Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou americké rodinné komedie je patnáctiletá Sara Davisová (Leah Pipesová). Její otec je fotbalový nadšenec, který ji od dětství vedl k tomu, vydat ze sebe na hřišti to nejlepší. Teď se o mladičké talentované hráčce, pro niž je fotbal důležitější než všechno ostatní, dověděli v Národním týmu a vyslali zvěda, aby zjistil, zda je opravdu tak dobrá. Jenže dívčina nejlepší kamarádka Tutti si myslí, že by pro Saru bylo lepší, kdyby nemyslela jen na kopanou a nakoukla konečně také do skutečného světa, který skrývá mnohá tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

genetique 

všechny recenze uživatele

Na svete je len ďalší výplod a produkt pre nenáročné masy, ale keď vidíte ten istý príbeh a už ani neviete kde to začalo (a určite to asi ani nikdy neskončí), tak to asi omrzí každého. Nejdem menovať nedostatky, len podotknem prečo vlastne dávam tie výsostné dve hviezdy - sympatický Scott Patterson a jedna, dve pomerne vtipné postavičky. 40%. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Priemer. To čo tu bolo vždy: teenegerský film v ktorom hrajú dospelí herci. Z škaredého káčatka- princezná. 45% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Určitě to není film, který by se zapsal do dějin. Možná ani do paměti. Nicméně nenudil, neujížděl do trapností a přes řadu klišé se držel příjemně při zemi. Postavy dělaly přesně ty hloupé chyby jaké člověk v životě občas dělá a Sára byla sympatická holka, příjemná už jen tím jak vzdálená byla typově hrdinkám podobných filmů. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Další z "naškatulkovaných" filmů, kde předem víte jak to dopadne. Takže vlastně nic nového pod sluncem a film nemá absolutně čím překvapit - 30%. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

"Do narodaku se dostane ten, kdo da na turnaji nejvic golu", proste jen dalsi dukaz, ze hollywood vi o sportu asi jako o jaderne fyzice. Zrejme asi ani neumi pocitat, kdyz udajne 15letou hraje 19leta. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Příběh je nudný, hlavní hrdinka nevýrazná, navíc dívat se jak "něžné pohlaví" dává hlavičky je trochu absurdní. Hvězdička je za Scotta Pattersona a Daryla Sabara. Těžko říct, co mi v tom filmu vadilo nejvíc: nudný téma, nevýrazné postavy... Pokud se chcete podívat na holky čutálistky doporučuji se podívat na Super náhrádník (v hlavní roli Amanda Bynes). ()

marttaN 

všechny recenze uživatele

Na nedělní odpolende a ani jsem u toho neusnul (až na větu: to tenkrát hráli dobři hráči jako Pelé, Maradona a Beckenbauer) amíkům to promineme :-) ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Kdo dá nejvíc golů ve finálovém zápasu dostane se do národního týmu. Za stavu 2:2 dvě minuty před koncem trenér řve na hráčky všechny do útoku i ty brankářko. Co se nestane. Hlavní hrdinka vypíchne míč, projde přes celé hříště, přitom obejde pár protihráček a i když může střílet do prázdné branky, nahreje své kamarádce, ta dá gól do prázdné branky. Odměna je sladká - národní mužstvo.... Pokud se takto v americe vybírají reprezentanti, tak o mein Gott... ()

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli se pořád ještě mám divit nebo už je to normální americká rodinná komedie. Až na ty holky to bylo hodně obyčejné. No a jěště k tomu, ty holky mají prý 15, takže ani to není moc dobré pro oko muže. ()

ondrasz odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha a ja si myslel, ze akteri venezuelskych telenovel nejsou kdovijaci herci...... Tohle je vazne nad vsechna ocekavani... Tak antipatickou hlavni hrdinku jsem dlooooooooouho nevidel. Navic zjevne se na mic neumi ani podivat. A tresnickou na odpadove sracice je system vyberu do "narodniho" tymu....... To uz byla i na me strasna klada nevkusu a trapnosti.. A vrele doporucuji film s cz dabingem, kde nova nezklamala - horsi uz snad ani udelat nesel..... :-D Jasny odpad! ()

alanwilder 

všechny recenze uživatele

Znám spoustu trenérů, ale žádný z nich by neposlal za stavu 2:2 všechny hráče do útoku. Že by to bylo tím, že je sponzoruje jistá německá firma, jak se zobrazovalo u Fify 96, když jste všechny hráče poslali do útoku? ()

Reklama

Reklama