Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christian Kohlund přijíždí do Jižní Afriky, aby se tu v luxusním hotelu setkal se svou dcerou, která se zde podílí na ekologickém projektu. Nejdřív je na dceru hrdý, ale když aktivisté demonstrují před hotelem při zasedání podnikatelů, kteří zde chtějí postavit velké golfové hřiště, dojde mezi otcem a dcerou ke střetu... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl z celé "hotelové" série, ovšem není to zapříčiněno kvalitou scénáře či skvělými hereckými výkony, ale zasazením do prostředí kde nejde téměř nic zkazit, do AFRIKY. Pohled na slony, žirafy, nosorožce, krokodýly, hrochy, divoké šelmy, mě vždy dostane a proto oproti předchozím dílům přihazuju hvězdu.. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jedla jsi steak z kudu ??" - "Co je to ??" - "To ti řeknu, až to sníš !!" ;) Já nepatřím k uživatelům - extremistům, kteří po několika minutách odsoudí, aniž by věděli co přesně, ani k těm, kteří by padli na prdel, protože tam přeci byla velká spousta zvířátek, nutno se pozastavit nad tím, že neobvykle krotkých..;) Dlouho jsem byl celkem spokojený s nekomplikovanou podívanou, která si na nic nehraje, a dokonce uvažoval i nad dokonale nečekanými třemi hvězdičkami, byť tvůrci si rozhodně nelámou hlavu se stále se podle jediného mustru opakujícím připitomělým příběhem, který pouze vždy s notnou dávkou invence reklamního letáku cestovní kanceláře zasadí do jiného prostředí, ani schematismy a klišé tak monstrózními, že pojem déja vu naprosto ztrácí svůj smysl !! Nicméně ta trapná a nesmírně upocená dějová linka se zamilovanou jeptiškou mě natolik znechutila, že prostě tentokrát nemůžu jinak, než Hotel snů: Jižní Afriku odsoudit k naprostému kvalitativnímu dnu, když snad jediným, kdo si zaslouží pochvalu, bude asi pražský rodák Peter Zeitlinger se svojí tradičně skvělou kamerou.. ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný příběh, řešící rodinné a milostné problémy se šťastným koncem - jak jinak v této sérii. Ale krásnými záběry Africké flory a fauny (ta zvířata se mi na to, že jsou divoká, zdála až příliš krotká - asi safari) se tu rozhodně nešetří. Ale dodají tomuto celkem banálnímu příběhu úplně jiný rozměr. Takže ty tři hvězdy patří jim. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama