentů. Trailer Park of Terror určitě není filmem pro každého ale své příznivce si určitě najde. Ujetost pro ujeté diváky. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nářez. Banda démonů, která dělá skupince výrostků peklo a vyloženě se u toho baví, jelikož já se bavil nehorázně. Výběr záporáků je vykucen na jedničku a tak nechybí vtipný a nahláškovaný kytarista, hnusný řezník a baba tlustá jako prase. Masky byly hoodně dobré a nechtěl bych tyto démony potkat v noci. Gore překvapivě výborné a pár scén velice potěšilo, namátkou třeba scéna s řezníkem. Takových filmů víc a budu mít radost. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Krasotinka už má po krk všech těch buranů a špíny v okolních přívěsech, co je to sakra za život... Ale naštěstí pro ní, zničeho nic se objeví spasitel v podobě vousatýho vševědoucího frajera, co jí s úsměvem dodá odvahu a bouchačku. Takže naše holka všechny ty hnusáky vykosí a nakonec skoncuje i se sebou. Tedy, jak uvidíme, když se děj posune o x let dopředu, to skoncování tak úplně nevyšlo..../ Je to ptákovina s malinko amatérských nádechem a ujetou zápletkou. Úvod dopadl hodně stylově, ale s tím zbytkem už to malinko ztrácí. Moc mě nevzaly ty masky zombíků a sem tam ani gore, takový moc gumový, a zarazila mě jedna věc, a to sice (viz. Paldini) absence koziček a trochu zbytečně zbržděná erotika. To je v podobném filmu prostě věc nepochopitelná a nevídaná... No nic. Jinak od prvního momentu odkazy na všechno možný, z těch přímých například na TWO THOUSAND MANIACS! nebo PINK FLAMINGOS (u přívěsu plameňáci, v něm tlustá hnusná nenažraná kráva). No takže,, čekal jsem o trochu víc, ale pořád jsem se dobře bavil (start, demolition derby, zombí rocker, řezníkův finální akt,...). (screeny) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama