Reklama

Reklama

Pořádná rána

  • USA Ladrón que roba a ladrón (více)
Trailer

Obsahy(1)

LADRÓN QUE ROBA A LADRÓN je remakem americké krimi komedie z roku 1960 pod názvem Ocean's Eleven, tedy Dannyho Jedenáctka, kde se jako Danny Ocean objevil Frank Sinatra. Trvalo to více než 40 let, aby tento neotřelý příběh největší loupeže všech dob dostal novou podobu jako Dannyho parťáci (2001) a pro svůj styl se stal kultem tohoto žánru. Druhý díl se objevuje v kinech roku 2004 a Dannyho parťáci 3 vyrazili do kin 05.07.2007. Nevídaný úspěch kterou si trilogie o světově proslulých loupežích nesla, vedla Režiséra Joe Menendeze příběh opět oprášit a původní verzi z roku 1960 dát trochu jiný pojem o loupeži tisíciletí. Danny Ocean však tentokrát nebude mít tvář Georgeho Clooneyho z úspěšné trilogie tohoto století, nýbrž se představí jako Danny mexický herec Fernardo Colunga, který má za úkol jediné, vrátit styl původního Dannyho z roku 1960 s tváří Franka Sinatry. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

bassator 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit za druhou polovičku filmu musel bych minimálně hvězdičku přidat, ale kvůli první absolutně nezáživné, nesrozumitelné půlce a za to, že to mělo (údajně) představovat Dannyho parťáky (skupinu absolutních profesionálů) tak to byla v této části jen parodie na ně (a to s opravdu velkým P)... - 7. 3. 2012 - 45% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená gangsterská komedie z pohledu španělsko-argentinských přistěhovalců do USA. Solidní scénář nemá žádná prázdná místa, tudíž je potřeba sledovat film hned od začátku, jinak můžou uniknout souvislosti. Kromě jemného humoru, slušných hereckých výkonů tu najdeme i drobnou parodii na všechny ty pitomý teleshoppingy, co nabízejí modré z nebe a přitom lidem ničí život. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Remake Danny 11? Asi ťažko...neviem čo to je, nepoznám tie tváre, ale sú tu aspoň dve pekné baby...ale stále sa snažím rozlúštiť čo chce režisér natočiť...ide tu o nejakú krádež, ale žeby to bolo na spôsob Danny 11? Ani ten čo sa má akože podobať na hlavného (George Clooney) je nesympatický. Tie 2 hviezdičky sú za tie baby a trochu narážiek na americkú verziu Dannyho Parťákov... ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Ani o todo ani o nada.Meno Primitivo z tohoto filmu ako keby celému tomuto snímku predostlalo.Španieli sa rozhodli urobiť americký hamburger lepší ako ho robia američania,ale hamburgeru Georga Clonyeho a jeho partii to nesiaha ani po päty. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Lepší príbeh, ako sfilmoval Joe Menedez s jeho ochotníckym súborom obsmŕdačov, som videl v našej práčke, keď manželka prešla na Persil Colour Gel. To bola " poriadna rana “ a pritom stopáž dokázala skrátiť na vcelku prijateľných 81 minút pri 40 stupňoch. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Slaboučký film, hrající na něco co není. Začátek je celkem zajímavý, ale potom už jen a jen sledujete nezábavný a předvídatelný děj, bez jediné pořádné scény, bez jediného slušného herce a bez atmosféry. Jsou to Dannyho parťáci úplně bez všech atributů zábavnosti a nechápu, proč tohle vůbec vzniklo. Šeď šeď a šeď, zadní regál videopůjčovny. 30% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

film nepstrádá spoustu vtipných situací které mohou zplodit jen obyčejní zlodějíčkové.Konec silně připomíná našeho Jánošíka..Ani Clooney tam nechyběl :-)))).Za mě dobrý ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Velmi slabe a čo je najdôležitejšie nudne. Asi 10 krat som mal chuť to vypnuť ale nakoniec som to dopozeral. Asi som čakal že tam nastane nejaky zlom k lepšiemu ale nedočkal som sa. PS tie baby su fakt dobre a stoja za tie 2*. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Režiséra řemeslně standartního filmu poznamenalo letité obcování s telenovelami. Herecké obsazení působí vesměs spíš snaživě. (Alena Prokopová, Ci 10/2008) ()

marosson 

všechny recenze uživatele

Celkom zabavny filmik. Mne az tak Dannyho nepripominal, neboli tam take postavy. Skor sa mi pacili niektore dialogy a ta pekna herecka:) prijemny oddych ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Tyhle hispánské typy vůbec nemusím . Každý druhý je Alechandro , nebo Chúlio a všichni ochotnicky přehrávají . Jinak je celý film kopií Dannyho parťáků - ale než komedií tak spíše parodií . A nekonečně dlouho se čeká na závěrečné vyloupení trezoru . Kdy se už konečně v televizi dočkám slušnějšího filmu ? ()

david666 

všechny recenze uživatele

slušná gangster komedie, která po celou dobu nenudí. Jemný humor, slušní herci a vcelku originál zápletka. Sice ten "robinhoodský" konec tam být nemusel, přesto bych všem těm výrobcům "zaručených" přípravků k hubnutí apod. přál to, čeho jsme svědky v tomto filmu. ()

ferika 

všechny recenze uživatele

Hodnotit film podla toho, ci hercov poznam, alebo nie, tak to nie je moj styl hodnotenia. Pre mna boli herci ok, rezia mala byt v prvej polovici sviznejsia, ten rozjazd tomu ubral. Clooney ma dobru nahradu, este to nie je na Oscara, ale keby potreboval zaskok ... Ja som sa celkom bavil, aj manzelka a o to nam islo. Nie kazdy den mam naladu na grecku tragediu v originali :) ()

Reklama

Reklama