Reklama

Reklama

Šílenci z Manhattanu - Série 2

(série)
USA, 2008, 10 h 23 min (Minutáž: 47–48 min)

Tvůrci:

Matthew Weiner

Kamera:

Chris Manley

Hrají:

Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, Christina Hendricks, January Jones, Bryan Batt, Aaron Staton, Rich Sommer, John Slattery, Mark Moses (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (5)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je jeden velký kolotoč opakujících se motivů zaujímající hlavně expoziční budovatelskou práci pro budoucí další sérii. Monotónní nálada je naštěstí vyzdvižena dobře napsanými postavami a tou excelentně zachycenou atmosférou 60. let, hlavně na sociálně-kulturních rovinách. 8/10. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhruba na stejné úrovni jako první série. Jestli to odteď bude už jen lepší, tak mají Mad Men políčeno na místo v mých top10. Oblíbené epizody: The Gold Violin, Six Month Leave 9/10 ()

Reklama

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 2. série – 80% Druhá série svým tempem pokračuje tam, kde skončila první. To jí ovšem nevydrží moc dlouho. Druhá polovina série je trošku nudná natahovaná kaše, ze které se vytratilo silné drama. Rozvoj Dona je podle očekávání předvídatelný, zde opravdu k ničemu novému nedojde – a právě kvůli tomu je v některých momentech tolik vidět ta kaše. Na druhou stranu se do popředí dostaly vedlejší postavy a leckdy nabízejí mnohem zajímavější dějovou linku, než je ta hlavní. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako předchozí sezóna mě i druhá řada už před lety pevně zaháčkovala a nic se na tom nezměnilo ani dnes. I tato série po celou dobu disponovala opravdu parádně fungující dobovou atmosférou, dojem z ní ještě podporovaly skvěle napsané charaktery, dialogy a hlavně samotný příběh. Pravda, tu a tam jsem si našel důvod ke kritice, ale ve výsledku jsem byl velmi spokojen. / Poučení: Chystáš-li se navštívit šedesátky, připrav se na kulturní otřes. ()

iz67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že v druhé serii už k ničemu objevnému nedošlo. Není tam (kromě coming outu teplého kolegy) nic, čím minulost konfrontovaná s přítomností šokovala a nebo aspoň překvapovala. Už jen prostě použití charakterů z první srie v nastavované kaši. ()

Galerie (177)

Reklama

Reklama