Reklama

Reklama

Dirty Sexy Money

(seriál)
  • Slovensko Sexi špinavé prachy
USA, (2007–2009), 16 h 25 min (Minutáž: 42–43 min)

Hudba:

Peter Nashel

Hrají:

Peter Krause, Donald Sutherland, William Baldwin, Seth Gabel, Zoe McLellan, Blair Underwood, Will Shadley, Jill Clayburgh, Sheryl Lee, Samaire Armstrong (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Idealistický mladý právnik musí často prekročiť svoje morálne zábrany a balansovať na hranici zákona, ak chce zastupovať svojich bohatých klientov. Peter Krause ako mladý právnik Nick George musí po otcovej smrti prevziať jeho prax a postarať sa najmä o bohatú rodinu Darlingovcov, riešiť ich problémy vrátanie drogových excesov, nemanželských detí a množstva protiprávnych aktivít. Nick prevezme miesto po svojom otcovi aj preto, že chce zistiť, prečo zomrel za takých veľmi záhadných okolností. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele Acrux k tomuto seriálu (1)

Dirty Sexy Money (2007) 

Zdá se mi to, nebo tenhle seriál měl mít minimálně ještě třetí sérii?! Protože koncem druhé to přece nemohlo skončit, to se na mě nezlobte; taková spousta nedořešených věcí (v první řadě hlavní zápletka seriálu - Nickův otec)... Dirty sexy money je typickým příkladem, jak může seriál po skvělé první sérii (5*) jít celkem do kytek v průběhu druhé (3*). Ne, že by mě snad už pak nebavil, ale v druhé sérii bylo na můj vkus až moc Simona Eldera a málo darlingovských - jak to říct - úletů, na nichž stála série první. Ale i tak, celkově 4* :-) ()

Reklama

Reklama