Milost (S07E12) (epizoda)
Adam BernsteinScénář:
Tom KapinosKamera:
Tim BellenHudba:
Tree Adams, Tyler BatesHrají:
David Duchovny, Natascha McElhone, Pamela Adlon, Evan Handler, Michael Imperioli, Oliver Cooper, Stephen Tobolowsky, Kelen Coleman, Steve Jones, Heather Graham, Sharon Angela, Dana DeLorenzo, Diana Terranova, Madeleine Martin, Leah McCormick, Emma Fassler, Ana ReyObsah
Hank stále nesouhlasí s plány, které má Becca, ale Karen ho zpracovává. Hank a Levon se v baru setkají s bývalou Hankovou studentkou Tarou a mezi ní a Levonem přeskočí jiskra. Hank pozve Julii na zvláštní večeři, ale místo sebe pošle vhodnější náhradu. Přesvědčí Charlieho, aby zachránil Marcy, a sám učiní důležité životní rozhodnutí.(Česká televize)
- Hank stále nesúhlasí s plánmi, ktoré má Becca, ale Karen ho spracováva. Hank a Levon sa v bare stretnú s bývalou Hankovou študentkou Tarou a medzi ňou a Levonom preskočí iskra. Hank pozve Juliu na špeciálnu večeru, ale namiesto seba pošle vhodnejšiu náhradu. Presvedčí Charlieho, aby zachránil Marcy, a sám urobí dôležité životné rozhodnutie.(TV JOJ)
Milost (S07E12) Photo © Showtime Networks / Jordin Althaus
castor
Jakoby tvůrcům už dávno došly nápady a začali si myslet, že dál jen postačí plácat se v tom, co rozjeli prvními sériemi. Rozjímání nad životem by bylo fajn, i kdyby Hank jen ležel na pláži a pronášel jízlivé poznámky a životní moudra. Ale my byli zvyklí na něco jiného. Hank už nesouloží se vším, co má prsa, pořád se točí v kruhu a je třeba ho vysvobodit. S Karen to nefunguje, Charlie s Marcy budí spíš rozpaky, záplava divných vedlejších charakterů v čele s Levonem samozřejmě nemůže nijak pomoct. Pochopitelně to celé dopadne dle očekávání, štěstí se dočká i Julia. A je moc dobře, že je konec. Měl přijít dřív. Přesto nám tohle sarkastické prasátko poskytlo nespočet svěžích dílů a moc fajn situací. Takže díky.(26.11.2018)