Reklama

Reklama

A3 - Rock'n'Roll uzvraća udarac

  • Srbsko Mi nismo andjeli 3: Rock & roll uzvraća udarac (neoficiální název) (více)
všechny plakáty

Recenze (4)

Ony 

všechny recenze uživatele

Srđan Dragojević je autorem předlohy a scénáře. Režie připadla tentokrát jakémusi Petrovi Pašićovi. S prvními dvěma Mi nismo anđeli to má společného jen velmi málo, což je dobře. Dvojka mě sice potěšila, ale spíš jen jako připomínka nepřekonatelné jedničky. Z trojky už jsem měla strach. Naštěstí tato pocta Rock'n'Rollu je skutečně úplně o něčem jiném, ale mé dvě lásky zůstavají: ďábel (Srđan Todorović) a anděl (Uroš Đurić). Jen škoda, že andělovi už ve dvojce tak necitlivě změnili vizáž. Původní "účes" mu slušel víc, vypadal jako kuželka, to byl styl. Ale stylový je tenhle snímek stejně ažaž. Jestli mu něco chybí, tak je to úroveň. Fetuje se, chlastá se, zvrací se, v neposlední řadě se jedí hovna, ale právě v tom je to kouzlo! Nebýt několika slabších, trošku otřepaných vtípků propadla bych mu úplně. Mimochodem, účinkuje tu kapela Let 3 (ve filmu pod názvem Tužni vetar). ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Bývalý rocker Dorijan a „emo boy“ Marko, kterému spolužáci s oblibou strkají hlavu do záchodu. Tihle dva si díky známé andělsko-ďábelské dvojce vymění těla. V tu chvíli se já začnu nervózně vrtět. Proč? Protože málokterý snímek o záměně těl se vyvede. Bohužel, tohle také není výjimka. Dá se lehce uhádnout, jakým směrem se bude film ubírat. Občas to je zábava, občas je to trapné, prostě někde mezi odpadem a maximálním hodnocením. Nevyvážený film. Na jedné straně pojídání exkrementů, zvracení, kokain, polonahé děvy. A na straně druhé sympatické obsazení, hlášky, móda (nebýt tam plakát Green Day, tak přísahám, že to muselo být natočeno někdy v osmdesátých letech!) a hlavně fantastická hudba, která mi připomněla léta na základní škole. No... každopádně jsem se bavila. Až jsem se za sebe v určitých okamžicích styděla. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

S jedničkou a dvojkou to krom andělsko-ďábelský hry moc společnýho nemá. Ačkoli je to klasická balkánská komedie, moc jsem se nenasmál. Myšlenka dobrá, natočení celkem taky (i když se film tvářil mnohem starším, než je), ale Srdjan a Uros dostali hrozně málo prostoru. Někdy se stane, že trojka v klid drží krok s předchozími díly, tahle situace to neni. Na druhou stranu nejsem úplně zklamanej a hlavně musim poděkovat kolegovi Kopimu za nalezení anglickejch titulí. Nebylo to snadný. ()

Reklama

Reklama