Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedm škol bojových umění mezi sebou navzájem bojuje o nadvládu. Osudy jejích studentů řídí podivné kameny, které nosí stále u sebe. Tyto kameny totiž obsahují duše slavných válečníků z éry Sangokushi a vedou životy jejich nositelů stejnou cestou, jakou šli kdysi oni. Hlavní hrdinka Sensoku Hakufu přijíždí do Japonska a stává se studentkou školy Nanyo. Stejně jako Sensoku Hakufu z minulosti i ona má stejný osud - ukončit válku a zařídit, aby se dál nebojovalo. Bohužel to má i stinnou stránku - Hakufu má předurčeno v této válce zemřít. Podaří se jí tento osud zlomit? (D.Snake)

(více)

Recenze (7)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

To byla už hrůza pořad koukat na ty kalhotky, co se trošku vylepší v druhé půlce, kdy nastane i nějaká ta erotika a soft porn. Chudák holky, tolik zničeného oblečení. A kluci chodili v tom samém i po mega ultra smrtícím úderu. Příběh neoslnil a dokoukané jen ze setrvačnosti a díky tomu, ze to mělo jen pár dílů. ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

Je to dobré ecchi, akční anime, když chcete prostě vypnout. Celé to je hlavně o tom fan-servisu. To je taky důvod proč jsem se na to koukl a v tomdle ohledu to je moje nejoblíbenější série. :) 7/10 ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Moje oblíbené relaxační anime. Příběh je tak jednoduchý a přímočarý, že se na něj nemusíte soustředit a můžete si vychutnat všechen ten fan servis. ()

Five By Five

všechny recenze uživatele

Najprv som si pozrel prvú časť a odložil seriál na neurčito... Po veľmi dlhej dobe som si pozrel aj druhú a rovno to zahodil... Isté kvality, čo sa týka dlĺžky sukienok či (ne)Oodolnosti oblečenia voči roztrhaniu to má, ale tu mi to rozhodne nestačilo... Nehodnotím, ale ak by som - asi viete koľko hviezdičiek by to odo mňa dostalo... ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka se zajmavými charaktery a pasážemi (viz. Velký Turnaj), ale spojeno v poměrně nudný celek. Ani ty souboje nebyly zrovna dvakrát akční. To vše ale napravilo pokračování Ikkitousen Dragon Destiny :) ()

Pregar 

všechny recenze uživatele

Wow, tu mangu si budu muset přečíst :D Anime zklamalo, pokud od toho někdo očekává jen mlátičky (a ani ty za moc nestojí) a neustálé záběry na pantsu tak možná, ale příběh je děs. ()

Reklama

Reklama