Reklama

Reklama

Řekni, kdo tě zabil - Série 1

(série)
USA, 2007, 6 h 44 min (Minutáž: 41–55 min)

Tvůrci:

Bryan Fuller

Kamera:

Michael Weaver

Hudba:

Jim Dooley

Hrají:

Lee Pace, Anna Friel, Chi McBride, Jim Dale, Ellen Greene, Swoosie Kurtz, Kristin Chenoweth, Patrick Breen, Ed Brigadier, Ted Garcia, Murray Gershenz (více)
(další profese)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Když je jeho dětská láska Charlotte „Chuck“ Charles (Anna Friel) zavražděna, Ned (Lee Pace) využije svou nadpřirozenou sílu a přivede ji zpět k životu, ovšem pod jednou podmínkou – nikdy se nesmí dotknout, jinak Chuck navždy zemře. (mikki089)

Recenze (1)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně je to požitek, herecky velice snaživé. Celku pak kraluje Anna Friel, Jakubiskova Bathory, která nikdy nemusela dokazovat na jak vysoké úrovni její herectví je, a lze si ji jen užívat plnými doušky. Při zpětném pohledu je úžasná opakovací hodnota, protože ač je jasné, že hlavní příběh se vám z hlavy nevykouří, detaily jednotlivých případů budou pokaždé něčím nové. ()

Galerie (229)

Zajímavosti (6)

  • Když Olive (Kristin Chenoweth) odhrne závěsy v domě Charlottiných (Anna Friel) tet, řekne: „Pták, který chodí v těsné kleci, sotva kdy vidí skrz mříže zlosti.“ Jedná se o citát z básně „Pták v kleci“ od Mayi Angelou. (mikki089)
  • Když Vivian (Ellen Greene) vystoupí zpod verandy do deště, není vůbec mokrá. V dalším záběru je ovšem zcela promočená. (mikki089)
  • Alfredo (Raúl Esparza) zmíní, že jeho homeopatické tinktury jsou „schválené od FDA“. Všechny rostlinné roztoky a homeopatické přípravky přitom nemohou být nikdy schválené od FDA, protože jsou mimo jejich jurisdikci. (TaNya_)

Reklama

Reklama