Reklama

Reklama

Proč jsem se jen ženil

  • USA Why Did I Get Married?
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyler Perry robí autorské filmy, určené pre černošskú komunitu. Z filmami Diary of a Mad Black Woman (2005) a Madea's Family Reunion (2006) zožal ceny na Black Movie Awards. Ďaľším do série je film Why Did I Get Married?

Štyri manželské páry vyrazili na cestu do zasnežených hôr Colorada. Kariéristka Dianne a jej manžel Terry, populárna psychologička a spisovateľka Patrícia, jej manžel architekt Gavin, Sheila a jej manžel Mike a Angela s Marcusom očakávali zábavu a oddych. Dobrá nálada sa stratí, keď Sheilina údajná priateľka Trina sa vyspí s jej manželom. Keď sa toto tajomstvo odhalí, páry začnú prehodnocovať svoje manželstvá. Počas víkendu sa každý stretne so zradou a odpustením a je len na každom jedincovi, či nájde cestu späť. (jojoping)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

asirtes 

všechny recenze uživatele

Zopár vychytávok a fakticky dobrých fórov premiešaných s "dokonale" analiticko-patologickým prístupom, z ktorého sa mi takmer zavaril mozog. Film sa snaží tváriť inteligentne, ale moc mu to nejde. Zvlášť keď skončí tam kde začal a od nijakého bodu sa nikam neodrazí, aby vytvoril ako taký dojem. Tým dojmom bolo asi to, že jeho hlavná zápletka vznikla omylom. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Úvodem chci říct, že jsem si toho s ženskýma zažil dost a tak mi podobný filmy o vztazích (ač je to samozřejmě "filmově") mají hodně co říct, přijdou mi často zajímavý stejně jako sama psychologie vztahu když v něm zrovna jsem. Tady jsem čekal jednodušší látku, větší srandu, byla to ale poměrně vážná "černošská" konverzačka, náročnější i vzhledem k delší stopáži. Ale vážně jsem ji shledal dobrou, v základu věrohodnou a ženatý nejsem, ale troufám si říct, že být nějaký seznam povinné filmové četby na téma manželství, nemělo by tam toto chybět. Škoda snad jen tolika cukru na konec. Jo a ještě jedna věc... pro jistotu... nebuďte předpojatí ;) "You know, if you’re not happy about the way you look then change it. Stop doubting yourself. I mean, it’s not attractive. I don’t like it. And hell, it makes me uncomfortable for you." ()

Reklama

DamitaJo 

všechny recenze uživatele

Formát, jakým byl film dělán byl zajímavý a lze z něho vidět problémy moderních párů. Přepracovaná žena a muž čekající doma na milovanou manželku, která ale poté co přijde z práce domů, tak opět usedá k práci. Pár, který se vyrovnává se smrtí svého syna, tvářící se jako dokonalý příklad americké rodiny. Manželka ponižována svým chotěm za to, že je obézní a pár, který se nedokáže nikdy dohodnout. Líbily se mi pěkné scény ze zasněžených hor a taky Janet Jackson v hlavní roli byla impozantní. ()

Flamik 

všechny recenze uživatele

=dospělácké problémy. hodně originální a dobře zpracovaný film. Mě po jeho zhlédnutí donutil docela přemejšlet o věcech kolem a docela sem si uvědomil jak je ten nevázanej život prima. A když už do chomoutu, tak si nejdřív ověřit že ta vyvolená má chytrou kámošku, která jí bude dodávat všelijaké testy aby si ta moje mohla dát dohromady pět a pět. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Štyri manželské páry zrelých štyridsiatnikov, jedna milenka, miestny šerif, zasnežená horská chata a týždeň dovolenky. Čakal by som kopec srandy, dostal som za prvú hodinu len intrigy, hádky a ohováranie každého z partie. Skoro mi z toho opuchla hlava. Druhá polovica filmu už je konštruktívnejšia, ale priznávam, že už som z toho bol dosť unavený. Tí ktorí sa radi špárajú zápalkou v hovne si prídu na svoje. U mňa za 1* ale stojí pri mne manželka :))) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama