Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Juddu Apatowovi se poslední dobou opravdu daří a tak si nejspíš řekl, že jednou to vyzkouší bez sprosťáren a slůvka fuck a vyprodukoval film pro celou rodinu. Tady ovšem narazil. Už ten příběh je sám o sobě zvláštní a moc se mi nezamlouval. Chybí tu pořádný nápad a u vtipů se většínou spíš pousmějete než abyste se váleli po zemi. Naštěstí to dost zachraňuje Owen Wilson, který nezklame nikdy a hláškuje, i když pomalu ani nemá co. Díky jeho velmi příjemnému výkonu se dá zapomenout i na ty protivný fracky, kteří vypadaj jak mladší verze kluků ze Superbad. Akorát to herectví tu chybí. Vcelku to tedy žádná sláva není, na rodiny to ovšem platit asi bude a pro Owena jsem měl vždycky slabost.3* s odřenýma ušima a příště už Apatowe radší s tim fuck,jasný? ()

ariari 

všechny recenze uživatele

tento film ale nebol určený skupine nemilosrdných otrlých kritikov teoretikov ale pre zábavu a relax vekovej skupine dospievajúcich chalanov. Podla toho ako sa tí 13-roční na tábore pri pozeraní od srdca zabávali...áno!!skvelá voľba, patrí medzi tých pár kontroverzne hodnotených od znudených prázdnych vševedov , ale zato chlapčenských trhákov, z ktorých si v pohode napodobňujú celé repliky (Rrrrr, Stúj pri mne, Herkules :-) a pozrú viac ako raz. Owen Wilson sa vykašlal už viackrát na tlaky producentov a točí, čo sám chce. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson není špatný herec, vlastně ho mám docela v oblibě a jsem rád, že se mu jeho pokus o sebevraždu nepovedl, protože si ho mohl pro spolupráci vybrat i Woody Allen. Jenže "Tvrďák Taylor" není komedie, na které bych viděl něco převratného. Člověk se sem tam zasměje - tak aby ne, když je to komedie - ale něco hlubšího to v něm nezanechá. Viděl bych tu menší paralelu s komedií "Superbad". Kluci potřebují pomoct. V "Superbad" to je sex, ve "Tvrďákovi" zase šikana. Ne, že by oni chtěli šikanovat, ale jsou šikanovaní. Vždycky jsou to nějací nerdi, kteří se v tom dost patlají. Tvrďák Taylor je tím, kdo jim má pomoct. A tak se trojice otloukánků má stát hvězdami. Nefunguje to dokonale, ale vlastně je to pointa příběhu. Nic zas tak zajímavého komedie nepřinesla, i když holý zadek Owena Wilsona někdo jistě ocení. Komedie ale není zase tolik vtipná a vlastně je dost umírněná. V tomhle mi takový Sandler sedí víc. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/diar-milovnika-filmu-c-0002-zajimave.html ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Na pohled jsem týpek vhodný k šikanování, ale všichni, kdo to zkusili, to již nikdy neudělají. Nikoli proto, že bych uměl krav magu, muay thai nebo alespoň obyčejné hwarangdo, ale proto, že vždy zodpovědně vracím to, co jsem dostal a k tomu štědře přidávám dvacet procent. Naši noví středoškoláci však váhají poměřit si bi-, tri-, quadri- a jiné cepsy s vrchním školním šikanovatelem a tak přichází čas na taktický výcvik, který sice jeví jistý náznak zábavy, ale přitom zdvořile nepřekračuje hranice průměru. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je sympaták. Hollywoodsky preborník vedľajších úloh. Obvykle stojí po boku azijského bojového kaskadéra Jackieho Chana alebo židovského komika Bena Stillera. Asistuje im vždy znamenito. Tento blonďák, s prerazeným nosom, by si už konečne zaslúžil poriadnu úlohu, v kvalitnom filme. Zatiaľ sa sólovo objavuje len v nevýrazných snímkoch akým je aj "Tvrďák Taylor“. Zahral si tu postavu bezdomovca, dezertéra, ktorý sa rozhodol pomôcť trom mladým šprtom. Aby ich ochránil pred šikanou a prebudil v nich sebavedomie, stane sa z neho falošný stredoškolský učiteľ. Owen Wilson má rozhodne na viac. ** ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama