Komedie / Drama
USA, 2013, 5 h 37 min (Minutáž: 27–29 min)
Hrají:
David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon, Natalie Zea, Maggie Wheeler, Tim Minchin, Lyndon Smith, Marcus Folmar, Maggie Grace, Stephen Tobolowsky, Patrick Fischler, Angela Trimbur, Sarah Wynter, Johann Urb, Dustin Ybarra, Lee Arenberg, Camden Gray, Alanna Ubach, Artie Lange, Steve Jones, Billy 'Sly' Williams, Jason Beghe, Allison McAtee, Alissa Dean, Chasty Ballesteros, Jorge Garcia, Meghan Falcone, Marilyn Manson, Rob Lowe, Keir O'Donnell, Mary Kay Place, Edi Patterson, Noah Harpster, Bill Smitrovich, Callum Keith Rennie, Tree Adams, Sebastian Bach, Taber Cross, Liz Fenning, Carter Sand, Stacey Scowley, Alexandra Barreto
(další profese)
Komentáře uživatelů k sérii (2)
castor
Co se stalo na konci páté série Hanka semlelo a úvod té další jde v duchu prochlastání se do hrobu. Předchozí série nám lehce zevšedněla, i dialogy krapet sklouzly k nějakému průměrnému sitcomu. Tentokrát ovšem nejprve přišla zajímavá postava v podobě rozmazleného zrzka Attica, následně chutné třešničky na dortu – rockové múzy Faith. Kroužení Hanka okolo Karen a Karen okolo Hanka už dochází dech. Prostě jejich snažení dře, a tak nějak omrzí. Takže přítomnost múzy Faith, které tvář propůjčila půvabná Maggie Grace, je příjemným oživením série. Ta nabrala správný směr a s touhle bandou je alespoň mně zase dobře. Protože Hankův ležérní kurvapíčadoprdele styl mě zase začal bavit. Marcy se vydává zpět do Charlieho náruče, Becca prchá na literární pouť a Hank s Karen? Nechejte se překvapit. Ač z toho kvůli Faith některým nebude dobře. Naše sarkastická ztracená existence každopádně míří do závěrečné série.(9.11.2018)
Toka
|| 6. série – 80% Spása po předešlé sérii navíc s třešničkou na dortu – Faith. Nejcharismatičtější ženská vedlejší postava. Dokázal bych si představit, že tady mohlo Californication skončit, pokud by se série na konci vydala jiným směrem.(6.9.2017)