Reklama

Reklama

The Cranberries: The Best Videos 1992-2002

(video kompilace)
všechny plakáty

DVD obsahuje 17 klipů o celkové délce 154 minut. Disk je skutečně napěchovaný hity jako Dreams, Linger, Zombie, Ode to My Family, I Can‘t Be With You, Salvation, Free To Decide, When You‘re Gone, Promises či Analyse. Nosič obsahuje i několik bonusů. Čtyři alternativní verze videoklipů, dále tři skladby z různých koncertů a především také kompletní záznam koncertu z Vicar Street. (Danulinda)

(více)

Recenze (12)

Lir 

všechny recenze uživatele

"...still in love with you..." Je úžasné vidieť a počuť pohromade všetky tieto perly. The Cranberries mi dali v živote veľa. Dolores je krásne stvorenie. Za všetky tie jedinečné skladby spomeniem aspoň jednu - moju srdcovku I Can´t Be With You. Už pri prvých tónoch som ako prikovaný. Spev ako z inej planéty, hlas silný, plný, melodický, "írsky" zafarbený . Znie jednoducho, klip má zvláštnu atmosféru, na prvý pohľad absurdný "dej", Dolores tu vyzerá akosi tajomne a očarujúco zároveň, to nahé dieťa v náručí, horiaca pochodeň a ten starý čudák s krídlami, čo sa pokúša vzlietnuť... Je v tom niečo viac. To NIEČO majú iba oni... Ona a oni. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemohu výběru největších hitů jedné ze svých nejoblíbenějších kapel napálit subjektivních pět hvězd a hrozně mě to mrzí. Jenže ty skvělé písničky by si zasloužily o dost lepší obrazové zpracování. V podstatě pouze klipy k Just My Imagination, Animal Instinct či Promises dokázaly nějak vylepšil prezentovanou skladbu, ale ty ostatní klipy za hudbou většinou výrazně zaostávají. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Videoklipy a hudba skupiny The Cranberries je pre mňa do značnej miery dojemná a úžasná, je to hudba ktorá mi vyhovuje (závisí od nálady samozrejme). Dovolím si povedať, že tvorba tejto skupiny je ozdobou celého hudobného priemyslu. Má svoju hĺbku, pocit uspokojenia a poskytne dávku melancholiky a uvoľnenia. The Cranberries - The Best Videos 1992-2002 je u mňa proste skvost. ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Má nejoblíbenější skupina, skvělé DVD, byl jsem na koncertě(Praha 2000), kde hráli největší pecky z tohoto období, hlas Dolores je prostě skvělý ... ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tomuhle snad ani nejde nedat 5*. Dokonalá Dolores se svou úžasnou skupinou a desítkami svých nejlepších pecek. Co dodat? Snad jen, že ze všech nejvíc miluju Linger "....you know I'm such a fool for you" Perfetkní ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

K Dreams, I Can't Be With You a When You're Gone jsou na DVD i režisérské alternativní verze a ve všech třech případech mi přijdou lepší a smysluplnější. Disk obsahuje i dokument "99 Love Life & Rock 'n' Roll". ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

hmmm ....Dolores je môj ženský ideál...you know:...such_AMAZING VOICE...great body...ale HLAVNE ...tie úžasné ENERGIE....ktoré z nej neskutočne cítiť...fuu...stačí mi na nu jeden pohľad...a som fakt odpálený! ------------------------------------------------------------------------All the things you said to me today----Changed my perspective in every way---These things count to mean---so much to me----Into my faith you----And your baby------It s out there----If you want me------I'll be there------It's out there------I'll be dreaming my dreams-----With you!!!!!!-----AND THERES NO OTHER PLACE------THAT I_D LAY DOWN MY FACE----I'll be dreaming my dreams with you !!!!! čo viac dodať?? možne ešte I LOVE YOU...Dolores...I always will !!!!! ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Cranberries si pustím, keď vonku prší, keď je vonku 30 stupnov a slnko mi praží na čelo, keď som smutný a chce sa mi plakať, smiať, súložiť, búrať steny hlavou... ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Muzika Cranberries se mi vždycky moc líbila, i když to není nic složitého. A klipy jsou také povedené, pohlazení pro uši i duši. ()

Reklama

Reklama