Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stárnoucí gangsterský boss Little John Sarto (Edward G. Robinson) se po pětileté "dovolené" vrací z Evropy. Teď by se chtěl znovu pustit do svých obchodů. Jeho partner Jack Buck (Humphrey Bogart) však už všechny aktivity převedl na sebe a Sarta se potřebuje zbavit. Tomu nezbývá než hledat úkryt v klášteře... (Pohrobek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Flego 

všechny recenze uživatele

Mocenský boj vo vnútri gangsterskej skupiny síce ponúka zopár zaujímavých scén, v celkovom vyznení však ide len o priemernú záležitosť. E.G.Robinson je ako vždy v podobnej úlohe skvelý a je to vlastne len o ňom. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrá zábava, kterou produkuje především Edward G. Robinson, když paroduje své slavné gangsterské role třicátých let. Celkem zajímavý, i když ještě řídký Bogart. ()

Reklama

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Klasická role Edwarda G. tentokráte v hávu duchovní obrody stárnoucího gangstera. Místy vtipné ale dost předvídatelné a tak trochu moc "one man show", tak jak u mnoha jeho filmů. 60%. ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

3 1/2 Celkom vydarená krimi-mafiánska komédia postavená na presnom a výstižnom E.G. Robinsonovi. Ja som to pozeral hlavne kvôli H.Bogartovi, ale ten len zdatne sekunduje v menšej úlohe (mám z jeho výkonu taký zvláštny dojem, čo sa mi pri ňom obvykle nestáva - t.j. nepresvedčil ma na 100% svojím poňatím nástupcu bossa). Inak vo filme je množstvo úžasných hlášok (či už najznámejšia so zajačou labkou alebo skvelé konfrontačné dialógy v kláštore) a je to skôr ten tip filmu, pri ktorom som sa v podstate počas celého filmu zľahka pousmieval, ale nejaký výraznejší záchvat smiechu sa u mňa nedostavil - čo však nie je pre mňa mínusom. Jednoducho poctivých 70% a musím sa v budúcnosti poobzerať aj po nejakých filmoch s E.G.Robinsonom. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie o morální proměně kdysi obávaného šéfa mafie :-) Trošku mi to připomnělo Sestru v akci, i když samozřejmě na vyšší úrovni. Robinson samozřejmě super jako vždy, Bogart taky, i když neměl skoro žádný prostor, a Ralph Bellamy si tady střihnul malou roli hodného, lehce natvrdlého balíka z venkova. Podobnou postavu hrál myslím už v The Awful Truth. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama