Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (8)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když je něčeho moc, tak je toho moc. Tohle bylo 11,5 dílů tak veselý a free, že už mě to vůbec nebavilo, úplně mi to zevšednělo. Půl hodky před koncem sérky se přihnal strašlivej mrak, a dává tušit, že ve čtverce bude Moody pro změnu děsně ustaranej. Z mýho pohledu bohužel furt skrz to samý. Holka tady ukázala kozy, tak se poveze, dokud definitivně nezhasnou. Na co ty ódy? Mě to moc neba... :( ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sa zvrháva na frašku, ktorej len úplný záver vracia kvalitu. Otvorený vzťah Karen a Hanka už začína byť vyslovene absurdný, stále funkčný a založený na takej nesmiernej Moodyho charizme, že by sa aj Mulder pustil do pátrania alebo Karen, tá úžasná žena, nemá žiadnu dôstojnosť. Sledované v priebehu jari 2018. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí série je prostě ze života (ač to mnozí nechtějí slyšet) a úroveň si drží pořád velmi slušnou. Sexistický, sarkastický a pravdivý obraz o mezilidských vztazích nicméně ve třetí řadě začal krapet vlažně. Možná je to absencí Karen, možná tím, že se Hank v úvodu třetí řady chová vážně jako debil, nevím. On jím byl vždycky, ale tentokrát se vytratil i jistý šarm či jakási pravda i v té nejsprostší hlášce, kterou vypustil z úst. Objevují se nové postavy, a například takovou Kathleen Turner máme spojenou s milými záležitostmi let minulých po boku Michaela Douglase, tady rozhodně neplní představy o vyzrálosti a noblese stárnoucích dam. Hank se na univerzitě dostává do spárů hned tří žen (výborný osmý díl série u pana učitele doma) a postupně se naštěstí vrací i do polohy, kde ho mám alespoň já nejraději. To, s jakou samozřejmostí si nalévá panáka před startem hodiny, nebo o sobě mluví jako o mucholapce, je radost pohledět. Propast mezi ním a Beccou, která zatraceně rychle dospívá, je zároveň hlubší a hlubší. S Karen je to naopak lepší a lepší, vážnější polohy (u těch komických snad není pochyb) rovněž fungují. Hank si v průběhu série čím dál tím víc uvědomuje, že už prohrál hodně bitev, ale žádnou válku, a snaží se urovnat napáchanou škodu a vrátit se zptáky do sedla, jenže závěrečný díl (Mia a její kniha jsou zpět) odhalí jedno velké tajemství a šrámy z minulosti vyplouvají na povrch. Velká spokojenost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo seriálu odišla Mia a Karen sa tiež na dlho vytratí. K tomu sa úplne prestane riešiť aj Hankova spisovateľská kariéra, a Hanková dcéra dozreje do puberty, takže aj ich vzťah skončí v hajzli. Vďaka tomuto všetkému seriál zrazu stratil akúkoľvek hlbšiu myšlienku a prestal kamkoľvek smerovať. Stal sa z toho nadobro mix sitcomu a soft porna. Prvú polovicu série to ešte celkom funguje. Hank je zrazu profesorom na univerzite a začne si hneď s troma nádhernými kráskami a Charlieho neustále obťažuje jeho nová šéfka v podaní diabolskej Kathleen Turnerovej. Takže sa z toho síce stal absolútne nenáročný ale stále funkčný komediálny seriál. Lenže v druhej polovici sa to nadobro zlomí, postavy sa začnú správať natoľko infantilne, že už to postráda akúkoľvek logiku a všetky tie hovadiny začnú byť častejšie trápne ako komické. Vrcholom je otrasná ôsma epizóda behom ktorej sa všetci stretnú v Hankovom dome. Dokonca aj samotný Hank stratil šarm a pomaly ale isto mi začal liezť na nervy. Rovnako aj Karen, ktorej nepochopiteľne nevadí nič z tých hovadín, čo stvára a puberťáčka Becca ma tiež nebavila. V poslednom diely zrazu tvorcovia prehodia výhybku a snažia sa vrátiť späť do vážnej a temnejšej polohy, ale vyzradenie veľkého tajomstva po všetkých tých absurditách a sračkách v tejto sérii na mňa vôbec nefungovalo a tak nejak mi už boli všetci a všetko ukradnuté. 5/10. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (2)

  • Diely 3. série sú pomenované po pesničkách, napríklad od Ministry, Led Zeppelin, Pink Floyd alebo Warrena Zevona. (Kacenka_)

Reklama

Reklama