Reklama

Reklama

Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields (David Koechner) měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena (Melora Hardinová) i dcera (Brooke Nevinová). Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů. Režii má Tom Brady. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $13,349,927Tržby Celosvetovo $13,539,154Tržby za predaj DVD v USA $9,349,421 //počet predaných kusov 528,238 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Náhodou je to dobrá parodie na všechny ty sportovní filmy o koučích. Parodujou se tam, jak klišé, tak konkrétní filmy a je to celkem prdel. Koechner v hlavní roli nevadí, ale komediální génius to rozohodně není. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To byl pokus o vraždu! To musíte odpískat!" Na hřišti se útočník zastavuje střelbou, případně autobusem, trenér Fields nemůže vydýchat skvělý prospěch svých hráčů a občas někdo někoho něčím zasáhne přímo do "slimejše". To není špatný základ pro sportovní parodii. David Koechner však není majitelem takových humorogenů, aby mě dokázal uřehtat po celý film, ale neustále to zkoušel, což umím ocenit. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nenechal jsem se odradit nízkym hodnocenim a posadil jsem se k televizi se zásobou lahváčů. Film nabízí asi tak 1000× ohraný téma a hromadu recyklovanejch vtipů, ale já jsem se docela zasmál. Samozřejmě je tahle parodie šíleně přeplácaná a kdyby se polovina (horších) vtipů vyhodila, tak by výsledek byl mnohem lepší. Jinak podle mě ty nejlepší vtipy byly hned na začátku a postupně se pořád úroveň pomalu snižovala. Byl jsem docela rád, když se objevily závěrečný titulky. 60% Nicméně zhruba do poloviny bych dal určitě 4 hvězdy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„To have long term success as a coach or in any position of leadership, you have to be obsessed in some way.” (Pat Riley, legendární trenér NBA). Pravda, tady ta posedlost míří trochu jiným směrem, než slovutný kouč myslel, nicméně kdo má v malíku sportovní dramata posledních dvou dekád, bude se chytat (rasismus naruby při vzpomínce na Titány tomu vévodí). Možná je to blbost na úrovni Wayansů, ale fekáliím se vyhýbá obloukem, zbytečně podceňovaný komik D.Koechner si svou roli náležitě užívá a „Don´t stop believing“ od Journey tomu někde v půlce dodá tu správnou šťávu. V žánru současných pokleslých parodií touchdown, co kosmeticky upravuje skóre. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když už natočit parodii, tak tahle nějak. Tohle je totiž opravdu velmi povedená parodie na sportovní filmy a několikrát jsem dostal opravdu velký záchvat smíchu. Například geniálně zparodovaný byl zápas mezi Serenou (nebo to byla Venus?) Williamsovou a Annou Kurnikovovu. Williamsová jako svalnatý chlap, jenž odpálil míček takovou rychlostí, že ten vítr sebral Kurnikovové šaty a ona ochotně začla pózovat fotografům ve spodním prádle. Nebo jsem se pobavil při návratu 93tiletého Rockyho Balboy do boxerského ringu. A těch geniálních parodií zde bylo mnohem více, prostě a jednoduše takhle nějak se mají dělat parodie, tohle mi absolutně sedlo a já jsem se královsky bavil od začátku do konce. Jistě, možná se tu také našla nějaká ta trapná scénka, ale absolutně více scének bylo vtipných, geniálních, osobitých a originálních. Nevidím proto důvod pro zdejší docela nízké hodnocení, já patřím rozhodně k těm spokojeným divákům, kteří se tu hodinku a půl skvěle a královsky bavili. A musím říci, že poté, co jsem letos viděl film "Tohle je Sparta!", tak si filmu "Bacha na balóny" vážím ještě mnohem více. Zatímco Sparta byla pro mě utrpením, tak tohle je balzám na duši. I proto uděluji nadprůměrné hodnocení v podobě čtyř hvězd, kvalitní parodie si to zkrátka zaslouží. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Dosti netradiční komedie s nadupanou várkou vtipných scén. Občas to zachází až do extrémů, ale aspoň je na co se dívat. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dobře parodující film. Plechovka s pivem v náruči transsexuála a nemotorný chlapec v baletním úboru, který nedokáže chytit balónovou podrsenku byla jen část z opravdu velké nálože, co nám představil Tom Brady. :D ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Málo známá, ale lepší parodie, než pozdější "movie série," čítají superdíla jako Date, Disaster či Epic. Nicméně i zde narazíte na mnoho vtipů, u kterých vám bude dosti trapně... ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Infantilná "zábava" parodujúca snímky s futbalovou tematikou, kde sa o srdcervúci výkon postaral David Koechner pod taktovkou skvelého T.Bradyho. Úžasná sra*ka! ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut super. Řada slušných hlášek, kterým jsem se od plic zasmál. Od zmiňovaných nějakých 30 minut film začal upadat a stagnovat. Takže celkově slabší 3*.. 55% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem viděl kousek v TV a docela jsem se smál tak jsem si řekl že to zkouknu celý a musím říct že je to naprostá hovadina :) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušný nátěr (Venus Wiliams, Zidane, Rocky), ale pak se to protáhlo v odpadní sračku. Škoda, mohla to být zábava. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! } "Žádnej Šukámtvouženustán není, že ne ?!" ;) Znovu říkám, že za mě osobně patří parodie mezi nejpokleslejší filmové žánry vůbec, přičemž přímo odkazující vykradené scény dovedené do protipólového extrému mě nikdy nebavily a ani samotné, již mnohokrát zmiňované "hádání" parodovaných předloh mi zábavné nepřipadá ani zdaleka, a tak nejvíc oceňuji parodie, které fungují i bez "nakoukání" potřebných snímků ( Žhavé výstřely 1, 2 ). Bacha na bolóny však jistě patří k tomu lepšímu, co bylo v rámci žánru natočeno, dokonce byla tato "taškařice" vybavena i slušným počtem dostatečně úderných hlášek, byť v konečném zúčtování tu máme půl napůl scény povedené a naprosto trapné, ačkoliv tentokrát se vyhnete obligátním fekálním gagům i hraničním zvrhlostem, The Comebacks totiž rozhodně příliš netlačí na pilu nevkusnosti.. To je ale kurevská škoda !! ;( Naopak soundtrack se Lenertzovi maximálně vydařil, po stránce hereckého obsazení oceňuji některá camea, když se mě moc pobavil například retard Bradleyho Coopera, zato David Koechner však zdaleka nepatří ani ke komediálnímu průměru. A tak Bacha na balóny s klidným srdcem přežijete, jde o záležitost, která sice příliš nenadchne a brzy vyšumí, ale rozhodně ani neurazí !! ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, čekala jsem, že to bude větší hovadina. Občas to byla opravdu sranda. Chudák Bradley Cooper, sice si tady střihnul jen mizerně malou roličku, ale hrál takového strašného kripla (až mi ho bylo líto). Konečný verdikt je, ale kladný i když na max. dvě hvězdičky. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Po zkouknutí traileru jsem se fakt na tenhle film těšil. A hodně. Ale dostalo se mi suchýho, nevtipnýho, trapnýho nesmyslu, bez kterýho by se svět filmu obešel bez potíží. Tvůrci se očividně snaží za každou cenu drásat divákovu bránici, ale místo toho spíš zapadají čím dál víc do trapnosti. Celkově je to film asi na úrovni Velkýho bijáku . ()

Reklama

Reklama