Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (10)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a tak nás začal bavit jeden sprostý spisovatel. Sarkastické hovado, které neustále něco napravuje, je nicméně upřímné, přímé a pravdivé, kromě něj se nám představily i další zajímavé postavy (i třeba Charlieho rodinka se v nadcházejících sériích stává plnohodnotnější), které se přeci jenom chovají dospěleji, než Hank. Některé hlášky by si každopádně zasloužily vytesat, mnohé momenty jsou trefně opsané ze života. Propadl jsem a jsem za to rád. Možná zamrzí mírná bezdějovost, ovšem v dalších sériích přijdou zajímavé dějové nitky. Palec nahoru. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ex agent FBI, nyní promiskuitní spisovatel a hovado. Životní Duchovnyho role a prozatím velice zajímavý seriál plný skvělých postav, sarkasmu a sexu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pred rokmi som videl prvé dve série a vtedy mi Hank, ktorý šuká všetko čo má vagínu, imponoval. Dnes už som trošku usadlejší a Hank už nie je môj vzor, ale stále je to vtipná postavička, ktorej neustále bláznivé príhody točiace sa často okolo sexu s nádhernými polonahými babami, ma dokážu dobre pobaviť. Plus je tu aj nekonečná romantická línia s mojou obľúbenkyňou Nataschou McElhoneovou, ktorá sa evidentne bude tiahnuť celým seriálom. V dobe vzniku bol tento nekompromisný štýl seriálu plný sexu a sprostých slov niečim novým a v dnešnej čím ďalej tým viac politicky korektnej dobe je zase pre zmenu osviežujúce vidieť niečo také. Dupľom mi to sadlo po dopozeraní gay seriálov Halston a Pose. Po všetkých tých čurákoch som potreboval znovu nabudiť nejakou číčou. A tu ich je neúrekom. Z postáv okrem ústrednej dvojky a ich roztomilej dcéry zaujme aj ostatné hlavné postavy. Nezbedná šestnástka Madeline Zima alebo najlepší Hankov kamarát s jeho bláznivou ženuškou. Záver série v posledných sekundách dokonale funguje aj ako koniec seriálu ak by sa ďalej nepokračovalo. Čo ale vzhľadom na úspech seriálu tak skoro nehrozilo. Snáď Hankov a Karenin vzťah nebude neznesiteľne naťahovaný a nebudú sa neustále rozchádzať a dávať dokopy ako to v seriáloch býva zvykom. 8/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Californication sem kdysi rozkoukal, nedokoukal a taky sem úspěšně zapomněl kde jsem skončil (počítám tak u čtvrté série), takže když vyskočilo na Skyshowtime nastal čas si to dát od začátku a i po letech je to pořád stejně dobrý. V něčem možná ještě lepší když to člověk vidí s odstupem a v pokročilejším věku...90% ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Solidní první série, s několika výbornými díly (např. ten druhý) a celkem nepřekvapivým zakončením. Výběr ženských postav mi příjde slabinou celého seriálu, nejen této série, kde se jejich nesympatičnost ještě dá překousnout. Mluvím hlavně o postavách Karen, Becca a Mia. ()

andy60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád o jednom a tom samém, což mě po určitém čase začalo i nudit. Neříkám, že bych se nezasmál, některé momenty jsou vtipné, ale to nekonečné omílání stejných sexuálních narážek posté slyšet nemusím. ()

Reklama

Reklama