Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná prázdninová plavba v Karibském moři se změní v nečekané dobrodružství, když se na obzoru objeví pirátská loď... Christian Vesens pozve svou přítelkyni Billy a její děti na romantický výlet jachtou po Karibském moři. Doufá, že to pomůže zlepšit rodinné vztahy a taky věří, že západ slunce na pláži v Karibiku bude romanticky nezapomenutelnou kulisou, až bude konečně Billy žádat o ruku. Jejich cestu však od začátku provází smůla. Když dorazí do přístavu Punta Chica, zjistili, že jejich loď je pryč. A z jachty honosného názvu Královna oceánu, kterou narychlo sehnali, se vyklube polorozpadlá kocábka. Velí jí kapitán Flynn, který svou loď prohrál v kartách s bandou pirátů a teď se jim chystá upláchnout. Samozřejmě marně, takže je jen otázkou času, kdy je piráti dostihnou. A když se tak stane, bez milosti rodinku vysadí do nafukovacího člunu a nechají na otevřeném moři osudu napospas. V noci je bouřlivé počasí zažene ke břehu zdánlivě opuštěného ostrova, kde je čeká nejen boj o přežití, ale také nečekaně intenzivní prověrka jejich vztahů. Naštěstí je tu malý Max, který zná a umí snad všechno co rodina potřebuje k přežití. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (8)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Těžko hovořit o tomto skvostu, ale stačí si shrnout celý příběh. Rodina ztroskotá na ostrově díky jednomu idiotovi, který následně dorazí a je prakticky oslavován. Následuje několik nesmyslu podpořených geniálním dítětem, které skrze 20 let starou a zrezivělou rádio stanici zavolá pomoc... a to není vše:), ale nebudu kazit ten okamžik překvapení (achjo, kdyby nějaký byl...). Naprosto obyčejné, předvídatelné, tupé a o ničem. Odpad nedávám snad jen za to, že si tv Nova uvědomila, že tenhle film patří na sobotní ráno, kdy jsem i já o něco více tolerantní. ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl teda náklad, nic trapnějšího sem neviděl už roky, sice odpad prakticky vůbec nedávám,ale místo tohohle bych snad i poslouchal dádinu disco hitparádu. No to sem možná trošku přehnal, ale je to fakt utrpení na to koukat, hlavně teda na geniálního pětiletýho zrzka a na piráty v hawajskejch košilích, co vypadaj jak banda teploušů z Modrý ústřice. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to, nebo se někdo mírně podivným a laciným způsobem pokusil vytěžit to nejlepší z Pirátů z Karibiku, ale za Johnnyho Deppa nasadil nějakého německého losera? ()

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem nemocný a ležel v posteli. Zapnu televizi...a po deseti minutách ji vypnu. Ano dávala Rodina přes palubu. Byl to krátký čas přesto se mi udělalo ještě hůře... ()

Reklama

Reklama