Reklama

Reklama

The Call

všechny plakáty

Obsahy(1)

Telefón prebudí v noci exorcistu (John Malkovicha ). Exorcista sa presúva na miesto, kde má byť vykonaný obrad vymietania dialba. Teraz však objetktom posadnutia nie je človek. Ako exorcista obstojí, vám prezradí krátkometrážny Pirelli film. (brutale)

Recenze (33)

corpsy 

všechny recenze uživatele

´´Odskočím si na chvíľku, bude to pár minút´´ prizvukuje pán Malkovich a uteká na set kraťasu, ktorý mu zaplatí nájom na pár mesiacov dopredu. No neberte to! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hlavně že tam ty pneumatiky Pirelly jsou vidět. John Malkovich tam hraje ustálenou postavu prakticky jediný a on sám se snaží ponořit do ponuré atmosféry, se kterou béčkový Antoine Fuqua přichází. Sází na efekty což se mu celkem nevyplácí. Naomi Campbell je už takový bombonek i když tam většinou je v jakýchsi grimasách. Je tu ale jeden, zásadní problém. Já bych si ty Pirelly kola i tak nekoupil, šel bych spíš do Barum nebo Michelin. Sorry, kluci. --- 45 % --- ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Šlo vytěžit více. Fuqua od Training day nedokáže přijít s něčím nadprůměrným a zde to potvrzuje. John Malkovich může být kněz třeba ve třech životech za sebou, ale nebude to stačit. Promarněná šance na opravdu dobrý kraťas. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Po MISSION ZERO s Umou Thurman ďalší reklamný „pirelli-kraťas“. Tento je zaujímavý ladením do hororu a prítomnosťou kňaza v podaní zábavného Johna Malkovicha. Rozhodne však siahnite radšej po aspoň ako-tak osvedčenej kingovke CHRISTINE. Alebo inom vyháňaní diabla. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale když si vzpomenu na Cliva Owena a jeho BMW tyhle pneumatiky na ně prostě nestačí. Tady se hraje zbytečně moc na efekt. Malkovich je jinak výborný. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aj reklama môže byť umením. Dôkazom toho je tento krátkometrážny film, ktorý je súčasťou obchodnej kampane talianskej firmy Pirelli. Profesionálne spracovaná parafráza na kultový, okultný horror "The Exorcist". Výborná kamera, kvalitná hudba a prvotriedne herecké obsadenie. John Malkovich a Naomi Campbell museli stáť produkciu ťažké milióny. Myslím však, že sa oplatilo do nich zainvestovať. Reklamná politika Pirelli je na veľmi vysokej úrovni, rovnako ako aj ich výrobky. *** ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pirelli Film: Auto (TVR Sagaris ) posadnuté diablom (Naomi Campbell) prichádza skrotiť kňaz (John Malkovich). Antoine Fuqua odviedol skvelú prácičku. Lepšie ako ďalší Pirelli film Mission Zero (2007) - r. Kathryn Bigelow, h. Uma Thurman. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// Tak tuhle satanistickou reklamu jsem nějak nepochopil. Když vezmu technickou stránku, tak je to v pohodě. V televizi bych to klidně zkouknul. Takže jako reklama ok, ale jako film? Nepoužitelné, nezaživné, prázdné./// Celkem 43%/// ()

HAL 

všechny recenze uživatele

John Malkovich několik předlouhých minut nepochopitelně šaškuje s krucifixem kolem výhružně blikajícího auta a snaží se mu vyměnit prokleté pneumatiky... Pirreli se zjevně rozhodla natočit parodii na vynikající sérii reklam Hire od BMW a ve spolupráci s Fuquou vyrobila filmeček který i během pár minut dokáže dokonale znudit. 3/10. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Nemohol som si nechať ujsť Johna Malkovicha v kňazskom habite. Nech je už účel a zmysel takýchto počinov akýkoľvek, minimálne jemu nemožno prakticky nikdy nič vytknúť. Inak musím povedať, že mne sa navodená atmosféra s tematikou netradičného exorcizmu náhodou zarátala. To som teraz, ale maximálne zvedavý, čo na to milovník autíčok Duotone28 :). Hneď mu aj posielam link. 70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal nadějně,náhodou jsem na to narazil při brouzdání Youtubem,ovšem když Exorcista dorazí na místo,já nevěřil svým očím....Vymítač ďábla se proměnil v béčko typu koupil jsem si upíři motocykl,či auta která snědla paříž,s vizuálně zajímavými prostřihy na kurva sexy Naomi jako ďábla,aby se z toho vyklubala reklama na pneumatiky :-) A já šel do kolen,vzpomínajíc že už sem o tom vlastně kdysi slyšel.....vizuálně zajímavá sračka ;-D 40%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak ono se tohle snad dá brát jen jako béčková reklama na pneumatiky Pirelli. Malkovich předvedl slušný výkon v záři místy až moc přemrštěných vizuálních efektů, ale atmosféru to mělo dobrou jen v prvních minutách. Potom už se z toho stal jen tah jak nalákat kupce na své zboží. Nejvíc mě znechutila přítomnost Naomi, kterou moc nemusím. Podívat se na to dá, ale žádná velká sláva. 5/10 ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Zajímavá a vizuálně atraktivní reklama na pneumatiky s Johnem Malkovichem. Jo, takové reklamy bych v televizi dokázal tolerovat. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Wtf, Antoine a Johne? Jako reklama je to dobré, ale spíše jsem se přistihl, jak jen čumím, co se to vlastně sakra děje! Trošku zvláštně pojaté. ()

Reklama

Reklama