Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Miller býval slušným chlapcom s dobrými známkami až do večera, keď sa pred jeho očami zavraždil jeho vlastný otec. Zničený touto tragédiou sa utápal v alkohole a drogách. Teraz, po odvykacej liečbe, sa nasťahoval so svojou mamou a jej novým manželom do mestečka Palm Springs, kde sa rozhodli začať odznova. Spoznáva krásnu Gretu Matthews, ktorá Johna fascinuje odkedy ju po prvýkrát stretol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

novoten 

všechny recenze uživatele

Od všeho něco, ale bohužel i od všeho trochu málo. Postavy zaujmou hned na první dialog, zápletka až do určitých odhalení spolehlivě brnká na napínavou strunu a Amber Heard zvyšuje teplotu v místnosti rychleji než řeknete "plavky". Kevin Williamson totiž vždycky uměl stvořit premisu, která mě nutí si pouštět další a další díly, jenže tentokrát nedostal dost prostoru. Osm epizod je na nějaký rozumnější příběh zoufale málo a místo toho, abych si mohl celou dobu užívat řešení mysteriózní zápletky nebo prohlubování vztahů jednotlivých charakterů, musím sledovat milostné peripetie Cliffovy matky nebo tlachání při rutinních večírcích. A je to velká škoda, protože při nějakých třech čtyřech sériích mohla z Hidden Palms být spolehlivá vztahovka. Ne snad nezapomenutelná, na to se nejrůznější okolnosti těm "dawsonovským" podobají až příliš. Ale určitě povedená. Uspěchaný závěr, kdy divák dostane klíčovou odpověď, ale stále si nemůže být jistý, jestli už stoprocentně "ví", na věci moc nepřidává. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Výrazne kratšia a jednoduchšia verzia Veronicy Mars. V prípade, že sa vás Veronica nezaujala, Hidden Palms pre vás bude s najväčšou pravdepodobnosťou iba stratou času. Detektívna línia nie je ani zďaleka tak komplikovaná, navyše sa hrá od začiatku s čiastočne odhalenými kartami ale atmosféra Palm Springs, sympatické postavy a pár prijemných hoci ničím výnimočných zvratov dokážu diváka na krátky čas vtiahnuť do diania. Najväčšiu výčitku smerujem hlavne k nevydarenému záveru. Slušná 8-dielna oddychová záležitosť ale skutočnej špičke sa rovnať nemôže, aj keby sa o to snažila. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velice rozporuplné. Na jednu stranu strašně vlažný rozjezd, ohrané zasazení do prostředí bohatší vrstvy a zpočátku dost nesympatické hlavní postavy (rodiče obzvlášť), na druhou stranu zajímavý scénář, který zejména v druhé polovině série sází další a další odhalení. Osm dílů je málo na nějakou větší story, ale potěšilo mě, že Hidden Palms zodpovídá vše, co načal - byť dost narychlo v několika posledních minutách závěrečné epizody. Celkově slušná podívaná, ale tak na jedno zhlédnutí. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl. Bylo to dost napínavý, herci dobrý.. Snad bude 2. řada, i když v to moc nevěřím.. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný a realistický seriál, který vám občas může připadat jako "tohle-jsem-už-někde-slyšel" nebo "ty-americký-seriály-jsou-pořád-o-tom-samým", ale je podaný zajímavě a chytlavě, má pouze 8 dílů na jednu (prozatím jedinou) sezónu a nemá moc hluchých míst. Největším lákadlem pro tento seriál je asi Amber Heard a všecko okolo ní. Hlavní hrdina mi moc sympatický nebyl, nejspíš to bylo kvůli jeho herci. Zbytek vcelku ušel, jen mne občas unavovalo klábosení těch čtyřicátnic. Zato ty teen-zápletky mne braly víc. Aby taky ne. A hlavně to má parádní znělku. Doufám, že je někde v mp3. Po rozložení v hlavě dávám plný počet. ()

wasabi 

všechny recenze uživatele

Krátkosť tohoto seriálu mu nič neubrala na zaujímavosti , skôr naopak . Neprirovnával by som ho práve k Veronike M. maximálne tak zápletkou alebo žánrom . Neponúka nič nové alebo prevratné napriek tomu sa pri sledovaní človek nenudí. ()

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál si mě naprosto získal a ještě spoooustu let, možná napořád, ho budu považovat za jeden z nejlepších. Bylo se na co dívat, pořád to bylo napínavé, ze života i romantické....SUPER!!! ()

Muniez 

všechny recenze uživatele

Typický americký seriál, kde jsou slavní herci hrající bohaté děti svých rodičů(žijících i mrtvých jako v tomto seriálu) ...Ovšem Hidden Palms má něco navíc... Krom lásky, různých vztahů(přátelských, rodičovských, milostných atd) se zde objevuje kriminální podtext, což v tomto případě dokonale sedía vyhovuje prostředí. Rozhodně nečekejte milostné zápletky jako bylo v Orange County apod. Tenhle seriál má prostě děj, který je zajímavý a nutí vás shlédnout další díl hned po tom předešlém. Trochu smutný začátek a trochu více smutnější konec - ovšem nevyjasněný tak zcela. Prostě málokterý divák by jistě viděl další řadu a nebo alespoň další díl, který dá všechny věco do pořádku. Právě krátkost tohoto seriálu je asi vyčítavá - uznejte sami, že 8 dílů není moc. Ale možná to dává tomu seriálu ten šmrnc. Žádné protahování, zbytečné scény apod. V Hidden Palms jsou až přímo dojemné scény, kdy vám zatuhne. Pomáhá tomu i hudba Damiena Rice nebo v posledním díle Coldplay. Určitě by se přivítala 2. řada - to beze sporu! Kevin Williamson odvedl douboru práci - stejně jako herci. Amber Heard je prostě sladká na pohled..Kdo by si nechtěl zahrát roli Taylora Handleyho... =) Kvalitní seriál u kterého by jste se neměli nudit! ()

Untouchabl 

všechny recenze uživatele

Já chci další díly!! Kevin Williamson umí vytvořit postavy jako nikdo jiný, obzvlášť Cliff byl dokonalý. Jen nechápu jeho úchylku v tom, že jeho hrdinům je vždy patnáct šestnáct let ()

Geniusss 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný seriál, ktorý je určený asi skôr pre mladú generáciu divákov. Určite nenudí a je dobré , že tento seriál ma menej častí a nenaťahuje sa. Kvôli hercom pridávam jednu hviezdičku. Určite stojí za pozretie. ()

Reklama

Reklama