Reklama

Reklama

Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields (David Koechner) měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena (Melora Hardinová) i dcera (Brooke Nevinová). Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů. Režii má Tom Brady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nenechal jsem se odradit nízkym hodnocenim a posadil jsem se k televizi se zásobou lahváčů. Film nabízí asi tak 1000× ohraný téma a hromadu recyklovanejch vtipů, ale já jsem se docela zasmál. Samozřejmě je tahle parodie šíleně přeplácaná a kdyby se polovina (horších) vtipů vyhodila, tak by výsledek byl mnohem lepší. Jinak podle mě ty nejlepší vtipy byly hned na začátku a postupně se pořád úroveň pomalu snižovala. Byl jsem docela rád, když se objevily závěrečný titulky. 60% Nicméně zhruba do poloviny bych dal určitě 4 hvězdy. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Tato parodie na sportovní dramata se mi velice líbila, neboť zde byla pořádná dávka humorných situací, které mě dokázaly pobavit a rozesmát až k nepříčetnosti. Jako u většiny parodií, tak i zde tvůrci vsázejí na absurdní humor, pro který musí mít člověk smysl. Jednotlivé charaktery jsou taky velmi povedeně ztvárněné, o nejrůznější komické exoty tak není nouze. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To byl pokus o vraždu! To musíte odpískat!" Na hřišti se útočník zastavuje střelbou, případně autobusem, trenér Fields nemůže vydýchat skvělý prospěch svých hráčů a občas někdo někoho něčím zasáhne přímo do "slimejše". To není špatný základ pro sportovní parodii. David Koechner však není majitelem takových humorogenů, aby mě dokázal uřehtat po celý film, ale neustále to zkoušel, což umím ocenit. ()

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten pocit keď si spomeniete na základnú školu a hru z názvom kopa. To som nečakal, že po nás bude dakto opakovať. Budem sa musieť opýtať pána Maroša či si to náhodou nezabudol patentovať a ak hej tak musí to spraviť aspoň pri turbíne. Film je samozrejme strašná chujovina v ktorej kráse aspoň vytŕča Brooke Nevin a Noureen DeWulf. Čo ešte treba povedať k tejto sračke? Nič, už len to, že to vysielal druhý kanál Hno(JOJ)ky hovorí za všetko. Len teraz neviem či to prekonalo Longest Yard. Prekonalo, či nie? :o ()

vafla05 

všechny recenze uživatele

Tento film si určite nezaslúži také nízke hodnotenie aké má. Je to jedna z najlepších paródií na športové filmy akú som kedy videl. David Koechner v hlavnej úlohe zažiaril. Keď som videl prvý krát tento film tak ešte deň potom ma bolelo brucho ako dobre som sa nasmial. Je pravda, že humor postupom času upadá ale stále sa tam nájdu momenty, pri ktorých sa vám budú tlačiť slzy do očí ako sa smejete. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama