Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Nebýt ve filmu Kevin McKidd a Skotsko, bylo by to nejspíš o hvězdičku méně. Tyhle dvě "věci", pro které mám slabost, tu ale jsou, tudíž 50 %. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nechci nějak gradovat situaci a snižovat pointu filmu, ale že by kluk omylem skočil na neznámou holku za šoustacím účelem a ona se vzbudila a začala s ním hned kamarádit, to se mě nezdá. Jestli na podobný skoky takhle reagují americký holky, tak to docela závist. U nás v čechách by byly holčíčí reakce asi trošku jiný, řekl bych bolestivější. Zřejmě by se po reakci českých holek na tzv. "klučíčí skok omylem" scházela u zubaře kvanta kluků skokánků s poždavkem opravit trojku vlevo dole či nasadit pětku vpravo nahoře. Navíc Michelle Monaghan je spíš polopěkná a do manželství s ní bych se zrovna nehrnul, živě si představuju jak teď Patrick Dempsey líta s odpadkama a poslouchá Michelleny teroristický řeči, které jsou schopny podobné typy žen vést vůči svému manželovi i desítky let a kde smrt bývá pro chlapa jediným vysvobozením. Zkrátka romantická část příběhu mě zcela pohltila a probudila ve mě víru v nekonečnou manželskou lásku. Jen bych chtěl upozornit, že hodnocení zdejších novinaříků = samozvaných vodborníků vyplývá z toho, že zřejmě nedostali na novinářské projekci dostatečné množství chlebíčků a tak se pomstili na hodnocení filmu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $46,012,734Tržby Celosvetovo $105,962,760Tržby za predaj DVD v USA $12,030,827 //počet predaných kusov 806,730║ Opäť len klasicky tuctová romantická komédia, kde to aspoň z časti zachraňuje neokukaný Patrick Dempsey a sympatická Michelle Monaghan a zopár vydarených zábavných náražiek. /50%/ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

na zabitie sobotneho vecera, kedy clovek lezi po porode doma na gauci, boli ho rana po operacii, je pod antibiotikami, tak preco nie :D za normalnych okolnosti by to bol asi odpad, ale videla som film znacne "ovplyvnena" inymi vplyvmi, takze musim hodnotit na zaklade tohto faktu. Patrick ma charizmu ako svet, Michelle naopak skoro vobec (v tomto filme), Kevin McKidd nieco medzitym, a proste to inak dopadnut nemohlo. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo jako už dlouho nic. První polovina je celkem ok a člověk si říká, odkud se bere tak pekelná pověst tohohle snímku, ale čím víc se blíží závěr, tím víc valíte bulvy, co vám to tvůrci cpou a přemýšlíte nad tím, jestli jsou ty dějové zvraty fakt myšleny vážně. Tenhle milostný trojúhelník, složený ze tří kusů masa s vymytými mozky, snad nemá v dějinách žánru obdoby. O kradení nevěsty nemůže být ani řeč, to spíš někdo vybral všechno logické myšlení ze scenáristovy hlavy. 3/10 ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

30%. Být distributorem, navrhla bych coby český název Šmejd of honor, ale dějově i herecky je to čisté Made of Horror. A bohužel se ocitá přesně v onom pásmu, kdy je to neskutečně otravné a nedosahuje to hranice guilty pleasure. Tahle mužská verze Svatby mého nejlepšího přítele postrádá chemii i logiku a doporučit ji lze snad jen masochistům třetího stupně a romantikům toužícím po zcyničtění. Plus chlapcům, kteří si přejí, aby jejich přítelkyně přestala žvatlat o svatbě. Protože nic nesnižuje vdavekchtivost víc než rozvodová statistika a špatná veselkovitá komedie. Brrr... P.S. Dámy, nenechte se na nachytat na Patricka Enchanting Dempseyho. Pochvalu si zaslouží jen soundtrack: za jeden z mých nejmilejších songů. :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, ve které stojí "pravé" lásce v cestě cosi zrzavého, pyšnícího se titulem vévoda, disponujícího silou cca. tří medvědů a vlastnícího vybavení, které se i v bezvětří líně pohupuje od jednoho kolena k druhému. O nějak mimořádně vtipnou záležitost se sice nejedná, ale zábavné okamžiky, jakými jsou nepříliš úspěšné zesměšňování Skota při basketu či vrh stromem do dálky, si rozhodně budu pamatovat. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Prostě mě nějak učarovala kombinace divné Michelle Monaghan a sympatického Patricka Dempseyho. Skotsko bylo skvělé oživení, děj předvídatelný, ale dobrý..necelé 4 hvězdy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic novýho pod sluncem, opět dost podobnej příběh, kterej se dá vidět v každý druhým podobným filmu a během cesty k čekanýmu konci se nestane v podstatě nic mimořádnýho. Prostě nic co by stálo za to to vidět ještě jednou ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Moje romantická duše dostala zásah přímo do slabin... jsem ochotný akceptovat, že jsou všechny postavy jednorozměrné až hanba, že se o Dempseym, jakožto ústředním hybateli děje, dozvíte pouze to, že má rád psy, v páře dělané čínské knedlíčky a nadevše zbožňuje basketball s přáteli, ale musel bych být po lobotomii, abych překousl jak strašně dementní, nesmyslná a nechtěně komická tahle rádoby romantická komedie je. Netuším, co scenáristi při psaní scénáře hulili, ale cigarety to určitě nebyly. Jinak by si nemohli vycucat z prstu táááááákhle hloupé zvraty, stupidní dialogy, jedno z nejhorších vyznání lásky, jaké jsem měl tu "čest" vidět na vlastní oči a závěr, při kterém jsem málem dostal osypky. Vstup do sálu povolen pouze těm, co se chtějí rychle rozejít s přítelkyní. Pro tenhle krok je Made of honor naprosto ideální. Nebýt soundtracku, neváhal bych chňapnout po odpadu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dva důvody (=dvě hvězdičky), proč film vidět? 1) Skotsko 2)New York. Příběh stál za starou bačkoru, takových už tu bylo požehnaně! Vážně jsem měla neodbytný pocit, že jsem to někdy viděla (ale opak je pravdou,šlo o moji premiéru.) Z představy nesympatického Dempseyho jakožto lamače srdcí mi ještě teď cukají koutky, Michelle se mi líbila v Source Code, tady byla jak vzhledově tak herecky nevýrazná šedá myška.Příběhově neslané, nemastné,předvídatelné,trapné. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou tyhle zážitky, které nečekáte. Mělo to všechny indicie nezájmu, ale nakonec se z toho stal příjemný fandomový film, aneb cross mezi Patrickem Dempseyem (Grey's Anatomy), Kevinem McKiddem (Rome), Busy Philipps (Cougar Town), Kelly Carlson (Nip/Tuck), Jaime Ray Newman (Eastwick) a Kevinem Sussmanem (The Big Bang Theory). Well played. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ako sa hovori tymto romantickym komediam? Taka sladka limonada? Alebo nejak podobne? V kazdom pripade je to jedna z tych mnohych romantickych sladkych komedii, ktore nicim nevynikaju, ale prijemne pobavia na jedno pozretie. Ale mne osobne vysumi skor z pamäti, ako sa pustim do dalsieho filmu :-) ________ Patrick Dempsey - (Tom) +++ Michelle Monaghan - (Hannah) +++ Kevin McKidd - (Colin) +++ Kadeem Hardison - (Felix) +++ Chris Messina - (Dennis) +++ Richmond Arquette - (Gary) +++ Busy Philipps - (Melissa) +++ Sydney Pollack - (Thomas Sr.) +++ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která rozhodně není originální, která nabízí mnohokrát viděné a mnohokrát vyřčené podle tradičních konceptů jiných romantických komedií, ale přesto se na to dá v klidu podívat a užít si to. Jistě, je to zoufale neoriginální a tak průhledné, jak jen může americká romantická komedie být, ale přesto mi čas s tímto filmem docela příjemně uplynul a i když bylo od začátku jasné, jak to dopadne, tak jsem se na to i přes tento fakt rád podíval a ono to nakonec zase tak špatné není, ale zároveň si dovolím říci, že si zřejmě za nějakou dobu nevybavím příliš detailů z tohoto filmu. Je tu však přece jen něco, proč bych si měl tento film alespoň trochu uchovat v paměti. Část filmu, která se odehrává ve Skotsku, totiž stála za to, už jen kvůli těm nádherným exteriérům a kvůli několika šíleným nápadům, které se tvůrcům povedlo v souvislosti se Skotskem vymyslet (obzvláště klání o nevěstu mezi ženichem a jejím kamarádem bylo docela zajímavé). A jen taková malá poznámka, je zajímavé jeden den vidět Patricka Dempseyho jako mladého pubertálního gigola ve filmu Zajíček a hned další den jako dospělého muže, bojující o svou lásku ve filmu Jak ukrát nevěstu. Jinak opravdu bohužel nikterak tento film nevyniká, je to zkrátka typická tuctová americká romantická komedie, kterých existuje velice mnoho a které po čase ztrácí na zajímavosti, protože je nahradí zase jiné filmy na toto téma. Ale jako průměrná zábava na hodinku a půl je to dostačující a vyhovující, proto uděluji tři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Byli nejlepší přátelé, on byl sukničkář a ona měla oči jen pro něho. Pak ona odletěla do Skotska a on si uvědomil co k ní doopravdy cítí. Jenže když se ona vrátila, tak začala chystat svatbu a on se stal její družičkou. To poslední zmiňované je při tom za 1. jedno velký wtf a za 2. z toho tvůrci nedokážou vymáčknout víc než narážky na gaye. Scénář tak opět jede jak na klíček po tom samém schématu už asi po milionté a nemá vás vůbec čím překvapit. Svým způsobem jsem se ale přece jenom nenudil, protože po zdejším hodnocení jsem čekal větší zrůdnost. Dempsey s Michelle Monaghan jsou sympatičtí, celý to docela rychle uteče a holky si popláčou. Takže cíl romantický jednohubky to asi splnilo. 50% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Nijak nepociťuji, že bych byl ve 37. týdnu stádia těhotenství (byť apetit by tomu odpovídal, až běda..) a ani nijak neholduji otřepaným filmům, které člověka rozehřejou na nejvyšší možný stupeň rozněžňenosti. Jak ukrást nevěstu je klišé, které by si zasloužilo vyhodit do povětří, neřku-li totálně zmasakrovati atomovými raketami, ale momentálně jsem v životní situaci, která do jisté míry odpovídá té Tomovo. Fakt, že fakt nemám takové charisma, ba ani tučné konto, díky kterému by mi lezly ženy pod tu novou Audinu TT, která trůní před naším domem (smutný humor...), je jen zastěrkou pro mou neschopnost vyjádřit se... Zkrátka, když sledujete happy-end (žádný spoiler, to snad vytušíte z plakátu, jak příběh dopadne) připadáte si jako jedinej člověk, kterému život přihrává karty se kterými opravdu nemůže trumfovat. Že nikdy nebudete ten, kdo bude mít toho, koho chce a až vůbec nebudete ti, kteří si budou lebedit s představou, že dospěli do fáze života, kdy je všechno jak má být. Jak ukrást nevěstu nebylo ani tak utrpení, jako spíše uvědomění si toho výše zmiňovaného. A to je možná ještě horší. Až budu v tý fantastický etapě, napíšu. Prozatím jen, díky za pár minut naivity pane Weiland.... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ten Dempsey je ale šulda :-) Vtipnej sympaťák, to mu nikdo nevezme, ale pokud má vedle sebe nudnou a ne přiliš atraktivní Monaghan, nezmůže prostě nic. Ta herečka je mi čim dál tím víc protivnější a nemůžu ji vážně vystát, ty její - správně poznamenáno - psí oči mi těžce vadí. První hodinka je docela v pohodě, celkem jsem se bavil, ale ta závěrečná půlhodinkaje mizerná, režisér "zapl" romantiku nějakým čudlíkem a myslel, že to pomůže. Ta ale kolem mně profrčela neskutečnou rychlostí, že vůbec nezapůsobila a já se nudil u patetických hlášek a scén, kde kliše střídalo klišé. Odfláknuté celkově! Soundtrack dobře vybraný, ale nevhodně použitý, krásná balada od Oasis neskutečně promrhaná. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak jednoduchý a předvídavý.... ale to je také jeho největší zbraň. Zpříjemnil mi cestu autobusem po španělsku, ačkoliv španělsky neumím ani slovo. A nic jiného se od filmu nesmí očekávat. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Že to bude mít tisíckrát omletý scénář bez špetky překvapení či snad dokonce napětí se dalo čekat. Když si k tomu ale ještě přidáte nulovou chemii mezi hlavními představiteli, blbé dialogy, uboze načrtnuté postavy a absolutní neschopnost zapůsobit romantickými scénami, je jasné, že v tomto případě není ani za předpokladu snížených kritérií na kvalitu amerických romatických filmů, produkovaných jako na běžícím pásu, o co stát. ()

Reklama

Reklama