Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, že v den svatby zemřela, ještě neznamená, že dovolí snoubenci, aby se zamiloval do jiné. Kate a Henry se měli brát, v den svatby však Kate zemřela. Zabila ji ledová socha anděla. O rok později podlehne stále ještě truchlící Henry naléhání své sestry Chloe a neochotně souhlasí, že navštíví okultistku Ashley, která by mu prý mohla pomoci spojit se s Kate. Duch jeho zesnulé snoubenky by mu totiž jistě řekl, že má znovu začít žít. Henry netuší, že Chloe dala Ashley deník, který si Kate psala, aby mohla působivě demonstrovat své schopnosti. Navzdory Henryho počáteční skepsi je výsledek mnohem lepší, než Chloe čekala. Henry a Ashley se totiž do sebe zamilují. Problém tím však zdaleka není vyřešen. Ze záhrobí se vrátí Kate, přesvědčená, že jejím úkolem je chránit Henryho. Potíž je v tom, že ji nikdo kromě Ashley nevidí, a tak jí nezbývá než ji přesvědčit, aby Henryho opustila. Ashley se po počátečním šoku sice vzpamatuje a odolává všem Katiným snahám, potom však Henry odhalí podvod s deníkem a opustí ji. Radost Kate však netrvá dlouho. Setká se s duchem sochaře, který také zemřel, a po rozhovoru s ním pochopí, že jí vlastně jde o to, aby byl Henry šťastný. A tak se pokusí dát ho s Ashley zase dohromady. Má šanci udělat Henryho šťastným, aby současně nebyl nikdo nešťastný? (TV Nova)

(více)

Recenze (137)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $7,563,670Tržby Celosvetovo $21,458,111Tržby za predaj DVD v USA $8,353,751 //počet predaných kusov 440,730║ Strašná ale fakt strašná sucharina, kde je len minimum niečoho znesiteľného čo pobaví. /25%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obyčejně obyčejné s hvězdičkami druhé možná třetí cenové:). Bez jediného překvapení avšak naprosto neškodné na páteční večer. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vlastně mě tak nějak zamrzel začátek..těšila jsem se na Evu a najednou buch. Potom jsem ji už nedokázala vnímat tak nějak skutečně, takže jsem se smířila s neméně skvělou Lake Bell, která tady ale moc fantastická nebyla..hehe. Příběh nijak zajímavý, ale na nudné odpoledne je to dostačující. Průměrný průměr. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nudná kravina, která čóruje všechno možný z podobných filmů jako Just like heaven a nebo Duch, jenže bohužel to na diváka vypouští tak uboze a nudně, že jsou části, kde je to složitý dokoukat do konce, krom toho ani jedna z hlavních postav se mi nelíbila, obě ty holky jsou takový divný a člověk si je ani nějak moc neoblíbí a co se týká Paula Rudda, tak sice ho můžu potěšit, že tady už neni tak strašně mega trapnej jako v 10ti přikázáních, ale to bohužel neznamená, že trapnej neni vůbec, krom toho to zrovna sympaťak taky neni, takže jedinej zábavnej je tam prcičkář Jason Biggs, ale je tam málo a taky to neni nic extra. Fakt děsná slátanina ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neškodná, místy vtipná romance, která je předvídatelná asi tolik, jak moc ve zprávách komerčních televizí očekáváme seriózní zpravodajství. Aneb jak se asi zachová (ne)mrtvá ex k novému objevu? Herecky slušné (šarmantní pohodář Paul Rudd je opět přesvědčivý, seriálová hvězdička Lake Bell dostala konečně výraznější příležitost a Eva Longoria naštěstí není jen tlačena do role okrasného přívěšku), na vyplnění pátečního večera je tenhle žánr v převážně nevážném tónu naprosto ideální.. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že tohle musím psát téměř u každé nové (převážně z USA pocházející) komedie, ale tohle je definice průměru. Tyhle komedie mohou zachránit jen herci, což se tady povedlo. Dvě herečky to zachraňují vzhledem a dva herci tomuto filmu přidávají na vtipnosti. Vtípky jsou většinou očekávané, jediný případ, kdy jsem se fakt zasmál, byla scéna "nezapomeň na ptáka" (takhle to zní dost dvojsmyslně, ale až uvidíte, pochopíte, že to není nic sprostého :-)) a to je na komedii trvající 95 minut, trochu málo. Nicméně jak říkám, vytahovali to hlavně herci - Eva Longoria a Lake Bell jsou prvotřídní krasavice a Paul s Jasonem zase sem tam utrousí lepší poznámku. Ale abych mé hodnocení posunul za hranici průměru, musela by zde Eva chodit minimálně hodinu jen ve spodním prádle… což se nestalo, takže průměr… :-) ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrná romantika, která nenadchne ani neurazí. Eva Longoria se snaží a jako vždy vypadá skvěle. Paul Rudd je sympaťák a mezi ním a hezkou Lake Bell to jiskří. Bohužel, film ničím nepřekvapí a povedených gagů je málo. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Je kruci tak těžké najít čistý romantický film bez zbytečných rádoby vtípků, fekálností a trapných herců? Ano, je to moc těžké!!!! Paul Rudd je normální herec, ale prostě tohle sám neutáhne. Eva Longoria vypadá sice šmrncovně, ale jako herečka stojí za houby a její obličej se mi protiví. Gay negay kamarád Biggs je jen do počtu. Lake Bell má hezkou postavu i hlas, ale jako hlavní "hrdinka"? Radši ne. Nezábavné, utahané, vykrádající, trapné. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Vlastně mám tyhle filmy svým způsobem docela ráda - je to dobrá kulisa ke cvičení nebo usínání, ale to rozhodně nic nemění na jejich podprůměrnosti. Další z nekonečné řady nenápaditých, klišovitých, herecky nikterak výjimečných snímků, které sice neurazí, ale druhý den si na ně nevzpomenete, protože je to zkrátka pořád na jedno brdo. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ouu, to jsem si zas zapomněl jednou aplikovat koňskou dávku estrogenů před tím osudovým "play "... když ale pomineme, že scénáristi nejspíš koupili klišoidní vykradenej příběh v akci ve Vše za $39 a ještě se ho křečovitě drží, dá se to za mírné pomoci omamných látek i dokoukat... velký podíl na hodnocení ale mají především velké přednosti Lake Bell... 30% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Prostředí 5/10/// +Paul Rudd, Lake Bell, druhá polovina filmu je lepší -slabá první polovina, celkem nevýrazný scénář/// Nebýt alespoň několika známých tváří mohl to být klidně film direct to TV. Protože dějově se jedná o slaboučký odvar všech romantických komedií s trochou toho mystična v podání mrtvé (živé) nevěsty. Mimochodem Eva Longoria Parker je děsně protivná baba. Se divím že si ji vůbec chtěl vzít. Zhruba po hodině už to začíná být zajímavější a mírně nadprůměrné. Takže výsledný dojem není až tak mizerný, jak se zdálo na začátku. Právě i proto je do televize tento film ideální./// Celkem 55%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kate se má vdávat, ale smůla. V den své svatby na ni spadne ledová socha anděla a zabije ji. To však ještě netuší, že o svého snoubence bude muset soupeřit i po smrti s jinou ženou-médiem, která jako jediná ji vidí. Obě ženy se nemůžou vystát a navzájem se jedna druhé chce jakýmkoliv způsobem zbavit, ale je tu ještě truchlící snoubenec, který se bude muset rozhodnout, s kterou bude chtít žít. Jenže nesmíme zapomenout, že Kate je duch a s duchem dost dobře nejde mít partnerský vztah. Trojlístek Eva Longoria Parker, Lake Bell a Paul Rudd slušně funguje a hlavně je zábavný a milý jako tenhle celý film. Longoria si zase jednou ze seriálu odskočila do filmu, aby se přesvědčila, že je schopná zahrát i něco jiného než "zoufalou manželku". Film zřetelně vykrádá jiné duchařské filmy, ale sem tam přidá i nějaké svoje nápady. Potěší přítomnost roztržitého Jasona Biggse, který ze sebe dělá gaye. Připočtěme si snadno odhadnutelný konec a vyjde nám z toho komedie, která spolehlivě zabije nudu. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané ale za to na jedno večerné pozretie znesiteľné... ničím film neprekvapí a ani vás nepripúta ku gauču, ale tak sú aj horšie filmy.. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ne příliš dobrá komedie s Evou Longoriou. Vlastně si to ani už moc nepamatuju, jen vím, že byla otravná... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Solídna vykrádačka snáď celej rady duchárskych komédií, ale Paul Rudd je ok a sem tam sa dokonca na tomto filme dá aj pousmiať. Takže ako oddychovka sa to dá... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedená romantická komedie se zajímavým nápadem ale nepříliš originálním zpracováním plným křečovitých vtipů a pitvořících herců. ()

Reklama

Reklama