Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se stalo na konci páté série Hanka semlelo a úvod té další jde v duchu prochlastání se do hrobu. Předchozí série nám lehce zevšedněla, i dialogy krapet sklouzly k nějakému průměrnému sitcomu. Tentokrát ovšem nejprve přišla zajímavá postava v podobě rozmazleného zrzka Attica, následně chutné třešničky na dortu – rockové múzy Faith. Kroužení Hanka okolo Karen a Karen okolo Hanka už dochází dech. Prostě jejich snažení dře, a tak nějak omrzí. Takže přítomnost múzy Faith, které tvář propůjčila půvabná Maggie Grace, je příjemným oživením série. Ta nabrala správný směr a s touhle bandou je alespoň mně zase dobře. Protože Hankův ležérní kurvapíčadoprdele styl mě zase začal bavit. Marcy se vydává zpět do Charlieho náruče, Becca prchá na literární pouť a Hank s Karen? Nechejte se překvapit. Ač z toho kvůli Faith některým nebude dobře. Naše sarkastická ztracená existence každopádně míří do závěrečné série. ()

Reklama

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 6. série – 80% Spása po předešlé sérii navíc s třešničkou na dortu – Faith. Nejcharismatičtější ženská vedlejší postava. Dokázal bych si představit, že tady mohlo Californication skončit, pokud by se série na konci vydala jiným směrem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ma to skoro vôbec nebaví a dopozerám to len preto, že mi zostáva len jedna séria. Naviac to už vo veľkom pretáčam. V tejto séria ma Hank zase vôbec nebavil. Síce nebol za kokota, ale jeho línia je nudná a či nakoniec skončí s Karen mi je vlastne už jedno. Becca ako spisovateľka je tiež nudná. Ani hole baby v tejto sérii za nič nestáli. Bavil ma len Charlie Runkle. Najprv bolo vtipné jak kvôli práci predstieral, že je gay a potom sa zase dal dokopy so šmoulinkou Marcy, ktorú celú sériu oblbovala paródia na feministky v podaní Maggie Wheelerovej. Pokiaľ niekomu jej legendárna Janice v Priateľoch liezla na nervy, tak tu ju bude doslova nenávidieť. Ja teda určite. Z vedľajších postáv ma znova potešilo, že sa tu mihli Lew Ashby a hlavne Richard Bates, ktorý by si zaslúžil svoj vlastný seriál. Baví ma oveľa viac ako Hank. Tak, už len jedna séria a mám to nadobro z krku. 4/10. ()

Galerie (148)

Zajímavosti (4)

  • Epizoda se v originále jmenuje The Dope Show. Stejný název nese i jeden z hitů Marilyna Mansona, který zde hraje sám sebe. (cze.Oi)
  • Díky slibnému startu 6. série, který na televizní stanici Showtime sledovalo přes 3 miliony diváků, se ředitel stanice David Nevins rozhodl pro natočení další sezony. Pomohlo také rozhodnutí, že nedojde ke vzniku plánovaného spin-off seriálu. (Lucasion)

Reklama

Reklama