Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je sympaták. Hollywoodsky preborník vedľajších úloh. Obvykle stojí po boku azijského bojového kaskadéra Jackieho Chana alebo židovského komika Bena Stillera. Asistuje im vždy znamenito. Tento blonďák, s prerazeným nosom, by si už konečne zaslúžil poriadnu úlohu, v kvalitnom filme. Zatiaľ sa sólovo objavuje len v nevýrazných snímkoch akým je aj "Tvrďák Taylor“. Zahral si tu postavu bezdomovca, dezertéra, ktorý sa rozhodol pomôcť trom mladým šprtom. Aby ich ochránil pred šikanou a prebudil v nich sebavedomie, stane sa z neho falošný stredoškolský učiteľ. Owen Wilson má rozhodne na viac. ** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson má na víc. To co předvádí v tomto filmu mi příjde dosti zbytečné. Kde jsou ty časy, kdy pro mě zazářil ve filmu Za nepřátelskou linií. Akční film, který se od Wilsona vůbec nečekal a neskutečným způsobem tam překvapil. Vím, že před natáčením tohoto filmu měl nějaké osobní problémy, ale mám ho rád, takovéto filmy mu nepřeju. Tvrďák Taylor není komedie, kterou by si on zasloužil. Owen Wilson je sympaťák, který dokáže překvapit, který musí překvapovat. Dokázal to hodněkrát, dokáže to i v budoucnu, věřím tomu. Sice minulý Darjeeling byl hodně solidní, ale doufám, že v komediích jako je právě tato se tak často objevovat nebude, on si to nezaslouží. Komedie je to totiž průměrná, kupodivu decentně dětská, jenže ne příliš pro dětské publikum. Já se u ní nebavil, koukal jsem na ní jen kvůli němu a to mě zklamalo. Doufám, že časem se z toho dostane a zase překvapí v nějakém akčňáku, a udiví tím nejednoho kritika, jako právě Za nepřátelskou linií. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy ze školního prostředí, ale když jsou herecké postavy už v pubertě! Tvrďák Taylor je o školácích a pro školáky ZŠ, tedy pro děti. Stupidní scénář, hnusné herecké postavy a Owen Wilson bezdomovec. Co už může být horšího? Nedávno jsem viděl film ze školního prostředí "Puberťačka" a tomuto filmu Tvrďák Taylor nesahá ani po kotníky! ()

Booman 

všechny recenze uživatele

Film o třech šikanovaných chlapcích, co se rozhodnou něco s tím udělat, a tak si najmou bodygarda, co byl dřív voják. Netuší ale, že se v armádě moc dlouho neohřál, a že poměrně rychle dezertoval, nyní je bezdomovec a chce je vykrást. A protože je srab, tak je ani nechrání, ale jenom je učí jak se bránit, což je ale taky naprd, protože to sám neumí. Nakonec se v něm ale probudí bojovník a šikanistu seřeže. To by byl tak ve zkratce děj. No, úpřimně nijak odvázanej jsem z toho nebyl. Kromě toho že děj je poměrně debilní, místy je film opravdu hodně trapnej a celkový dojem z filmu je nula. Jediný proč dávám dvě hvezdy je Owen Wilson, kterej je sympaťák a že jsem se škodolibě bavil, jak ty tři kluci dostávali na frak a dělali si to všechno jenom horší ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice to je takova blbost, ale zatracene zabavna, navic napad na bodyguarda proti sikane je fajn. Prvni hodinku je film fakt perfektni vtipna jizda, tri deti v hlavnich rolich jsou docela sympataci a spravny looseri a Wilson je spravny hovado a vsichni to spickove rozjizdi, takze jsem se celou dobu perfektne bavil. Pak uz bohuzel pride takova ta ocekavana dojemnejsi udobrovaci pulhodinka a tam film uz precejen ztraci, i kdyz porad dokaze neco nabidnout, treba zaverecnou ultra bitku. Skoda, ze neni film o nakejch 20 minut kratsi, pak bych skoro i uvazoval o plnym hodnoceni, ale i takle to je paradni komedie. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama