Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se stalo na konci páté série Hanka semlelo a úvod té další jde v duchu prochlastání se do hrobu. Předchozí série nám lehce zevšedněla, i dialogy krapet sklouzly k nějakému průměrnému sitcomu. Tentokrát ovšem nejprve přišla zajímavá postava v podobě rozmazleného zrzka Attica, následně chutné třešničky na dortu – rockové múzy Faith. Kroužení Hanka okolo Karen a Karen okolo Hanka už dochází dech. Prostě jejich snažení dře, a tak nějak omrzí. Takže přítomnost múzy Faith, které tvář propůjčila půvabná Maggie Grace, je příjemným oživením série. Ta nabrala správný směr a s touhle bandou je alespoň mně zase dobře. Protože Hankův ležérní kurvapíčadoprdele styl mě zase začal bavit. Marcy se vydává zpět do Charlieho náruče, Becca prchá na literární pouť a Hank s Karen? Nechejte se překvapit. Ač z toho kvůli Faith některým nebude dobře. Naše sarkastická ztracená existence každopádně míří do závěrečné série. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ma to skoro vôbec nebaví a dopozerám to len preto, že mi zostáva len jedna séria. Naviac to už vo veľkom pretáčam. V tejto séria ma Hank zase vôbec nebavil. Síce nebol za kokota, ale jeho línia je nudná a či nakoniec skončí s Karen mi je vlastne už jedno. Becca ako spisovateľka je tiež nudná. Ani hole baby v tejto sérii za nič nestáli. Bavil ma len Charlie Runkle. Najprv bolo vtipné jak kvôli práci predstieral, že je gay a potom sa zase dal dokopy so šmoulinkou Marcy, ktorú celú sériu oblbovala paródia na feministky v podaní Maggie Wheelerovej. Pokiaľ niekomu jej legendárna Janice v Priateľoch liezla na nervy, tak tu ju bude doslova nenávidieť. Ja teda určite. Z vedľajších postáv ma znova potešilo, že sa tu mihli Lew Ashby a hlavne Richard Bates, ktorý by si zaslúžil svoj vlastný seriál. Baví ma oveľa viac ako Hank. Tak, už len jedna séria a mám to nadobro z krku. 4/10. ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 6. série – 80% Spása po předešlé sérii navíc s třešničkou na dortu – Faith. Nejcharismatičtější ženská vedlejší postava. Dokázal bych si představit, že tady mohlo Californication skončit, pokud by se série na konci vydala jiným směrem. ()

Reklama

Reklama