Reklama

Reklama

Epizody(38)

Když říše Troobian zaútočí na Zemi, je čas, aby strážci vesmíru BSquad Patrol Delta morfovali a vydali se rozdrtit mimozemskou hrozbu a zachránit svět. (Netflix)

Recenze (20)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Nejmenší děti mají Teletubbies, ty poněkud odrostlejší nebo, bože chraň, ty úplně odrostlé mají Power Rangers S.P.D. Na seriál jsem narazil náhodou na YouTube a nestačil jsem se divit. Koment by se asi dal odbýt zaúpěním "pro Kristovy rány", ale konzervativec ve mě si neodpustí poznámku, že je znepokojivé žít ve světě, kde si Power Rangers nachází své diváky a producentům se zjevně vyplácí seriál natáčet. To si pak jeden vybaví Huxleyův román Konec civilizace... Existují odpady důstojné, taková ta klopýtnutí při cestě, po kterých se zase tvůrce může zvednout a jít dál, ale z téhle šachty se myslím nikdo vyškrábat nemůže. Celkový dojem: 0 třikrát podtržená. ()

LordSnape odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad ne!!! Nová série, která vypadá snad ještě hůř než ta první z roku 1993. Příšery stejně umělé a debilní, strážci vypadají jako ještě větší kreténi! Jestli ty minulé série ode mě dostaly odpad!, tak tahle by potřebovala připsat k hodnocení ještě pár vykřičníků!!! ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatí původní Strážci vesmíru z roku 1993. Ty byly 100x zábavnější a 1000x lepší než tahle sračka (s prominutím). No, možná to bude tím, že jsem byl malý kluk. Ale vzhledem k tomu, že jsem hodně sbíral pogy a žral jsem toho jejich robota poskládanýho z T-Rexr, Mastodonta, Šavlozub. tygra atd Tak prostě měli své kouzlo. Jenže tohle ??!!!!!!!!! Kouzelný mobil. Skřeti. Strážci sídlej v lese ? To je moc!!! Rozhodl jsem se udělat těm původním ***, těmhle samozřejmě odpad. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Power Rangers spíše zaměřovali na dospělejší publikum (né na malé haranty) a celou tu debilnost by obalily pořádnou krvavou brutalitou s přídavkem erotiky za hranicí soft porna-to by bylo pokoukání. Takhle je to jen debilita gargantuovských rozměrů co prostřednictvím jemného násilí vychovává nové Mirky Dušíny. PS: tento komentář jsem záměrně použil u vícero dílů Power Rangers-né z nedostatku invence, či lenosti, ale jako cílenou ukázku originality (každý díl, či série je skoro totožná) tohodle seriálu :-)y. ()

wellar odpad!

všechny recenze uživatele

Zacinam lutovat, ze mam tolko programov na TV..Clovek pri prepinani obcas narazi na vec ,ktroru koli jej absurdnosti nemoze hned prepnut...Presne to iste sa mi stalo pri tomto programe pre deti ..Hroza ...Tie pouzite efekty by mali sluzit na univerzitach ako odstrasujuci priklad ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na YT, na pár dílů tohodle, jak to říci slušně, ehmmm seriálu. No tak to je teda síla. Já jsem celkem ochotný uznat že jsou seriály které se někomu prostě líbí jen proto, že jsou tak magorský, že je to přitahuje, ale tohle snad nemůže nikdo brát vážně ( ani pod vlivem ) ÷÷ Mám podezření že uživatel LION-MR.T si z toho asi dělá jenom prdel. Jestli své hodnocení 4 hvězdičkami, ovšem míní vážně, tak pardon ()

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Povodne som chcel ohodnotit seriu "Operation Overdrive", ta tu ale svoju kartu nema (nastastie, lebo pomaly sa v BOTTOM 200 budu umiestnovat iba jednotlive serie PR) a tak si to za nu "odnesie" "Space Patrol Delta". Videl som iba necely jediny diel (zmeskal som zaciatok), no stacil mi bohate na to, aby som sa ubezpecil, ze sa za tie roky, co PR existuju, vobec nic nezmenilo a jedna sa stake o naprosto tragicky serial, s priesernym scenarom, hroznymi hereckymi vykonmi, otrasnymi specialnymi efektami, plny debilnych dialogov a patetickych postav. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdu dávam za tú vytrvalosť a predstavivosť tvorcov stále vymyslieť niečo nové v rámci tejto série a zasadiť hlavných hrdinov do nového prostredia. Väčšinou to nevyjde, ako sme už u tohto seriálu zvyknutí, ale snaha sa cení. Toto bol opäť len slabý vývar. 20 % ()

Reklama

Reklama