Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudce Weldon (O.P. Heggie) odsoudí ženu k trestu smrti za zabití jejího manžela. O pár měsíců později, kdy žena umírá na elektrickém křesle, se lidé ptají, zda bylo rozhodnutí správné. Weldon se nechce k případu vyjadřovat a před novináři se schová ve svém domě. Je přesvědčen, že konal správně. Mezi tím se však stane tragická nehoda. Jeho dcera zastřelí v záchvatu vzteku svého přítele za jeho nevěru. Weldon stojí před otázkou, zda odsoudit svou dceru přesně tak jak odsoudil ženu za podobný incident. (Terva)

(více)

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

No zdejší obsah je jednak hodně spoilerující a taky hodně zkreslující (mimo jiné proto, že zmiňovaný Weldon je předseda poroty a ne soudce). Jedná se o protonoir s hodně mladým Bogartem v malé roli gangstera, který se zamiluje do dcery zmíněného porotce. Je to zatím nejstarší film, kde jsem Boggieho viděl. Příběh není špatný, ale ze začátku to byla nuda, zachránila to spíš druhá půlka a závěrečné rozuzlení mě vyloženě zklamalo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Perfektny film - sudca riesi dilemu ci ma vlastnu dceru poslat na elektricke kreslo - lebo vrazdila. Myslel som ze Bogart je sudca a on to bol O. P. Heggie. Chester Erskine ako reziser mi toho vela nehovori, ani poriadne neviem kto to je : 85 % ()

Reklama

Reklama