Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na utajovanej vojenskej základni objaví skupinka vedcov novú zbraň podobnú atómovej bombe s názvom Eruptor. A ako to už býva, bomba sa dostane do nepovolaných rúk a nastáva nebezpečenstvo, že jej sila začne meniť počasie a tým pádom ovplyvní celý svet. (oficiální text distributora)

Recenze (31)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vedci z vesmírnej zbernej stanice v Montane vytvorili novú, prelomovú silne účinnú zbraň, ktorá za pomoci zložitých elektro-magnetických procesov dokáže vyvolať nesmierne ničiacu búrku temnej hmoty. Pri experimentovaní s touto prísne tajnou zbraňou dôjde ku chybe, ktorá radikálne zmení život a schopnosti vedúceho tohto vojenského projektu. "Temná búrka" je nízkorozpočtový, béčkový, kanadský, televízny sci-fi snímok s hlúpym scénarom, primitívnymi filmovými trikmi a otrasnými hercami. * ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak si postavy všech podobně zaměřených céček a televizních filmů s oblibou berou do huby termíny jako "geomagnetismus", "fúzní pole", "neutronová bomba", "červí díra" a další slovíčka z vod matematiky, chemie, fyziky nebo věd o vesmíru. Tvůrci přitom často o významu a okolnostech podobných věcí evidentně ví zhruba tolik, jako Popelka o buticích Lacoste. Podstatné je, že film pak působí ohromně důležitě a divák trouba získává dojem, že sleduje něco s inteligentní vědeckou podstatou. Sledovat Stephena Baldwina (herecky zajímavého především tím, že jeho výraz ve tváři by nezměnil pravděpodobně ani plastický chirurg), jak se přetlačuje s paprskem ničivé síly z kosmu, musí pak být opravdu strhující. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát není na odpad ani tak zpracování, jako to, o co tady šlo. Mimochodem, o co tady vlastně šlo? O temnou hmotu, kterou vysává eruptor, vážně? Já samozřejmě nečekal vyšší úroveň než céčkovou, ovšem tu nečekám ani od sebe u blížících se státnic. A přesto si troufám tvrdit, že Temnou bouři svým výkonem strčím do kapsy a že můj eruptor vědomostí rozpoutá mnohem větší peklo. Tohle není dobré ani jako kulisa k postelovým hrátkám... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jede přesně podle dobře nastavené šablony. Takže, jestli někdo očekává něco nového nebo převratného, tak to nedostane. Není tady ani nic zábavného. Jenu hvězdičku dávám za Stephena Baldwina. Jinak tu není nic, co by za nějaké normální hodnocení vůbec stálo. To už mi příjde mnohem zajímavější videoklip od mé milované Kate Bush, který se jmenuje Cloudbusting. Tam s ní hraje i Donald Sutherland a také si pohrávají s počasím. ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra! Máme tu vážného kandidáta na největší a nejodpornější sci-fi humus na světě. Sem tam mi hlavou probleskla genialita Vetřelců, Star Wars, Hvězdné brány, ale pak jsem se vrátil zpátky na zem a bum na to tohle odpadní dílo. Na ty triky se prostě nedalo koukat! To se ani nedá nazvat triky. Vrchol amatérčnosti a vrchol toho nejhoršího sci-fi na světě. Nezlobte se na mně, pane režisére Bourque, ale vaše jméno spíše vynikne v NHL v týmu Calgary Flames, ale vaše jméno jako by neexistovalo. Je to drzost natočit tak něco odporného. ____ tento film je u mně v TOP 5 nejhorších filmů na světě! ____ ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jako Sci-Fi katastrofa, herecky i filmařsky téměř amatérské, přesto několik světlých momentů problesklo. Ale celkově je to ztráta životního času. Není nutno koukat. 15% = 1/5 ()

Zagi20 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se hrdě poplácat po zádech, já to totiž dokoukal !!! Totální lobotomii mého mozku během celé stopáže filmu narušil jediný opravdu vtipný moment. A to ve chvíli kdy se hlavní hrdina (jestli se tak vůbec dá nazvat) zeptá "kde tu máte slep". V tom okamžiku sem si vzpomněl na legendární hlášku z Kulového blesku a vyprskl smíchy. Jinak ve mě Temná bouře nezanechala nic důležitého. Shit-film = ODPAD ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Tak tohle způsobilo v mé hlavě naprostou bombu a to téměř doslova. Na chvíli jsem přestala věřit, že lidé na planetě Zemi dokážou být ještě někdy normální, ale rychle mě z toho vyléčila představa Jedličkova ústavu, kam všichni včetně režiséra a oplácaně- slizkého Stephena Baldwina patří. Doufám jen, že představa naprosto zdegerovaného světa rychle vymizí, abych předešla setkání s tak "významnými" celebritami. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

No toto, to zase byla ztráta času.. Sci-fi by asi mělo vypadat trošku jinak, než že si nějakej "umělec" sedne k počítači a vytvoří si tam pár pěknejch obrázků a hnedka z toho musí natočit film který nemá hlavu ani patu.. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Prokrindapána - před ničivým experimentem nikoho zvlášť nezajímá, že se ze satelitu kouří jako z komína....když to nejde spustit, tak se sofistikovaná technika dá do pohybu ručně jako za časů tarasnic a kuší. S chlapem to praští o zem a zase - nic zvláštního se nestalo....Opravdu chvílemi STRAŠNÁ sranda! A ten hlavní představitel s prasečí hlavou - to je Paroubkův synovec? ()

Mania 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem si tady nepřečetla, že to má být scifi, uvažovala jsem i o dvou hvězdičkách. Zase si ale nemyslím, že by to byla taková ztráta času, abych dala ještě nižší hodnocení. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Famózní sci-fi blbost Céčkovýho charakteru, kterou nezachrání ani vynikající (rozumněj příšernej) Stephen Baldwin... ()

HappyDeath odpad!

všechny recenze uživatele

No pro kristovy rány co bylo zase tohle???? Kanadský film o vládním programu U.S.A.? Omg...A jak sem viděl toho hlavného představitele, tak sem si vzpomněl na South park a jejich definici Kanaďanů: Mají prasečí očka a odklápěcí hlavy :-D Film kterému chybělo úplně vše, co by neměl dobrý film postrádat. A všechny ty efekty a počítačové vizualizace byly dělané doma...to mi nikdo nevymluví.... ()

Reklama

Reklama