Reklama

Reklama

The Cranberries: Live

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam koncertu skupiny Cranberries, který se odehrál dne 14. 1. 1994 v Londýnské Astorii. Na VHS byl záznam tohoto koncertu vydán dne 17. 5. 1994, na DVD dne 8. 2. 2005.

Seznam skladeb: 1. Pretty
2. Dreaming My Dreams
3. Linger
4. Ridiculous Thoughts
5. Daffodil Lament
6. How
7. Everything I Said
8. Not Sorry
9. Waltzing Back
10. Dreams
11. Zombie
12. Liar
13. So Cold in Ireland
14. Empty
15. Still Can't Recognise the Way I Feel (Jara.Cimrman.jr)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cranberries předvedli v Astorii vynikající koncert, při kterém by mne asi mrzelo, kdybych musel stát v davu. Je to totiž spíše taková komorní záležitost pro soustředěně poslouchajícího diváka, který nedostane příliš podnětů k vyskočení ze sedadla a spontánnímu zapogování si po stropě. Zkrátka tomu ještě chybí nějaká pořádná nářezová sekvence, ale s materiálem z prvního alba (a tehdy neoposlouchanou novinkou Zombie) se asi více udělat nedalo. A pokud někdo potkáte Dolores, tak jí vyřiďte, ať už ten prezervativ na hlavě při koncertech nenosí a že to irské poskakování při skladbě Liar bylo naprosto skvělé. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Koncert skupiny The Cranberries v Londíne, ktorý sa konal 14.1.1994, je po hudobnej stránke bezchybný a atmosferický. Ale niečo malilinko tomu chýbalo, asi viac rýchlejších pesničiek. Mám moc rád túto skupinu, no a ešte som nevidel ani jeden pokazený alebo zlý koncert z ich strany a tento nie je výnimkou. ()

Reklama

Reklama