Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mackenzie, pohledná 17 ti letá dívka, která vás odpálkuje, za cokoliv, co řeknete. Myslí si, že jeji největší problém je to, že umírá nudou v pustině Orange County. Tak tomu je do té doby, než její kamarádi začnou masivně umírat na ztrátu krve. Horny Clown ji začne obtěžovat tajemnými zprávami, které ukrývá v kýčovitých hračkách. Až do doby než si Mackenzie uvědomí spojitosti s Clownem a jeho oběťmi. V tu chvíli ji dojde, že pokud se chce dožít 18 ti let, tak musí čelit klaunovi tváři v tvář. (bestlama)

(více)

Recenze (14)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Aj napriek všetkým nedostatkom ma ten film neuveriteľne bavil. Humorné momenty boli naozaj vtipné, hlavná hrdinka sympatická, príbeh veľmi klasický(ale také mám najradšej), našlo sa aj pár veľmi podarených gore scén a hlavne mali tvorcovia srdce na správnom mieste. Bolo vidno, že slashery a horrory vôbec majú naozaj radi, inšiprácia (nielen) Nočnou morou z Elm street bola naozaj zjavná, a šli do toho naozaj s veľkým nadšením. Rád si to pozriem znovu a ak by niekedy vznikla dvojka(priestor tu je), teším sa na ňu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání hlavně díky neuvěřitelně trapnému humoru který mě neuvěřitelně urážel, ať už se jedné o trapný přeřeknutí jmen, ale i když se někdo pokusí udělat vtip tak jsem kroutil očima. Hlavní záporák je zajímavej ale opět, ty jeho hlášky jsou trapné, aspoň že umí solidně zabíjet. Krve je tu celkem dost ale není to žádný extrém, závěrečných 20 minut jsem už docela usínal nudou. Je to béčko na usnutí, film na který si za chvíli nikdo nevzpomene. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Taká rocková parafráza na Nočnú moru z Elm Street. Máme tu diabolské klauna, čoby maskota jedného fast food reťazca, ktorý sa mstí za spáchanú krivdu na deťoch svojich trýzniteľov. Hoci nosí stále masku, jeho origin a krátky letmý náhľad toho, čo sa skrýva pod ňou, dáva tušiť, že je na tom podobne ako Freddy Krueger. On je to dokonca aj rovnaký srandista a cez mikrofón cedí podobné suché hlášky (aby ale nedošlo k nedorozumeniu, na Freddyho nemá ani náhodou). Styčných bodov by sa teda našlo neúrekom. Bohužiaľ dvojica režisérov už ale nedokázala navodiť atmosféru podobnú tej u Nočnej mory. Hoci ten death metalový podmaz oblažujúci naše ušká zakaždým, keď sa na scéna zjavil Horny the Clown, bol celkom fajn :) Vyložený prúser to nie je, ale na vetvy som z toho tiež nebol. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

"Say CHEESE!" Těžko říct, proč mi Drive-Thru napovídalo, jak by mohlo vypadat celovečerní Thanksgiving. Snad protože bych byl rád, kdyby takhle nějak vypadalo, pokud se k němu ta urážlivka Roth někdy rozhoupe. Drive-Thru jinak připomíná v jistých aspektech Prom Night a Super Size Me. Vraždící Horny The Clown má perfektní nápady a ten jeho rockový KISSovský vzhled je opravdu slušně vražedný. Ono v podstatě celé Drive-Thru je takové líbivě rockové, ať už jde o soundtrack, image moc pěkné hlavní panny nebo o nějaký ten dialog o Guns'n'Roses. Slasher, který spadnul z čistého nebe, a moc osvěživě do svého žánru nakouknul, když už do něj nepřinesl něco nového. Snad jen těch pár nadpřirozených nevysvětlených drobností si mohla dvojice režisérů/scénaristů odpustit. Snad neupadnou v zapomnění a natočí něco dalšího, třeba Drive-Thru 2: The Chick-Grill. "Fast Food Kills!" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeli hudební doprovod nejlepší na celém filmu, je něco špatně. Zvláště jedná-li se o horor a ještě k tomu o slasher. Bohužel tento kousek musím zařadit mezi podprůměrnou podívanou a to i přesto, že se tu přece jenom objevilo i několik zajímavých vražd. Největším problémem však byla tvůrčí naivita – přehnanost a hlavně nelogičnost filmu jako celku. Už dlouho jsem se nesetkal s takovou enklávou vzájemně si odporujících momentů – byť se odehráli jen pár minut po sobě. Zřejmě za to mohl i fakt, že se jak na režii, tak na scénáři podílely dvě osoby, z nichž každá si chtěla zřejmě prosadit to svoje. Kupříkladu samotný záporák – jeho oblek i maska nebyli vůbec špatné, dokonce se vyžíval v brutalitě (což mi pochopitelně vůbec nevadilo) a nechyběl mu smysl pro černý humor – ovšem problém byl v tom, že ty jeho hlášky byly suché jako tráva v tomhle úmorném počasí co teď panuje a ještě k tomu oplýval nadpřirozenými schopnostmi, bez kterých bych se obešel už úplně. Úplně bych si vystačil s klasickou teen vyvražďovačkou, páč tu stejně moc originálních prvků nebylo. Ale pojďme k té nelogičnosti – jedna z obětí byla doslova usmažena v mikrovlnné troubě (tedy její obličej), ale když probíhala závěrečná párty u narozeninového stolu (naaranžované mrtvoly okolo dortu) byl její ksicht opět v pořádku. Podobných kiksů tam bylo hned několik a nechci zbytečně ještě víc spoilerovat… ()

Zajímavosti (1)

  • Herečka Leighton Meester (Mackenzie) v interview v jedné show prozradila, že když se vracela z natáčení filmu, byla celá od umělé krve, když ji zastavila policie. Leighton musela vysvětlovat, že jede z natáčení filmu. (Patw)

Reklama

Reklama