Reklama

Reklama

Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Máš tam pravopisné chyby, měl by sis místo mudrování raději zopáknout ZŠ. ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

zdenek305

Free měl max 70 lvl... Než ses dostal na 70, tak sis užil hru sám, plnění úkolů a dostat se do dobreho brnění, zbraní a kouzel... Pak až se to dostalo do stádia kdy chodíš s partou na bossy pro lepší zbraně apod., nebo souboje v aréně mezi hráči... Sem tam sis to s někým rozdal. Ale spíše tam šlo o to být dobrej mezi hráči a získat různé artefakty z Draků, obrů, atd...

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Bellamy

Kdyby to napsal někdo, kdo nenacpal do diskuzí k filmům desítky až stovky odkazů na nějakou debilní online hru, dalo by se to brát vážně, ale protože to píše někdo, kdo ty odkazy do diskuzí nacpal, může se každý tvému apelu jen smát a poslat tě do prdele. 

zdenek305

zdenek305 (hodnocení, recenze)

Bellamy

Bohužel jak tak koukám tak relevantní diskuze k filmu tu probíhala někdy snad před rokem, pak se to nějak zvrtlo a o filmu se tu už bohužel snad nikdo nebaví... :S

na příspěvěk reagoval Bellamy

zdenek305

zdenek305 (hodnocení, recenze)

rounen

Tak je to určitě asi taky věc názoru, já s tím ale nesouhlasím, že dřív ofik a free nebyly zase tak odlišný. Byly odlišný právě že dost, co se počtu funkčního obsahu týkalo v porovnání s offikem. V těch úplně základních věcech tak moc odlišné nejspíš nebyly - jako je třeba výběr/progress postav, počáteční lvlování atd. já mám ale na mysli spíše ten endgame obsah a věci okolo něj a ty tam prostě ve většině případech nefungovali. Čili jestli někdo hrál na free jen do nějakýho malýho lvlu a nedostal se po vylevlování do endgame obsahu, tak mu to asi může přijít, že to zas tak odlišný není. A WoW je právě hlavně o endgame contentu už od vanilly 

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

zdenek305

Myslím to tak, že teď je ofik urco jinde, než před 10 lety. Dobou se stále upgradovalo, takže teď už je to zase o něčem jiném... Ale dříve ofik a free servery nebyly zase tak odlišné, akorát jak píšeš, že ofik byl stabilnější server, ale vše šlo pomalu... I když free server občas lagoval (záleželo na jakém serveru hraješ, některé byly stabilnější více, jiné méně), tak dalo se dostat hodně daleko a užít si hru na 100%.. i se někdy bugovalo, ale od toho tam byl admin a kdo někoho viděl bugovat, tak mohl dát foto a admin s ním udělal pořádek... Od toho tam byli administrativní, aby hráči byli spokojeni a užili si to v partách..

na příspěvěk reagoval zdenek305

zdenek305

zdenek305 (hodnocení, recenze)

rounen

Aha no tak ono asi záleží na tom co si představuješ pod pojmem fungovalo hodně :D Free servery před 10 lety byly něco jako rozdělaná alfa verze nebo nevím k čemu jinýmu bych to přirovnal :) Já na free nikdy před 10 lety nehrál, před 10 lety jsem hrál (a hraju) na ofiku ale free servery na vanillu jsem vyzkoušel poprvé před cca rokem, když jsem se u čekání na datadisk Legion nudil. Vyzkoušel jsem Nostalrius a Kronos, který jsou v dnešní době klasifikováný jako nejlepší. A i přes to, že je rok 2017 a klasický wow/vanilla je skoro 13 let stará verze, tak ty free servery jsou nestabilní, padají, vyskytují se tam častý bugy, lagy ale hlavně to největší zlo v každým mmorpg - rollbacky. A pozor to na těch serverech ještě nejsou vůbec dostupný raidy jako Naxxramas 40 nebo AQ, protože je vývojáři těch serverů ještě nenaprogramovali ve zdrojovým kódu, není tam zkrátka ještě dostupný celý obsah z patche 1.12.1. A tyhle 2 vanilla servery co jsem vyjmenoval jsou opravdu jedny z nejpropracovanějších, ale i po skoro 13 letech tam tak 30% veškerého původního obsahu prostě chybí/nefunguje.

Čili když to porovnám tak free servery před 10 lety prakticky nemohli snad ani fungovat :D 

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

zdenek305

Nepamatuji si server, ale fungovalo tam toho hodně... Vylepšovalo se to tam pořád... Bohužel teď nemám o ofiku a free žádné informace, takže nevím v jakém stádiu je teď WoW... Ale bavím se spíše o době před cca 10ti lety

na příspěvěk reagoval zdenek305

zdenek305

zdenek305 (hodnocení, recenze)

rounen

Tak free servery byly "svižný" jelikož většinou tak 70% herního contentu tam nefungovalo oproti offiku :) Postupem času se to procento sice snižuje, ale ani dnes po skoro 13 letech (když se budem bavit o vanille) neexistuje free server, který by byl 100% v porovnání s offikem vanilly. 

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Dacsus

Ofik byl placený, šlo to tam vše pomalu a velmi moc času si strávil než ses dostal ,, nahoru,, free server byl svižný... Vše šlo získat rychleji a hra měla spád... Užíval sis ji... chtel jsem to rozepsat ale takto bych to zkrátil v pár větách

na příspěvěk reagoval zdenek305

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Dacsus

Jo, ale hra se v průběhu let s příchodem nových expansion dost změnila, i co se týče některých class. To platí zrovna pro toho Palacha, ten právě později dostál některých výrazných změn, například mohl aktivně na nepřátele sesílat kouzla jako třeba blesky, což předtím nikdy nemohl, ani nedisponoval ničím, co by se tomu podobalo apod., čili zkušenost z let 2005-2006 na vanille je už dost specificky stará a nemusí se shodovat ze zkušenostmi pozdějších hráčů, kteří zažili dodatečné expansion.

na příspěvěk reagoval germiny

Související novinky

God of War se oficiálně dočká seriálu

God of War se oficiálně dočká seriálu

15.12.2022

Ačkoliv se Amazon již před pár měsíci přihlásil o adaptaci herní série God of War, americký streamovací gigant (na území Spojených států dokonce služba s největším počtem předplatitelů) si oficiálně… (více)

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (více)

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama