Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická americká romantická komedie. Dva lidé - muž a žena - se znají skoro celý život. Jako přátelům jim to dokonale klape, ale až celkem pozdě si uvědomí, že by to mohli dát dohromady. Když na to myslí ona, jemu to nesepne, když si to on konečně uvědomí, ona si ve Skotsku najde si někoho nového. Film je vlastně obhajobou toho, že je v pohodě zničit jinému člověku život, hlavně že já jsem šťastný. Nevím, co to je za zvláštní hodnoty, které se nám Hollywood snaží prezentovat. Jít za svým domnělým štěstím přes všechny překážky. Neohlížet se na ostatní, ale prostě jako tank všechny přejet a dojet si pro svou vyvolenou? Navíc je přece super, když bude družička chlap. Film, který se snaží zaujmout originálními prvky, kterými se tvůrci snaží zaobalit příběh, který je tak klišovitý a tak neoriginální, až to pěkné není. Nevím proč, ale Patrickovi Dempseymu toho bouráka nevěřím. Michelle Monaghan je jako vždy skvělá, jen její postava je místy naprosto labilní. Nevím, co si o tomhle filmu vlastně myslet? Proč se tak snaží být zajímavý, když vlastně není? A proč mu to lidé věří? To nám opravdu jen stačí sledovat dokola to samé jen s tím rozdílem, že na pár minut sledujeme Skoty v jejích krojích a je nám nabídnuta i krátká exkurze do jejich zvyků? Jestli nám to stačí, tak si takové filmy zasloužíme. Za málo peněz málo muziky, ale kdo říká, že se pokaždé musí hrát symfonie, že? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/12/umirajici-zvire-4-vanoce-slunce-seno-2.html ()

larelay 

všechny recenze uživatele

na zabitie sobotneho vecera, kedy clovek lezi po porode doma na gauci, boli ho rana po operacii, je pod antibiotikami, tak preco nie :D za normalnych okolnosti by to bol asi odpad, ale videla som film znacne "ovplyvnena" inymi vplyvmi, takze musim hodnotit na zaklade tohto faktu. Patrick ma charizmu ako svet, Michelle naopak skoro vobec (v tomto filme), Kevin McKidd nieco medzitym, a proste to inak dopadnut nemohlo. ()

Reklama

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Velmi plytky romanticky zazitok s kopou “veci” bez logiky realneho zivota. Aka silne naivna love story… Cakala som viac, ovela viac a miesto toho toho som dostala minuty nudy a kyvkania vlastnej hlavy nad nezmyslami niecoho, co v uputavke vyzeralo ako dobry film…Ze by aspon jedna hviezda pre Patricka?...kdezeee, tu si zasluzi krasa UK. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice obyčejná a ničím výrazná romantika, která v podstatě nemá co nabídnout. Snad jen ohraný děj, který patří do kolonky "stokrát-viděného". Především první půlhodina se vyznačuje pochmurnou a extrémně nudnou atmosférou, která v žádném případně nepobaví a už vůbec nerozesmívá. Což je u tohoto typu filmu velké mínus a nějaké emoce ? Leda povrchně. Holt se jedná o slabý snímek, kterých je na trhu filmů nekonečno. [30%] ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to ohodnotila třemi hvězdičkami, teď jsem se na to snad poprvé podívala úmyslně a zcela od začátku až do konce. Tři hvězdičky nechávám. Je to celkem pěkný romantický film a citlivou duši jako mě to potěší, navíc Kevin a Skotsko prostě :D Není to žádný světoborný film, takže víc bych tomu nedávala, na druhou stranu si to na nic víc než na hezký romantický film nehraje. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama