Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá talentovaná zpěvačka, které poskytují zázemí bohatí rodiče, má vše co by si mohla přát. Úspěšně studuje, má přítele, navíc se hodlají stěhovat, ale ona by ještě ráda vydala nějaké to album. Ale bude to těžší, než si myslela. A tak vyhledá pomoc u proslulého hip hopera a u něj se všechno obrátí vzhůru nohama. (Pepy)

Recenze (8)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Možná na jedno shlédnutí, ale napodruhé už bych se na to opravdu nedíval. Z prostředí Finska rozhodně zajímavé, ale z obecného hlediska strašně obyčejné a předvídatelné. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tohle byl film přesně pro mě. Romantický drama hodně můžu. A tady je ke všemu ještě finský původ, takže to špatné být ani nemůže. Jak už jsem tady několikrát psala, tak hip hop a rnb moc nemusím, ale v tomto případě mě opět dostal. Film mě zaujal už na první pohled. Ve skutečnosti byl ještě lepší než jsem si myslela. Hlavní dvojice se mi moc líbila a do toho ta hudba - to všechno dodalo filmu tu pravou šťávu. Člověk by řekl, že z tohoto popisu dám plný počet, ale nakonec dám jen 85%. Pořád mi tam místama něco chybělo. Tím ale nechci říct, že jsem tento film viděla naposledy. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Zrodil sa nový obľúbený režisér Karukoski. Aj keď jeho filmom k úplnej dokonalosti občas niečo chýba, ale výber tém (teenage problematika) a ich spracovanie ma zaujíma a vždy poteší. Nie je to ukecané ako americké filmy. A jestli budu mít někdy syna, tak to nebude Petr, Honza, Standa nebo Karel, ale Neli, stějně jako Pamela Tola v tomhle filmu :) ()

Caym 

všechny recenze uživatele

Dome má na víc, tohle na něj bylo... trochu moc nijaké, oddychové, pohodové, ale atmosféra žádná. ()

texa 

všechny recenze uživatele

"bujakaša" :D Celkově jde ale o průměrný film, stejný děj, jako u většiny filmů. Musím dát *2, protože se mi to zdálo chvílemi až moc zdlouhavé. ()

Reklama

Reklama