Reklama

Reklama

Panika v městečku

(seriál)
  • Belgie Panique au village (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Kovboj, Indián a Kůň – nerozlučná trojice potrhlých přátel prožívá neuvěřitelná dobrodružství v belgicko-francouzském animovaném seriálu. V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní úchylnost! Nikdy nevíte, co která postava ze sebe za nesmysl vypustí (a to jakýmkoliv způsobem), nebo co bude následovat v další vteřině. Fyzické zákony nebo jakákoliv pravidla tu neplatí. Takže tu třeba mohou zvířata mluvit, řídit, tancovat na diskotéce, poslouchat hudbu na sluchátkách, koupat se/sprchovat, šplhat po stěnách nebo i klidně vzhůru nohama, jako by to bylo zcela normální, dveřmi projde raketa nebo traktor, aniž by byla spáchána nějaká škoda a podobné bizarnosti. To se prostě musí vidět. Samotné zápletky by jeden fakt takhle nedokázal vymyslet... Ale jako celek to neuvěřitelně vtipně funguje. ÚLET. Věřím, že pod vlivem čehokoli se zážitek ještě umocní. ()

dawexx 

všechny recenze uživatele

Děsivá, děsivá legrace! Tohle mi naprosto chybělo, abych se jako ledva dospělej klučina zasmál od srdce absurdnímu humoru příběhů koně, indiána a kovboje, který vypadaj, jak moje díla, co jsme tvořili s kamarádem z Lega, když nám bylo šest. Bravo!!! (Nejlepší díl s tím dortem - Grrrrr....Shut yer face!!!:-)) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj na rok 2002 mi to príde málo. Chaos, panika a vtipy sú vtesnané do sekaných pohybov postavičiek, ktoré ako keby nejaké dieťa len tak rozhádzalo a práve také deti v postieľke, v detskej sedačke s presnidávkou umazanou až po uši, si to užije. Proste bordel, chaos a smiešne hlasy. Ale nad 5 rokov to asi už nie je ono. ()

Nag0 

všechny recenze uživatele

Moja už asi tretia sonda do vôd najlepšie hodnotených seriálov na tejto platforme, ktoré mi mali priniesť nemálo agónie v abdominálnej oblasti, a už vlastne druhý prípad neúplného naplnenia tejto zdá sa ťažko uspokojiteľnej pohnútky. Čo treba vyzdvihnúť je forma tejto francúzsko-belgickej produkcie, ktorá je miestami fakt vyneliazavá a neortodoxná, pričom samotný humor ide na podobnej kvalitatívnej úrovni asi tak polovicu času. Je tu zopár pamätných častí a momentov, ale niekedy ma humorné efekty pri veľa scénkach či až celých epizódach vedeli úplne minúť. Pre tento krát to bude na silné 3 hviezdy, ale nevylučujem, že sa k tomuto seriálu v blízkej budúcnosti vrátim. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Geniální film Panika v městečku je jen odvárek tohoto... Nemám slov... Škoda jen, že se seriál nedočkal více pokračování... - Haló Stevene. Tady Indián. Totiž né, to nejsem já. Umhh. Eh. Totiž... Dobře, teda. Osel byl unesen!! Ano, slyšíte dobře. Unesli jsme osla! A vrátíme ho, pokud nám vydáte váš červený traktor! COŽE!!? É, ne Stevene. Nebudeme vyjednávat. Ber nebo nech ležet... :-D - 100% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama