Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí série je prostě ze života (ač to mnozí nechtějí slyšet) a úroveň si drží pořád velmi slušnou. Sexistický, sarkastický a pravdivý obraz o mezilidských vztazích nicméně ve třetí řadě začal krapet vlažně. Možná je to absencí Karen, možná tím, že se Hank v úvodu třetí řady chová vážně jako debil, nevím. On jím byl vždycky, ale tentokrát se vytratil i jistý šarm či jakási pravda i v té nejsprostší hlášce, kterou vypustil z úst. Objevují se nové postavy, a například takovou Kathleen Turner máme spojenou s milými záležitostmi let minulých po boku Michaela Douglase, tady rozhodně neplní představy o vyzrálosti a noblese stárnoucích dam. Hank se na univerzitě dostává do spárů hned tří žen (výborný osmý díl série u pana učitele doma) a postupně se naštěstí vrací i do polohy, kde ho mám alespoň já nejraději. To, s jakou samozřejmostí si nalévá panáka před startem hodiny, nebo o sobě mluví jako o mucholapce, je radost pohledět. Propast mezi ním a Beccou, která zatraceně rychle dospívá, je zároveň hlubší a hlubší. S Karen je to naopak lepší a lepší, vážnější polohy (u těch komických snad není pochyb) rovněž fungují. Hank si v průběhu série čím dál tím víc uvědomuje, že už prohrál hodně bitev, ale žádnou válku, a snaží se urovnat napáchanou škodu a vrátit se zptáky do sedla, jenže závěrečný díl (Mia a její kniha jsou zpět) odhalí jedno velké tajemství a šrámy z minulosti vyplouvají na povrch. Velká spokojenost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo seriálu odišla Mia a Karen sa tiež na dlho vytratí. K tomu sa úplne prestane riešiť aj Hankova spisovateľská kariéra, a Hanková dcéra dozreje do puberty, takže aj ich vzťah skončí v hajzli. Vďaka tomuto všetkému seriál zrazu stratil akúkoľvek hlbšiu myšlienku a prestal kamkoľvek smerovať. Stal sa z toho nadobro mix sitcomu a soft porna. Prvú polovicu série to ešte celkom funguje. Hank je zrazu profesorom na univerzite a začne si hneď s troma nádhernými kráskami a Charlieho neustále obťažuje jeho nová šéfka v podaní diabolskej Kathleen Turnerovej. Takže sa z toho síce stal absolútne nenáročný ale stále funkčný komediálny seriál. Lenže v druhej polovici sa to nadobro zlomí, postavy sa začnú správať natoľko infantilne, že už to postráda akúkoľvek logiku a všetky tie hovadiny začnú byť častejšie trápne ako komické. Vrcholom je otrasná ôsma epizóda behom ktorej sa všetci stretnú v Hankovom dome. Dokonca aj samotný Hank stratil šarm a pomaly ale isto mi začal liezť na nervy. Rovnako aj Karen, ktorej nepochopiteľne nevadí nič z tých hovadín, čo stvára a puberťáčka Becca ma tiež nebavila. V poslednom diely zrazu tvorcovia prehodia výhybku a snažia sa vrátiť späť do vážnej a temnejšej polohy, ale vyzradenie veľkého tajomstva po všetkých tých absurditách a sračkách v tejto sérii na mňa vôbec nefungovalo a tak nejak mi už boli všetci a všetko ukradnuté. 5/10. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sa zvrháva na frašku, ktorej len úplný záver vracia kvalitu. Otvorený vzťah Karen a Hanka už začína byť vyslovene absurdný, stále funkčný a založený na takej nesmiernej Moodyho charizme, že by sa aj Mulder pustil do pátrania alebo Karen, tá úžasná žena, nemá žiadnu dôstojnosť. Sledované v priebehu jari 2018. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když je něčeho moc, tak je toho moc. Tohle bylo 11,5 dílů tak veselý a free, že už mě to vůbec nebavilo, úplně mi to zevšednělo. Půl hodky před koncem sérky se přihnal strašlivej mrak, a dává tušit, že ve čtverce bude Moody pro změnu děsně ustaranej. Z mýho pohledu bohužel furt skrz to samý. Holka tady ukázala kozy, tak se poveze, dokud definitivně nezhasnou. Na co ty ódy? Mě to moc neba... :( ()

DaNNy KinG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě nejlepší série celého seriálu. Nové postavy jako Collini, Bates, studentka Jackie nebo Rick Springfield, hrající zvrácenou verzi sebe sama, byly skoro dostatečnou náhradou za Ashbyho. ()

sterovsky 

všechny recenze uživatele

Škoda, že úplně zmizely pasáže o Hankově umělecký rozervanosti, kdy se pokoušel psát – o to tady, na rozdíl od první řady, už vůbec nejde. Ale pořád je to skvělá sranda, a nikoliv absurdním způsobem jako v druhý sérii. A finále? Člověku z toho je až fyzicky špatně, tak intenzivní je… ()

Reklama

Reklama